Selamun aleyküm hayırlı cumalar hayırlı günler Arkadaşlar 320i e90 kasa bakıyorum
Bildiğim kadarıyla 2 farklı motoru var 150 ve 170 bg olarak mantıklı bir araç mı eğer 170 lik bulursam lpg taktırmayı düşünmüyorum yazılım yapabiliyor muyuz? Ekspertiz sonrası birde sağlam bmw ustasına göstereyim arızası sıkıntısı varsa fiyattan düşerim diyorum Birde kendi üstüme ilk aracım olacak sigorta ve kasko işlermleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻 |
Bmw 320i e90
-
-
ustaya mutlaka göster eksperin haricinde ufak tefek birçok şeyi listeliyor hem de parça değişimlerini fiyatlarıyla öğrenirsin. 2011 320d araca yeni 820tl trafik, 4900tl kasko ödedim.
-
Benzinli motorları atmosferik olduğundan yazılımla sadece 10-15 beygir kazanılabilir, aklınızda yazılım varsa hesabı ona göre yapabilirsiniz. Şanzıman tork konvertörlü olduğundan geçişler yavaş ve çok keyifli değil ama araç eğer bakımlıysa performans olarak üzmeyecektir.
Bu motorlar özellikle yağ yakmalarıyla meşhurlar, ekspertiz ve ustaya mutlaka detaylıca inceletmenizi tavsiye ederim. Şanzıman geçişlerinin de kontrol edilmesinde fayda var, olası bir arızada çok ciddi masraflar çıkarabilir.
-
170'lik olan 320si. Motorunun 150'lik versiyonla alakası yok. 7300 rpm çeviren bir motor. VALVETRONIC dahi yok. Motorda karbonfiber kapak falan var. WTCC'ye giriş için yol versiyonun olması zorunlu olduğundan için toplamda 2600 adet üretilmiş bir model. M spor süspansiyon ve özel 18" jantları var. Yakıtı içer, motor parçası vb bulunmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 31 Temmuz 2021; 1:53:45 > -
Evet ustasız olmaz bende öyle düşünmüştüm
Sigorta iyiymiş ama kasko biraz fazla sanki
Bakacam yinede araştırmaya devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araştırdığıma göre 316i ler de yağ yakma sorunu vsrmış ben 320i düşünüyorum 2008 filan
Birde eğer 170 lik bulursam lpg varsa söktürmeyi düşünüyorum sübab filan bozuluyormuş bunun masrafı ne kadardır acaba
Atmosferik E90 alınacaksa 330 alınmalı diğer seçenekler boş. 320si ise binmeye değil saklamaya alınır bence.
320i düşünüyorum bütçe 160 bin 2008 model düşük km bulabiliyorum 320i de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdtdmr97 -- 31 Temmuz 2021; 10:46:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: Sdtdmr97320i düşünüyorum bütçe 160 bin 2008 model düşük km bulabiliyorum 320i de
Benim tercih edeceğim bir araç değil, beğendiyseniz alabilirsiniz ama özel modeller harici atmosferik bmw alınmaz
Heveslendik bikere Allah sonumu hayır etsin
quote:
Orijinalden alıntı: Sdtdmr97Heveslendik bikere Allah sonumu hayır etsin
Hayırlısı olsun
318 e de bak. Daha temizini bulabilirsin
Cok hantal bir araba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biraz güçlü olsun diyorum 143 bg 318 ler 10 bg filan çok farketmez doğrudur ama bilmiyorum araştırıyorum hala değerli yorumun için teşekkür ederim
👍👍
Makyajsız kasa almayın derim çok farklılık var altyapıda. Şanzıman gm olarak geçer zf değildir. 6l45 şanzıman. Genelen tirbünde sıkıntı olabilir onuda yokuş aşağı düşük hızda süzülürken devir yukarı aşağı oynuyorsa tirbün belirtisi oluyor. Harici iyidir klasik conta külbütor vs vakti ömrü doldukça değişir.
Gönül isterki millet olarak en iyisine binelim ama şartlar malesef yanlış anlamayın yorumlarınız benim için çok değerli çok önemli büyük ihtimalle alacam arabayı ama işte kronik sorunları ne nedir filan alacağım arabayı daha detaylı öğrenmek istiyorum çok detaylı bilgilere ulaşamadım internette o yüzden forum yazdım kullanıcılar sizin gibi bilgili kişiler bilinçlendirsin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- peugeot partner 1.6 hdi kullanıcı yorumları
- wd-40 zararları
- hgs plaka değişikliği
- on cam çatlağı muayeneden geçer mi forum
- koltukları yatak olan arabalar
- 2024 passat sedan
- kia 2024 fiyat listesi
- ford fiesta sıfır
- togg şarj süresi
- en çok tutulan suv araçlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X