İŞTE BU GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ. 4 KAPILISINA ORANLA ÇOK GÜZEL.BMW'NİN SON TASARIMLARI PEK İYİ DEĞİLDİ AMA BENCE BU GÜZEL OLMUŞ.ARKASI 7 SERİSİNİ ANIMSATIYOR.
gerçektende çok güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: beijinggülü
Bu mesaj silindi.
bence dört kağılısının arka farları budnan daha sportif
quote:
Orijinalden alıntı: TUNERBOY
bence dört kağılısının arka farları budnan daha sportif
Alıntıları Göster
evet arkadan biraz kötü olmuş bencede.. ama yandan ve önden çok dinamik görünüyo
quote:
Orijinalden alıntı: okan
evet arkadan biraz kötü olmuş bencede.. ama yandan ve önden çok dinamik görünüyo
Alıntıları Göster
Arkadan güzel gözüküyor bence ama A3'e benzemiş (arka lambalar)
Bence gayet güzel bi araba. BMW bozuluor desek de haala çoğu arabadan daha güzel arabalar yapıorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: H.
Arkadan güzel gözüküyor bence ama A3'e benzemiş (arka lambalar)
Bence gayet güzel bi araba. BMW bozuluor desek de haala çoğu arabadan daha güzel arabalar yapıorlar..
Alıntıları Göster
Ya bu arabada twin turbo varmış.Araba 6.viteste 50 km hızda bile gaza basıldığında çok ani tepki verip güzel bi ivmelenme oluyormuş.Müthiş birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: FletneR_
Ya bu arabada twin turbo varmış.Araba 6.viteste 50 km hızda bile gaza basıldığında çok ani tepki verip güzel bi ivmelenme oluyormuş.Müthiş birşey.
Alıntıları Göster
1976 yılından sonra tekrar Turbo ve Tekrar BMW ..!!!
335i çift kademe turbsu ile M3 ün artık nasıl birşey olabilileceğini inanın tahmin bile edemiyorum...!!!
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
335i çift kademe turbsu ile M3 ün artık nasıl birşey olabilileceğini inanın tahmin bile edemiyorum...!!!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
m3 yine gelenekçi olacaktır.. herhangi bir aşırı besleme sistemi olmayacağını düşünüyorum... yine 7bin devirlerde verecektir gücünü yola ve yine o muhteşem ses
quote:
quote:
m3 yine gelenekçi olacaktır.. herhangi bir aşırı besleme sistemi olmayacağını düşünüyorum... yine 7bin devirlerde verecektir gücünü yola ve yine o muhteşem ses
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: okan
quote:
gelenek ve BMW...!!!! bmw artık tüm gücünü gösteriyor ve geleneklerini bir kenara koyuyor bunu V10 M5 te grebiliyoruz
M3 ise tamamen yeniden tasarlanmış 400hp lik V8 ile karşımıza çıkacak artık düz 6 sıra silindir M3 rafa kaldırıldı alabilecekleri en üst hp leri zaten aldı ve nasıl bir araç olduğunu gösterdi (M3 CSL 3246cc 360hp atmosferik besleme rekorcudur)
yeni M3 ise 400hp ve v8 ile gerçekten dikiz aynasından göründüğü anda soğuk terler dökülmesine sebebiyet verecek bir alet olacağa benzer umarım üzerindeki örtü kısa zamanda kalkar görüntüsü görür eşsiz sesini ise duyar hale geliriz...
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
quote:
Orjinalden alıntı: okan
quote:
gelenek ve BMW...!!!! bmw artık tüm gücünü gösteriyor ve geleneklerini bir kenara koyuyor bunu V10 M5 te grebiliyoruz
M3 ise tamamen yeniden tasarlanmış 400hp lik V8 ile karşımıza çıkacak artık düz 6 sıra silindir M3 rafa kaldırıldı alabilecekleri en üst hp leri zaten aldı ve nasıl bir araç olduğunu gösterdi (M3 CSL 3246cc 360hp atmosferik besleme rekorcudur)
yeni M3 ise 400hp ve v8 ile gerçekten dikiz aynasından göründüğü anda soğuk terler dökülmesine sebebiyet verecek bir alet olacağa benzer umarım üzerindeki örtü kısa zamanda kalkar görüntüsü görür eşsiz sesini ise duyar hale geliriz...
Alıntıları Göster
hocam gelenekçi derken, aşırı besleme sistemi kullanmaz anlamında sölemek istedim
quote:
hocam gelenekçi derken, aşırı besleme sistemi kullanmaz anlamında sölemek istedim
Alıntıları Göster
BMW Kullanmaz Turbo Yada Supercharger , Kullansa o arabalar zaten 1000 hp den aşağı olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: egemensahin
BMW Kullanmaz Turbo Yada Supercharger , Kullansa o arabalar zaten 1000 hp den aşağı olmaz.
