Şimdi Ara

Bmw 320i ed

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    128.250
    Deri koltuk
    spor direksiyon
    geri gorus kamerası
    Sunroof
    Cift bolgeli dijital klima
    Xenon
    Metalik beyaz
    16" celik jant

Aynısnın sunroofsuzu 120.250 tl

Cok kararsızım
    Sizce fiyatlar nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Almayı düşündüğünüz araçta herhangi bir line var mı acaba? Bir de deri koltuk hangisi acaba? Sentatec olan mı?

Bana fiyat uygun gibi geldi. Yanılmıyorsam 122.500 TL deri koltuk ve sunroof olmayan araç için geçerli fiyat.
    Deri koltuk ve sunroof için 6000 TL eklenmiş gibi gözüküyor ve bana uygun gibi geldi.

Son olarak da bu fiyatı nereden aldığınızı paylaşabilirseniz çok sevinirim. Yıl sonuna doğru ben de aynı modeli almayı düşünüyorum aynı donanımla.
    Şimdiden hayırlı olsun
  • Mersin borusan dan aldım
    Son fiyat
    Line yok.bence gereksız bısı zaten
    Derı koltugunda ucuzu.oteki fiyatı baa bi artırıyor dıye biliyorum.
    Acıkcası ekim veya kasımda almaya karar verdim.2 haftalığına yurt dışına cıkacam.umarım donuste fıyatı artmıs olmaz:((((

• Aracınızın tam lıstesındekılerı yazarsanız daha ıyı olur. Bu sekılde verılen fıyat hazırana yının aracına benzıyor.

Lıne plus olmadan otm klıma ve sunroof ayrı secılır. Bu durumdada ya araba elde kalmıs oluyor yada bırısı almamaıs oluyor.

• Acıkcası paket vs hıc bilmiom.luxury modern vs.bi de line diye bişey var:(((
    Biraz aydınlatabilir misiniz beni sorun olmazsa:(((

• şuanki kampanya da : en dolusu sport plus veya modernline 134-135 civarı ancak yok yok.
    luxury line ise 144-145 onda koltuk gercek deri sensatec değil. cam kromajları falan var yoksa cok fark yok.

sport plus da; hafızalı koltuk , hi fi extra ses sistemi, gövdede kromaj, sunroof ve sunı derşi, akıllı telefon sistemi, katlanan elektrokrom aynalr,xenon vb... en önemlisi artı bir mod daha sport plus modu
  • bu sport line diye gecenler sport plus değil dimi hic bulamadım sahibin den de sport plus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.