Şimdi Ara

bmw 318d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
22.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin dediğiniz fabrika çıkışlı m paket tabi Boru-sanda kendileri m yapıyorlar genelde... Pek bulunmuyor fabrika çıkışlı m ler...
  • Borusan'dan çakma M'ler pek bulunmuyor. Hatta ben hiç görmedim.
    2 tamponu değişse araç M olmaz ki? M araç kendine özel jantlarıyla spor süspansiyonuyla dışardaki
    siyah shadowline kaplamasıyla bir bütündür dışardan... İçerdede çok değişiklik var. Para heryerdeki M amblemlerine veriliyor iki tampona değil
    Borusan tamponları değiştirip karaktersiz araçlar yapıyor anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

Borusan'dan çakma M'ler pek bulunmuyor. Hatta ben hiç görmedim.
    2 tamponu değişse araç M olmaz ki? M araç kendine özel jantlarıyla spor süspansiyonuyla dışardaki
    siyah shadowline kaplamasıyla bir bütündür dışardan... İçerdede çok değişiklik var. Para heryerdeki M amblemlerine veriliyor iki tampona değil

• quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

Borusan'dan çakma M'ler pek bulunmuyor. Hatta ben hiç görmedim.

üstelik 16inç rft lastikleriyle satılıyor

• arkadaşlar teknik oto bana 318 d için 45350 euro fiyat veri xenon professional cd antrasit tavan 17 inc cant siyah renkte deri kumaş karışımıymış arabalar paketmiş oynayamıyormuşlar
  • 95 bin lira gibi bir para ediyor. Bu arabaya değeceğine inanıyorsanız alın tabi ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

95 bin lira gibi bir para ediyor. Bu arabaya değeceğine inanıyorsanız alın tabi ki.

Abicim 100 bin tL verilmez yahu 2007 modeli 30 bin'desi yarı fiyatının altında Tarih seni affetmez 100 bin tl vericeksen.
  • 32000 Euro'ya Volvo S60 var. Kasa değiştirecek olsada arada bu kadar fark olması garip. Gene bu paraya C180 1.6 Kompresör alınabilir.
  • neden bu arabaya bu fiyat verilmez deniyor anlamış değilim açıklarsanız sevinirim ben karar verme aşamasındayım değerli fikirlere ihtiyacım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: deppblue

neden bu arabaya bu fiyat verilmez deniyor anlamış değilim açıklarsanız sevinirim ben karar verme aşamasındayım değerli fikirlere ihtiyacım var

Boşverin siz,3 serisi güzel araba,o para verilir.Yıllarca sorunsuzca kullanılır.
  • 318 kalmadı dıyorlar benim tercihim siyahtı çünkü.49000 euro ya 320 premium verelım diyorlar arkadaşlar beklenmeli 2010 model mi almalı yoksa krediyle alma lı mı
  • Aceleniz yoksa 2 ay daha bekleyin 2010 alırsınız,hemde istediginiz şekilde getirtirsiniz.Şimdiden giriyorlar onların siparişlerini çünkü
  • iki ayı bekleyemem şünkü alırken kendi arabamı vereceğim en erken temmuz sonu veriyorlar iki ay arabasız olmaz fiyat 49 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppblue -- 16 Mayıs 2009; 15:10:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deppblue

iki ayı bekleyemem şünkü alırken kendi arabamı vereceğim en erken temmuz sonu veriyorlar iki ay arabasız olmaz fiyat 49 euro

C180K al...Yada 49.000 euro o arabaya vereceğine 0 km 2009 5.20d al full+full...(55000 EURO )
  • 3.18 yeterli performans ı var arada uçurum performans farkı yok.Ama mart 2010 da da yeni 5 serisi geliyor yılbaşından sonra da şimdiki e 60 kasa heralde bu fiyattan 3-4.000 euro fark alınır gibi geliyo.yani 49-50.000 euro gibi.C220 vergi dezavantajı var ve motor bmw ye göre bariz homurtulu sesli çalışıyor.Ayrıca arka tarafda 3 e göre baya bi dar.
  • 318d ile 320 d arasındaki farkı iki aracın sahibi olmadan anlaman mümkün değil sana verilerle yorum yapanlar
    aldanır .
    Sadece iki araç içinde 4 yetişkin varken son sürat ve ivmelenme süreleri farklıdır.
    ve bir pistte her iki araçla attığınız turlardaki zaman farkı olur
    ancak taşıt pulu yatarken 318d tutumluluğyla 320d sollar
    o yüzden bence hiç düşünmeyin 318d alın haklılığımı kullandıkça anlıyacaksınız
  • arkadaşlar 318 kalmamış eski kasayı beklemeye gerçekten değer mi sonbaharda mı alsam çok farklı olurmu siz ce
  • sonbaharda alacaksanız bence farkı olmaz ancak seçtiğiniz 318d gerçekten güzel bir araç.
    size kalmış.Siyah almayın bakımı zor oluyor.
  • arkadaşlar 320d aldim bana 50000 euro ya verdiler 2010 istediğim için ağustosta alacağım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.