Şimdi Ara

BMW 316 Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şu andaki arabam 2007 model focus hb tdci cvt bu arabayı satıp aynı fiyatlarda olan otomatik 2000 - 2001 Bmw 316 yada 318 almayı düşünüyorum. Sizlere de fikir sormak istedim. Sizce böyle bişey mantıklı mı? Ben focusu hafta içi kullanmak için almıştım. Fakat şu anda sadece hafta sonları kullanıyorum. Bu yüzden benzin falan pek önemli değil. Fikirleriniz benim için çok önemli bekliyorum.

Mesela bu var....
    http://www.sahibinden.com/bmw_318_ia_fullWQQaXQQ5679413WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnlennon -- 11 Şubat 2008; 17:39:53 >

• dostum bahsettiğin kasa(e46) 3 serisinin 2.0 motor dizelini ben kullanıyorum ve gayet memnunum
    kesinlikle aradaki kalite farkını göreceksin
    eğer temiz güzel bri bmw bulursan ve içine sinerse kaçırma kesinlikle
    o konforu mondeoda bile bulamazsın
  • hala çok tatlı o arabalar yani kasa eskimedi bana göre kalite de ortada olabilir yani...
  • eski model de olsa bmw mercedes almak ben de dahil olmak üzere çok kişideki geçici bir rahatsızlıktır. zamanla geçer. bence maceraya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

eski model de olsa bmw mercedes almak ben de dahil olmak üzere çok kişideki geçici bir rahatsızlıktır. zamanla geçer. bence maceraya gerek yok.

katılıyorum 1 yaşındaki araba ile 7 8 yaşındaki araç değişmesini ben yapmam açıkçası
  • bence çok mantıksız.
  • Bence değmez. Kendi arabanız oldukça kaliteli ve sorunsuz. Arıza halinde ciddi servis maliyetleri ile karşılaşmanız olası. 7 yaşındaki bir arabanın da arıza çıkarması (her ne kadar BMW olsa da) da çok uzak bir olasılık değil. Maceraya gerek yok derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes GL 320 YARDIM
    6 ay önce açıldı
    C200 d 160 bg hakkında yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bmw bir aşktır kardeş .. ama bu aşk seni çok üzebilir , 2007 model arabanız var ve focus gercekten iyi bir arabadır .. alırsınız 2000 2001 model ama eksilerini solıyım sana , 3.16 nın bıkere otomatk vıtesı yok , 318 2000 model 118 hp lık bmwnınde otomatık vıtesını alırsan çok ağır kalır ve fazla yakar .. bir sorun açtımı inan çok canın yanar , alcagın 2000 model bmw de ki donanımlar focusınkınden pek farklı olmıcak bundan emın ol ,tam full donanımlı temız kmsi dusuk bir bmw de bulmak zor bulsan bile uçuk fiyatları var .. karar senin bana kalırsa focusla devam et derim .. kaskosu 2 mılyardan başlıyo oda full kasko deıl mesela buda bir örnek ..

yani artılarla eksileri toplarsan eksiler daha çok çıkıyo .. tek artısı işte adın bmw ye biniyo olur okdr .. bide bmw sürüşünü yaşarsın tabiki..
  • 2003 ve üstüne cıkabilsen mantıklı olur ama 7 yaşındaki bi araba almaya değmez bence mercedez olsa 2002 ve üstün bmw de 2003 ve üstü mercedezde en fazla 120000km bmw de en fazla 80000 km almalısın daha yüksekleri sorunlu olabilir
  • İçinizden geçen 74 model de olsa onu alın.Sürekli yanınızdan geçen BMW lere bakmaktansa içine binmek,sahip olmak daha iyi olan seçenektir bana göre.
  • ii de bu işin sonu yok 3 serisinden sonra 5 serisini istiyceksin m3 istyiceksin vs...bence bi haftalık bmw kirala hevesini al gez toz
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent14

2003 ve üstüne cıkabilsen mantıklı olur ama 7 yaşındaki bi araba almaya değmez bence mercedez olsa 2002 ve üstün bmw de 2003 ve üstü mercedezde en fazla 120000km bmw de en fazla 80000 km almalısın daha yüksekleri sorunlu olabilir

+1
  • ilandaki araç alınmazmı?
  • ilandaki aracin avrupa ulkelerinde asagi yukari fiyati 10.000-13.000 Euro arasindadir.

Sahip oldugunuz 2007 dizel focusta bahsi gecen ulkelerde 12.000-14000 arasinda satilir.

Servis parca ucretleri bu ulkelerde 2 kat ucuz oldugu halde degerler asagi yukari boyledir onlarda biliyor hangisi hangi sartlarda daha kaliteli.

2001 model 99 bin km yapmis bmw bu aracin zaten sorunlari 100K uzerinde baslar olasi bir otomatik sanziman problemi cok can sikar.

Dizelden sonra otomatik 1.8 bmw motoru cok yakar abartiyim sehir icinde maliyetin 2-ye katlanir ayni maliyet parca parasindada karsina cikar.

