Şimdi Ara

BMW 320D MI 320I ED MI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
52.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

quote:

Orijinalden alıntı: Zagor_71

quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

320i ED ile 320d arasındaki yarışı çok az farkla 320i ED kazanır. Evet bunu daha az Tork ve Hp'sine rağmen yapar. (0-200 km verilerinden de anlayabilirsiniz)

Tork ve HP verileri, araçların ulaşacabileceği maksimum torku ve beygiri gösterir. Ancak hangi devir bandında (dar/geniş) bunu çevireceği daha önemlidir.

320d maksimum torku dar bir devir aralığında veriyor ve üst devirleri sıkıntılıdır.

320i ED'de ise güç dağılımı lineer ve 5500 devirlere kadar dolu dolu çevirir.

320d nin daha performanslı zannedilme yanılgısı düşük devirlerde verdiği yüksek torktan kaynaklanıyor.

Sen hiç bmw kullandınmı
    3.20ied 3.20d yi yer diyen kişiye bende ilkokul bebesi üniversite bebesini ezer derim.
    Hodri meydan( anahtarına)
    0-100 ve 0-200 e varım arası olmaz 👎🏾

Yanlama bildiğin kadar, fizik bilseydin keşke. Bak ben ne güzel anlatmışım, sen nasıl anlatmışsın.

İlkokul bebesi nedir, kime denir, üsluptan anlaşılıyor.

ne anlatmışın 2 üni mezunu hiçbirşey anlamadı, tek anladığım okuduğunu anlayamayacak kadar cahil olduğun

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

merhaba,

attıgınz linkteki araçlar manuel tr'de manuel f30 yok gibi bişey zaten.Benzinli olan da 3.20ied değil eski 2 litrelik benzinli ünite.

kendi yalanına o kadar kaptırmışın ki koskoca linkteki parantez içlerini bile okuma yada okuduğunu anlama özürlü olduğunu tüm foruma göstermişsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zagor_71

quote:

beynin 400 metrenin kaç kmh hıza tekamül ettiğini vurguladı mı düşünme yetinde ?

değil 2 üniversite 10 tane okusan adam olamamışsın demiş ya bi hikayede baba oğluna o hesap...

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Bmw sahibi olmadan buralarda bmw hakkında atıp tutan bir ergenin lafınıda bi takarım ki sorma gitsin

adalimetal.com bu şirketin ortaklarındanım, yarın ararsan firmayi yüzüne de ispatlarım yüreğin yetiyorsa ama.. Ne sanıyorsan f30 u porsche mi la bu erişilmesi zor olsun :D Sıfır Golf parası yerine alınacak durumda şu an..

Adını özelden yazarsan yarın direk seni aradığımda rahat ulaşabilirim böylelikle bana neyi nasıl ispatlayacakmışsın görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 20 Haziran 2017; 23:33:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

istanbul-Ankara, İstanbul-Didim, İstanbul-Edremit arası git gel yol yapan birisi olarak sol şeridi kapatmış bmw lerin %90ı "D" orta yada sağ şeritte ekonomi yapan ve yanlarından hızla geçtiklerimin %95i "İ" idi. Kimse alınmasın ama bu doğru siz 90-110 arası 5-6 belki 7 lt yakacağım derdindeyken ben 180 ile 5,5-6 lt yakıyorum. ayrıca iyi bakılmış bir dizel çok rahat 1 milyon km gider.

