arkadaşlar 320d aldim bana 50000 euro ya verdiler 2010 istediğim için ağustosta alacağım
Hayırlı olsun,güle güle kullan. Ankara'da mıydın
quote:
Orjinalden alıntı: asflo
318d ile 320 d arasındaki farkı iki aracın sahibi olmadan anlaman mümkün değil sana verilerle yorum yapanlar aldanır . Sadece iki araç içinde 4 yetişkin varken son sürat ve ivmelenme süreleri farklıdır. ve bir pistte her iki araçla attığınız turlardaki zaman farkı olur ancak taşıt pulu yatarken 318d tutumluluğyla 320d sollar o yüzden bence hiç düşünmeyin 318d alın haklılığımı kullandıkça anlıyacaksınız
320d ile 318d nin vergileri aynı
quote:
Orjinalden alıntı: deppblue
arkadaşlar 320d aldim bana 50000 euro ya verdiler 2010 istediğim için ağustosta alacağım
Alp Beyazı Rengi alsaydın? Navigasyon varmı? Koltuklar ısıtmalı mı full'mü?
Hayırlı olsun
@Rx8 | CaRLioNe
Tr'ye gelen 3 serilerinin çoğu navigasyonsuz
hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler
quote:
Orjinalden alıntı: raifkokten
quote:
Orjinalden alıntı: asflo
318d ile 320 d arasındaki farkı iki aracın sahibi olmadan anlaman mümkün değil sana verilerle yorum yapanlar aldanır . Sadece iki araç içinde 4 yetişkin varken son sürat ve ivmelenme süreleri farklıdır. ve bir pistte her iki araçla attığınız turlardaki zaman farkı olur ancak taşıt pulu yatarken 318d tutumluluğyla 320d sollar o yüzden bence hiç düşünmeyin 318d alın haklılığımı kullandıkça anlıyacaksınız
320d ile 318d nin vergileri aynı
motorlarıda aynı sayılır 320 dnin motoru 318 dnin motorunun turbo basıncı ve işletim sistemi yükseltirilmiş hali ikiside 2000 cc
Hayırlı olsun güzel araç
navigasyon yok koltuk ısıtma ise var çanakkkaledeyim istanbul istinye den aldım beyaz da kalmamış
Hayırlı olsun. bu fiyata alınacak en iyi araçlardan.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: raifkokten
quote:
Hayırlı olsun,güle güle kullan. Ankara'da mıydın
şimdiden hayırlı olsun
işte özellikler Donanım Adı TÜRKİYE PAKETİ OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC VELUR HALI PASPASLAR REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI ELEKTROKROM İÇ AYNA YAĞMUR SEZİCİSİ İÇ AYDINLATMA PAKETİ KATLANIR ARKA KOLT.BAŞLIKLARI AKUSTİK KEMER UYARISI İNGİLİZCE ÖN PANEL OTOMATİK KAPI KİLİT FONK. KARTER KORUMASI PAKET 5 HMJ/YILDIZ KOLLU,STİL 283,16" ELEKTRİKLİ ARKA CAM PERDESİ ÖN KOL DAYAMA FAR YIKAMA SİSTEMİ PARK MESAFE KONTROL/ARKA BI-XENON FARLAR (502 İLE) OTOMATİK KLİMA ELEKTRİKLİ CAM TAVAN ISITMALI ÖN KOLTUKLAR CRUISE CONTROL
hayırlı olsun güle güle kullan mükembel bir araç almssnı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme