Şimdi Ara

MERCEDES CL 63 AMG vs MASERATI GRANTORISMO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

MERCEDES CL 63 AMG vs MASERATI GRANTORISMO

(En Son Oy Tarihi: 28.2.2025)
Giriş

Bu ıkı araç hakkında topic acmak ıstedım

kullanım amacları performansı dıger ozellıklerını bir kenara bırakarak[/u] Gorsel olarak yorumlamanız gerekirse

düşünceleriniz ne olur ? Hangısı neden sizi daha cok etkılıyor sızı heyecan uyandırıyor ?

Soyle ıkı aracı da bır yorumlarsanız sevınırım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• abi tek kelime söylüyorum...Mercedes ve diğerleri...

MERCEDES CL 63 AMG  vs MASERATI GRANTORISMO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 6 Temmuz 2010; 21:46:15 >
  • Mercedes ve dıgerlerı konusuna ne yazık kı katılmıyorum ben kardeşim :)
  • Amacınız dikkat çekmekse Maserati GT farklı bir araç ama bence cl 63 amg nin tasarımı daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Furkan61~ -- 6 Temmuz 2010; 22:05:59 >
  • Maserati hocam. Oldum olası mercedes spor araçlara karşı bi antipatim var. SLR hariç tabi..
  • Bu araçlardan biri hediye gelecek olsa mercedes in gelmesini dilerdim.Diğer türlü alacak imkanım olsa bile tercih etmem bunları.(tip olarak)
  • Tercihim beyaz veya kırmızı renkte bir Maserati Granturismo'dan yana olurdu. Tasarımı ve motor sesi yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Temmuz 2010; 22:09:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevabımı biliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Cevabımı biliyorsun.

Evet kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Mercedes ve dıgerlerı konusuna ne yazık kı katılmıyorum ben kardeşim :)

Canın sağolsun abi..
  • Ben de açık ara GranTurismo derim.

Çok daha özel bana göre.
  • İkiside çok güzel araçlar ama MASERATI bir adım önde.
  • Kusura bakmasın kimse ama Maserati'nin yanında Mercedes'in esamesi okunmaz. Mercedes aile arabası da üretir, en ağır ticariyi de. Maserati sadece prestij arabası üretir, süperspor coupe ve sedan'lardan başka ürününü bulamazsınız. 30 bin euro'ya Mercedes alabilirsiniz ama Maserati'nin lastiğini alamazsınız. Bunları söylememe sebebim de bu marka imajı ve prestij farkını belirtmek. Bu yüzden tercihim Maserati GT olurdu.

• Aboovv benim için Maserati dedin mi akan sular durur.GranTorismo benim tüm araçlar arasında en beğendiğim tasarımlardan biri sahip.

Ayrıca dün otoyolda 130 civarı bir hızla giderken arkama yapışan Quattroporte beni tek kelimeyle çılgına çevirdi, şoku atlattıktan sonra yol verebildim.O hırçın bakışı yok mu of off.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Cevabımı biliyorsun.

Evet kardeşim

Ağabey, aslında ikisi de harika arabalar. Ama bence farklı dünyaların arabaları. Bu yüzden öncelikler öne çıkmalı tercih konusunda.

Merc GT'ye göre çok daha hızlı. Ayrıca eminim ki daha konforludur.

Maserati ise (bence) terbiyesizlik derecesindeki muhteşem tasarımı ile öne çıkıyor. Yine (bence) gelmiş geçmiş en güzel coupelerden biri olduğunu düşünüyorum.

• Maserati'nin panjur kısmını sevmiyorum aslında tip olarak. CL 63 AMG ise AMG olmasından dolayı + sı var. Ama Mercedes yerine Maserati daha iyi olur. Amaç farklı olmaksa Maserati.
  • Önceki konuya da yazmıştım Maserati veya Aston martin de olabilir diye.

Tercih Mercedes ve Maserati arasında ise kesinlikle Maserati olmalı...Ender görülen bi araç farklı,havalı.
  • ikiside muhteşem araçlar.hangisi hangisinden iyi diye bir karşılaştırma olamaz.zevkler tercihi belirler bu araçlarda.lüks ve teknoloji üssü mercedes mi yoksa sportif özellikleriyle öne çıkan maseratimi.prestij arayan mercedes alır,deli dolu olan maserati.
  • maserati daha güzl duruyor bence.ama alacak olsam karar veremezdim.
    benim asıl merak ettiğim Aston Martin DB9 mu Maserati Grantorismo mu?aynı sınıf mı, performansları yakın mı bilmem ama tip olarak ikisini de çok güzel buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

maserati daha güzl duruyor bence.ama alacak olsam karar veremezdim.
    benim asıl merak ettiğim Aston Martin DB9 mu Maserati Grantorismo mu?aynı sınıf mı, performansları yakın mı bilmem ama tip olarak ikisini de çok güzel buluyorum.

Aynen aynı araçları bende kıyaslıyorum kendi kafamda..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.