Doğru söylemiş. 3.20iED eco pro mod ile ancak bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    Sabaha kadar excel yapsanız hesap ortada 3.20d ile 3.20ed asla aynı kefeye koyulamaz......Benzinli bir aracın fabrika verisinin hiçbir önemi yok......Önemli olan şehir içerisinde yaktığı da değil.2 aracı aynı koşul ve performans ile kullanırsanız ne olacağı önemli.Korkmadan 3.20d kullandığınızda 6lt i geçmezsiniz.Eğer ki 3.20ed yi korkmadan kullanırsanız 11lt. den aşağı düşemezsiniz.3.20d 2011 kullanmış birisi olarak konuşuyorum,şu an cc ve 2015 leon tdi sahibiyim.....CC yi satışa koydum makyajı bekliyorum 190hp-400nm tork modifiyeli motor gelsin tekrar 3 e döneceğim......
    Bilmem anlatabildim mi? Leon henüz 370km de ve bunu 100 tl lik mazot ile yaptım 90km lik hala yakıt vardı.100 tl lik benzinle cc ile ancak 200-250km arası gidebiliyorum......Leon da korkmadan 5.5-6 lt arasında geziyorum.CC ile korkarak 9.3 ortalamadayım....Bunun altına da düşmez arkadaş......Ayrıca 3.20d nin bitmek tükenmek bilmeyen güç akışını 3.20ed de asla hissedemezsiniz.Ben ikisinide epeyce kullandım......0-100 hemen hemen aynı ama 0-200 de fark 7-8 sn ye cıkar....Buda önemli değil.3.20d ile 130 ile giderken topukladıgınızda araba ileri atılır.....3.20ed maalesef aynı gücü veremiyor.....
    KISACA NE HESAP YAPARSANIZ YAPIN EKONOMİK OLARAK SİZİ SIKIŞTIRMAYACAKSA DİZELDEN VAZGEÇMEYİN......SATARKENDE DİZELİ DİZEL,BENZİNLİYİ BENZİNLİ FİYATINA SATIYORSUNUZ.........

3.20D yorumları 2 yıl olmuş ama bence halen geçerli.

Bitmek bilmeyen bir güç olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADAŞLAR 2016 MODEOL 320 İED 40.YIL KULLANAN BİRİSİ OLARAK VE DAHA ÖNCE 520D 2011 MODEL KULLANICI OLARAK BENDE BİR İKİ BİRŞEYLER YAZMAK İSTERİM.
    EVET YAKIT VE PRFORMANS KONUSUNDA 320D BİR TIK ÖNDE OLABİLİR AMA Bİ DE ŞU VAR Kİ, 40.YILDAKİ GİBİ DOLU BİR 320 D ALMAYA KALKDIGINIZDA ARADA AFAKİ BİR FİYAT FARKI ÇIKIYOR VE ZATEN AYNI DOLULUKTA BİR PAKETİ BULAMIYORSUNUZ... BEN ŞAHSEN BİNDİĞİM ARAÇTA ÖZELLİK ARAYAN BİRİSİYİM ÇÜNKÜ AKSİ TAKTİRDE BİR SÜRE SONRA ARAÇ SIKIYOR VE YENİ ÖZELLİKLER ARIYORSUNUZ EN BASİTİNDEN BİR NAVİGASYON BÜYÜK EKRAN TAKTIRMAYA KALKTIGINIZDA BENİM ÖNCEKİ 520 D ARACIMA SERVİS 16.000 TL PARA İSTEMİŞTİ. YAKIT KONUSUNDA UZUN YOLDA BEN 38 KURUŞ ŞEHİR İÇİNDEDE 45 KURUŞLA ÇOK RAHAT GEZEBİLİYORUM. EVET BU YAKIT VERİLERİ 320D YE GÖRE ELBETTE YÜKSEK OLABİLİR AMA DİĞER TÜRLÜ DE AYNI DOLULUKTA ARACI ALMAYA KALKTIGINIZDA CEBİNİZDEN ÇOK ÇOK FAZLA Bİ PARA ÇIKIYOR. VERGİLER BAKIMLAR DAHİL VE YILDA ORTALAMA 25.000 M YOL YAPAN BİRİ YAKLAŞIK OLARAK 5 YILDA KENDİNİ AMORTİ EDİYOR. SONUÇ OLARAK BU GÖRECELİ Bİ KAVRAM ÖZELLİK DOLULUK DİYENLER 320 İ ED 40. YIL YOK YAKIT DİYENLER 320 D... İŞİN ÖZETİ BU ASLINDA. PERFORMANS OLARAK 320 İED Yİ O KADAR YERİN DİBİNE SOKMAYA GEREK YOK BENCE... ANİ TEPKİLER VE 130 KM HIZLA GİDERKEN GAZA YÜKLENDİĞİNİZDE HALA Bİ ATMACA GİBİ ATILMA VE SİZİ KOLTUGA YASLAMA GÜCÜNÜDE GÖZDEN KAÇIRMAYALAIM... HERKESE İYİ GÜNLER...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.