Şimdi Ara

E90 320D ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E90 320D alsam 105-110 civarına heyecan aramış mı olurum kendime ? O parayı veripte megana binmek bana göre saçma geliyor...

Sizce?

• Megane a sorunsuz binersin ama e90 ların hep canlarını çıkardılar ülkede baya masraflı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Zamanı geldiğinde şöyle temizlerinden bulabilsem ;https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kusursuz-guzellik-713707062/detay/

Kronik olarak bir zincir hatasını duydum. Başka bilen var mı ?
  • Hanzoli H kullanıcısına yanıt
    Comfort da öyle jant yok, büyük ihtimalle replika jant 5 kollu.Replika jant takılan arabanin ne ön aksamindan hayır gelir ne rot balansından.Sadece zincir hariç birkaç problemi daha olan bir motor 184 2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 19 Ağustos 2019; 13:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende E90 3.16i var sürmesi çok zevkli bir araç. İnsanların bakışı değişiyor bunu farkediyosun. Fakat piyasada temizini bulmak zor, çoğunun anasını ağlatmışlar. Ben dikkat etmeden, incelemeden aldım 2 senede 12.000 lira masraf yaptım. Dizel otomatik temizini bulursan hiç düşünmeden alabilirsin.
    Ayrıca Sunroof suz, mercek farsız BMW alınmaz.

Edit: Paket olarak 320d Edition Comfort paketlere bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 19 Ağustos 2019; 14:0:2 >
  • temiz olmayan bir e90 çok canını yakar. mutlaka temizini bulmanız lazım. piyasada çoğunun anası ağlamış durumda.

bikaç hafta önce elime çok temiz 2011 lci 316i düştü, henüz 68 bin km'de ve değişeni yoktu. tramer kaydı da yoktu. araç kuzenimin ve ilk sahibi idi. ben alacaktım ama kendi aracımı yeni aldım sayılır ve çok memnun olduğum için vazgeçtim.

e90 genel olarak güzel bir araba, temizinden de memnun kalırsın ama dediğim gibi temizinden. artık apaçilerin ellerine düşmüş bir kasa olarak sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

Bende E90 3.16i var sürmesi çok zevkli bir araç. İnsanların bakışı değişiyor bunu farkediyosun. Fakat piyasada temizini bulmak zor, çoğunun anasını ağlatmışlar. Ben dikkat etmeden, incelemeden aldım 2 senede 12.000 lira masraf yaptım. Dizel otomatik temizini bulursan hiç düşünmeden alabilirsin.
    Ayrıca Sunroof suz, mercek farsız BMW alınmaz.

Edit: Paket olarak 320d Edition Comfort paketlere bakabilirsin.
    Ben de 45gün önce 2006 e90 320si aldım. Alırken baya kararsızdım, bmw'ci arkadaşlarımla çok konuştum ettim sonunda bi tanesine baktık ettik, sonrasında ümitsiz bir şekilde aracı incelemeye gidince şaşırdım ve hayran kaldım. ekspere gittim hiçbir kusur çıkmadı. Şeytan kulağına kurşun aldığımdan beri 2500km oldu ve geçen haftasonu iyice incelettim herhangi bir sıkıntısı yok dediler.

Alırken bilerek aldığım masrafları vardı.
    2 ön teker, 770tl
    ön tampon çeki demiri kapağı 100tl
    bakımı yaklaşmış idi geçen hafta hallettik 400tl
    angel ampülü ve arka iç sol park değiştirdim 25tl
    klima gazı: 100tl
    sol arka denge kolu değişimi(100 + 40işçilik) ve rot(40): 180tl

Yapılacaklar:
    4buji: 150-250 seti
    arka bagaj amortisörleri: 100tl
    yedek anahtar: 250tl ? (motor değiştiği için 2. anahtarı araba kabul etmiyor onu yaptırmamışlar sanırım)

Motoru 30bin km önce sandık n46b20 320i coupe motoruyla değişmiş. Prins 73cc 3mm büyük enjektörlü LPG var. hem motor hem lpg ruhsata işli. Difransiyelde ötme yok(değiştirmiş zamanında), viteslerinde sorun yok. Makam perdesi, adaptif xenon'ları, sunroofu, koltuk destekleri, katlanan aynaları özetle herşeyi faal çalışıyor. Ben de bu kadar temiz olmasını beklemiyordum ama inceleyip eksperde de bi şey olmayınca aldım.

