vaz geçiyor abicim adamlar o muhteşem şöför odaklı göğüsü bile değiştirdiler yerine dümdüz göğüs yaptılar.
kokpit hala sürücü odaklı... dümdüz falan diil aslında... binersen oturunca i-drive ın tek kolunun elinde olduğunu ve ortadaki kocaman ekranın sana baktığını görürsün.. i-drive belki biraz uğraştırıcı ve uzun bir metod ama çok ayrı bir hava katıyor bu arabaya...
520i ye bindim resmen dümdüz belkide bana öyle gelmiştir diycem ama otomobil dergileride bunu söylüyor.
bmw eski kasaı daha iyiydi sanki ( E46 lar ) yada buna da gözümüz alışır zamanla normal gelir bu da ..
ama yeni sedan 3 serisinin arka farlar ve arka tasarımdan sa ben ce bu 33o un arka tasarım çok daha güzel ve şık duruyor...
quote:
Orjinalden alıntı: DnDr
ben bu m3 resimlerini daha öncede görmüstüm ben bunun yeni m3 oldugunun sanmıyorum kendi sahsi fikrimdir...kesin net bise varmı bu yeni m3 mü ???bence daha cok modifiye edilmiş 3 serisine benziyoo...
arkadaş bu m3 değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme