Şimdi Ara

BMW 316İ Prenium 2008 mi Opel insignia 1.6 T cosmo 2010 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki arac arasindayim BMW 316i Premium 2008 model ile Opel insignia 1.6 Cosmo 2010 model...tavsiyelerinize ihtiyacim var. iyisi ile kotusu ile yazarsaniz fikir sahibi olurum...tsekkurler...

• Kullanmadım ancak e90 3.16yı tavsiye etmiyorlar pek. Çok yakıp gitmediğinden bahsediyor millet. Hatta yine bi lafı oldu dün araştırmıştım. Evet bmwnin yüz karası demiş kimileri o motor için. İnsigniayı bilemem. Ancak turbolu 1.6 eminimki keyifli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 19 Haziran 2014; 20:27:07 >
  • Hocam siz bildiğim kadarıyla İnsignia bakıyordunuz hatta yakıt konuşmuştuk ben fazla siz normal demiştiniz.Yakıt derdiniz yoksa bence alın İnsignia temizi ucuza da gidiyor.

Ben hem modeli hem şıklığı hem de gidişi ile İnsignia derim.

Ama BMW ne kadar motoru verimli olmasa da hızlı gitmese de arkadan itiş hem Premium alıyormuşsunuz.

Ama şu var BMW'ye ilk sahibi biner,BMW'de ikinci sahibine biner diye bir söz.

Benim oyum İnsignia ama acaba önden çeker o kadar güç?

Az güç arkadan itiş BMW.

1.4T insignia baktınız değil mi?Ben 1.6T ile 1.4T karşılaştırması nasıl olur bilmem ama inceleyin derim.
  • agorlik anlaminda insignia agir basiyor sehir icin 10 lt gozden cikarttim. zaten yakiti dusunursem arac alamiycam sanirim . 1.4 t insignialara baktim ewet 16T bana biraz daha cazip geliyor yakit konusunda acaba 1.4 t dahami iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.