6 yas genc arabani verip bunu alirsan hayatinin hatasini yaparsin 1.6 otomatigi hele hic dusunme.
  • 1 yasını dolduryamayan guzelım aracını satıp 6-7 yasına gırmıs aracı alıp bınıceksın.bence mantıksız
  • 2007 model Ford Focus daha sağlam ve yeni bir araç. Ayrıca kalitesi ve donanımıda 2001 model 3 serisi kadardır. Bence gerek yok, ha ama 7 serisi, S kasa yada W124 alıcam dersen başka onlar ap ayrı bir olay.
  • makyajlısını alsan neysede,makyajsızı için değmez.
  • Yine otomobillerden hic anlamayan arkadaslar yorumlar sıralamıs. Focus u da BMW den daha iyi arac yaptınız ya helal olsun size Baska bi sey demiyorum. Sizin mantıkla hareket edersek 0 km Dacia Logan da 7 yasındaki Mercedes E serisinden daha iyidir oyle mi? Aracın sadece yasına gore yorum yapmakta nedir. Bir araba sadece yeni olunca mı iyi oluyor nasıl bir mantıktır bu? Hadi anlamıyorsunuz diyelim otomobillerden, hic te bir BMW ye binmediniz mi hayatınızda? Hele ki E46 kasadan bahsediyoruz burda. Onda ki surus keyfi, konfor, kalite focusla kıyaslanamaz bile !!! Birde donanım aynıdır demis bazı arkadaslar ki merak ettim acaba kac tane focusta hız sabitleyici, 8 havayastıgı, ESP, Xenon far, deri doseme gibi donanımlar var?

Arkadasım al sen bir e46 kasa 3.18 duz vites, pasalar gibi keyif alarak bin derim. Zaten haftasonu binecekmissin, artık filo arabası olmus focus a mı bineceksin ? Temizini bulursan sende duzgun kullanırsan e46 BMW oyle cokta arıza cıkarmaz. En fazla elektronik arızlar yasarsın. 3.18 lerin motoru en saglamıdır e46 ların. Oyle kolay kolay sorun cıkarmaz. Birde duz vites alırsan hem daha cok keyif alırsın hemde olası otomatik vites problemi yasamazsın. 3 serisi BMW lerin duz viteslericok iyidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: diesotto

Yine otomobillerden hic anlamayan arkadaslar yorumlar sıralamıs. Focus u da BMW den daha iyi arac yaptınız ya helal olsun size Baska bi sey demiyorum. Sizin mantıkla hareket edersek 0 km Dacia Logan da 7 yasındaki Mercedes E serisinden daha iyidir oyle mi? Aracın sadece yasına gore yorum yapmakta nedir. Bir araba sadece yeni olunca mı iyi oluyor nasıl bir mantıktır bu? Hadi anlamıyorsunuz diyelim otomobillerden, hic te bir BMW ye binmediniz mi hayatınızda? Hele ki E46 kasadan bahsediyoruz burda. Onda ki surus keyfi, konfor, kalite focusla kıyaslanamaz bile !!! Birde donanım aynıdır demis bazı arkadaslar ki merak ettim acaba kac tane focusta hız sabitleyici, 8 havayastıgı, ESP, Xenon far, deri doseme gibi donanımlar var?

Arkadasım al sen bir e46 kasa 3.18 duz vites, pasalar gibi keyif alarak bin derim. Zaten haftasonu binecekmissin, artık filo arabası olmus focus a mı bineceksin ? Temizini bulursan sende duzgun kullanırsan e46 BMW oyle cokta arıza cıkarmaz. En fazla elektronik arızlar yasarsın. 3.18 lerin motoru en saglamıdır e46 ların. Oyle kolay kolay sorun cıkarmaz. Birde duz vites alırsan hem daha cok keyif alırsın hemde olası otomatik vites problemi yasamazsın. 3 serisi BMW lerin duz viteslericok iyidir.

Çok haklısın Kendi sıfır aldığı dizel aracı satıp,7-8 yaşında baya bi şeyler görmüş geçirmiş,kimin inip bindiği belli olmamış,içinde nelerin yaşandığı hep muamma olacak bi arabayı almak çok mantıklı.

Zaten BMW altın kaplama ve sıfır sorun bi araç.7 yaşında olmuş 100000 km devirmiş hiç problem değil.

Genelleme yapmak istemiyorum fakat bir çok bmw kullanıcısı performanslı kullanmayı seven kişilerdir.Bu yüzden motoru ve yürüyeni bir çok arabadan daha çabuk yıpratıyorlar.100000 km den sonra da problemler başlıyor.

He eşin dostun bmw si olur,garajda yatmıştır,40000 km de dir,bizde arkadaşa al deriz.Ama maksat muhabbet,amaç Bmw ye bindim demekse 7 yaşında bi 3.18 yerine,hiçte boş olmayan gayette dolu olan ve ilk sahibinin ben olduğum Ford Focusa binmeyi yeğlerim.

• Yorumlar için teşekkür ederim. Değerlendiriyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.