Şimdilik keyfi ile mutlu ediyor. 156beygir 1500kg araba için normal kalıyor. Amacım güç olsa idi bir sürü başka alternatifim vardı.

e90 320d alınacaksa LCI alınmalı mümkünse 184lük makyajlı motorlu alınmalı veya benim gibi benzinciyseniz si paket dolusu alınmalı ama motoru düzgün tamir edilmiş olmalı. Bu yaşlarda bir araba alınıyorsa dolusu alınmalı. Adaptif xenon(virajda mercekler sağa sola dönüyor, otomatik yükseklik var zaten, far yıkama vs.) sunroof keza güzel bir şey. arkadaki perde bile düğme ile açılıp kapanınca insan kendini şımarmış hissediyor. Ben daha çok 50/50 ağırlık dağılımı, arkadan itiş ve 6ileri manuel oluşu, benzinli sürme keyfi normal kullanırken de lpg ile ekonomik olması sebebiyle tercih ettim. M sport süspansiyon ve 18inç bbs jantlarla bu ağırlığın üstesinden gelip keyifli bir yol tutuşu sağlıyor. 1500kg ile iyi baş ediyor araç. Yine de eski aracım kadar olmasa da başarılı. Uzun yolda aradığım aracı bulmuşum dedim. Japoncuyum ama hiçbir araca karşı önyargım yok incelerim. 70-80bandında araba bakıyordum. 308 thp, guiletta gibi araçlara da baktım. BMW alma fikrim hiç yoktu son anda oldu. Umarım ilerleyen zamanlarda pişman etmez. Ustaların yorumları ve arkadaşlarımın beğenisine göre bir sıkıntı gözükmüyor. arkadan itiş bu bütçelerde japon bulamayınca mecbur kaldım diyelim :) 308 thp'yi tam düşünürken evet elektrikli direksiyon, önden çeker, sattığın arabadan farkı ne model yılından başka bir şey değil, dünyaya bir kere geliyorsun diyerek kendime, arkadan itiş binmek için BMW riskini göze aldım ve bi baktım sahibi oldum

177lik motorlar çok zorlanınca triger zinciri kırılabiliyormuş. Değişti bile dense gidip orijinal alın yine de değiştirin bu riske girilmez diyor bmwciler. BMWleri ya toprak zengini ya da baba parası yiyen zengin cahiller aldığı için hiç doğru ellerde kullanılmıyor. Doğru ellerde düzgün bakılmışı bulunabilir ama kesinlikle iyi araştırılıp incelenmeli...

2006 model olmasına rağmen 2015-2016 c sınıfı arabalardan tok ve sessiz üstüne de donanımlı. Bu paralara c sınıfı alana kadar çok şehiriçi yapılmıyorsa kesinlikle d sınıfı mantıklı.

Bu arada alacağınız aracı şu siteden şasi ile sorgulayın paketini anlamayı da sağlar ek donanımları görebilirsiniz:
    https://www.mdecoder.com/

Üstündeki motor modeli ve gücüne(177 veya 184 olduğuna buradan emin olabilirsiniz), boya renginden ekstra alınan herşeyi görüyorsunuz. Üretimden çıktığı tam güne kadar herşey mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 19 Ağustos 2019; 15:15:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    6 yıl önce açıldı
    3.16i e90
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında hatasız-boyasız tertemiz bir e90 3.20d almıştık. Üst kapak diye açtık motoru arkasından komple motor tamiri, turbo, şanzıman yaptık. Bu süreçte araç ayar tutmadı, sorunu çözemediler, rektefiyeci-turbocu-şanzımancı-kendi ustamız hepsi suçu birbirine attı.
    Bunları korkutmak için yazmadım araç megane ile kıyaslanamaz bile. 2006 e90 teknolojisi bugün talismanda yoktur. Size tavsiyem e90 alacaksanız e90 deneyimi olan bir usta ile aracı incelemeniz ve masraf koyacağınızı bilerek almanız. Koyacağınız masrafı da tek bir tamirhanede koyun. Araç farklı yerler dolaştı mı işin içinden çıkamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yine de alıcısı var, bahsettiğim kuzenim arabayı iki gün içinde satmayı başardı. otomatik vites idi. lpg filan da yoktu, lpg yüzü görmemiş. bir kuruş masrafı yoktu yeni takım yazlık lastiği ve üç senelik kışlık lastiğiyle birlikte verecekti.

seneye f20 116d manuel düşünüyorum, kısmet olursa. ve içine sığarsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.