Alıntıları Göster
Valla yeni 3 serisinin tipik tasarim ozelligini bu aracta tasiyor...
Yani onu guzel arkasi berbat..
Bi onceki kasa bundan cok cok guzel bence..Bmw tasarim acisindan iyiye gidecegine kotuye gidiyor ya hayirlisi bakalim..
quote:
Orijinalden alıntı: GS_1905
Valla yeni 3 serisinin tipik tasarim ozelligini bu aracta tasiyor...
Yani onu guzel arkasi berbat..
Bi onceki kasa bundan cok cok guzel bence..Bmw tasarim acisindan iyiye gidecegine kotuye gidiyor ya hayirlisi bakalim..
Alıntıları Göster
KATILIYORUM M3 DİYE SATILAN ARABAYA BAKIYORSUN ALLAHTAN 4 EGSOZ YOKSA 316İ İLE AYNI KİMSE BİLEMEZ SONUÇTA BEN M3 ALIYORUM FARK OLMASI LAZIM DÜNYA PARA ÖDÜYORUM DIŞARDAN BAKANDA BUNU ANLAMALI . E30 M3 Ü BU YÜZDEN SEVİYORUM E30 M3 Ü DİGER 3 SERİSİNDEN AYIRMAK ÇOK KOLAY ŞİŞKİN ÇAMURLUKLAR BAGAJ KAPUTU KAPILAR TAVAN TAMPONLAR HERYERİ FARKLI SADECE FARLAR VE MOTOR KAPUTU AYNI M3 FARKLI OLMALI.
quote:
KATILIYORUM M3 DİYE SATILAN ARABAYA BAKIYORSUN ALLAHTAN 4 EGSOZ YOKSA 316İ İLE AYNI KİMSE BİLEMEZ SONUÇTA BEN M3 ALIYORUM FARK OLMASI LAZIM DÜNYA PARA ÖDÜYORUM DIŞARDAN BAKANDA BUNU ANLAMALI . E30 M3 Ü BU YÜZDEN SEVİYORUM E30 M3 Ü DİGER 3 SERİSİNDEN AYIRMAK ÇOK KOLAY ŞİŞKİN ÇAMURLUKLAR BAGAJ KAPUTU KAPILAR TAVAN TAMPONLAR HERYERİ FARKLI SADECE FARLAR VE MOTOR KAPUTU AYNI M3 FARKLI OLMALI.
Alıntıları Göster
resimlere bakarak bir mala çok enteresan şekilde Pok atılabilliniyor bence bu çok yanlış bir davranış...!!!
bence bekleyin ve biraz + düşünün ve yolda gördüğünüz zaman hassss aslında o kadar da diilmiş biraz daha sonra vay bee ne arabaymış biraz geçtikten sonra abi süper arabaymış diyenleri çok duyuyorum ve olacakta
quote:
Alıntıları Göster
arkası bence çok şekilsiz olmuş.Bmw özgün tasarımından vaz geçiyor heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
arkası bence çok şekilsiz olmuş.Bmw özgün tasarımından vaz geçiyor heralde.
Alıntıları Göster
ben bu m3 resimlerini daha öncede görmüstüm ben bunun yeni m3 oldugunun sanmıyorum kendi sahsi fikrimdir...kesin net bise varmı bu yeni m3 mü ???bence daha cok modifiye edilmiş 3 serisine benziyoo...
quote:
Orijinalden alıntı: DnDr
ben bu m3 resimlerini daha öncede görmüstüm ben bunun yeni m3 oldugunun sanmıyorum kendi sahsi fikrimdir...kesin net bise varmı bu yeni m3 mü ???bence daha cok modifiye edilmiş 3 serisine benziyoo...
Alıntıları Göster
vaz geçiyor abicim adamlar o muhteşem şöför odaklı göğüsü bile değiştirdiler yerine dümdüz göğüs yaptılar.
quote:
vaz geçiyor abicim adamlar o muhteşem şöför odaklı göğüsü bile değiştirdiler yerine dümdüz göğüs yaptılar.
Alıntıları Göster
doblo yu zorlar biraz bu
quote:
Orijinalden alıntı: konyalı alli
doblo yu zorlar biraz bu
Alıntıları Göster
ön tarafı direk 5 serisi oyle gorukuyo
yeter artık çıksın M3 gözlerimiz,kulaklarımız bayram etsin