170hp değil o. 150 lik motor e90'da var ve n46b20 173 lük motor e90 320si'de var ve n45b20s 520i ve 320i'de bulunan 4 silindirli 170 hp motor n43b20 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 1 Ağustos 2021; 16:55:24 > |
Bmw 320i e90 (2. sayfa)
-
-
173 PS = 170 bhp mesela ona ne diyeceksin? Ben 320si'dan bahsetti sanmıştım. Bu kadar basit. Mesajını da değiştirmeden gördüm. Kullandığın kelimelere dikkat et.
8 Ağustos: Hala mesaj yazıp siliyorsun. CBS'ye şikayet edilmek istiyorsun sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 8 Ağustos 2021; 17:55:12 > -
Arkadaşım, sana çok yakınımda bir örnek vereyim. Kuzenimde var araba 350.000+ arabaya asla bakmaz (-) 15 derecede marşa basar ve dip gaz yapar. Yağ lambası yandığı zaman bir süre öyle dolaşır sonra ilk benzinlikten elime gelen ilk motor yağını boşaltır. Arabanın Zinciri hâlâ orjinal zinciri ne ses var ne soluk. Geçen ay benim arabam servisteydi arabayı istedim. Yağ lambası yanınca gittim 10w40 motor yağı aldım 4 tane de buji değiştirttim. Araba akıl almaz bir biçimde resmen kükredi. Bujiler sanırım 100.000 km den fazladır değişmemiş kısaca bu motora kolay kolay bir şey olmaz.
Yağ eksiltme mevzuna gelince 4 silindirli motoru bilmiyorum, fakat bende N53B30A motor koduna sahip E60 525i var. Hollanda'dan Ankara'ya kadar en az 2 lt eksiltir dediler, Ankara'ya geldim, Ankara'da gezdim, Alanya'ya tatile geldim burada gezdim. Maşallah daha gram yağ eksiltmedi. Yağ eksiltme mevzu tamamen motorun durumu ile ilgili -
Makyajlı E90 arabalara 200-250 arası istiyorlar o parayı etmez o araba premium C segmenti gibi araba
125 bin TL 320i 2007 satılıyordu bir kaç ay önce alsam öyle bişey alırım daha fazla para etmez o kasa gözümde
-
Samimiyet önemli teşekkür ederim 🙏🏻
Yorumları görüyorsun çoğu yorum alınmaz gibisinden ama burda öğrenmek istediğim senin anlattığın gibi aldığımda başıma gelebilecek olan şeyleri öğrenmeye çalışıyorum herşeye rağmen kısmet olursa alacam önemli olan dediğim gibi ne gibi arızaları var onları bilmek
-
125 bin bandında da var ama bi işe yaramaz ağır hasarlı 300. 000 km yapmış vs onqda güven olmaz
-
Hocam özür dilerim ben anlamadım sanırım
320i e90 kasa da 170 bg motor yok mu önce 150 bg üretilmiş sonra 170 lik olarak güncellenmiş diye biliyorum ilanda bi kaçtanesine msj attım 170 bglik motor diyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X