Şimdi Ara

BMW 4.18i Gran Coupe M Sport v C180 Coupe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi pazarlar diliyorum. Araç alma aşamasındayım ve başlıkta belirttiğim modeller arasında kaldım. 2017 model C180 Coupe beni her bakımdan tatmin edecek bir araç fakat 4 serisinin de Gran Coupe modelini hoş buluyorum. Tereddütlerimin olduğu tek konu 1.5 136 hp'lik motor. Not: 4.18i alma durumunda 2018 model veya bayiden sıfır almayı düşünüyorum. 4.18i kullanan arkadaşlar varsa sürüş dinamikleri hakkında yorumlarını belirtirse çok sevinirim. Teşekkürler.

• 4.18 kullanmadım ama arabayı almadan önce 4.20d denemiştim , o bile yürümüyor stock halde. 4.18'i düşünmek bile istemiyorum. 28i al bence.
  • Bu kıyaslamada sürekli 4 koltuk ihtiyacı yoksa bence c180 coupe alınır ancak 420d veya 428i devreye girerse iş değişir.
    Ama ikisi de çok güzel araçlar m ve amg paket olmak kaydıyla pişman etmeyecekleri düşüncesindeyim
    Ayrıca bütçe varsa a5 sportbacke de bakın aralarında en güncel olan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 28 Temmuz 2019; 17:38:25 >
  • 4 serisi düşünülüyor ve azıcık performans beklentisi varsa 1.5 motordan uzak durun derim. 3 silindirli olup da bu kadar isteksiz ve güçsüz bir makineyi nasıl yapmayı başardı BMW gibi bir firma hayret ediyorum. Ben 4 serisinde değil ama çok daha hafif olan 1 serisinde kullandım bu motoru ve gerek yakıt tüketimi gerek de performans olarak hiç tatmin edici bulmadım. En olumlu yanı sorunsuzluğu olabilir.
    N54'ün meşhur kronik sorunları olmasa tavsiye ederdim ama onda da çok sorun yaşayanlar oldu bende soğudum açıkçası.
    Her ne kadar dizel motorları çok sevmesem de hacimli bir dizeli 1.4 1.5 vs. her türlü benzinli motora tercih ederim. Özellikle N-B47 makineler yakıt tüketimi ve performans dengesi olarak oldukça tatmin edici.

Yıldız konusunda ise, dış tasarım olarak oldukça klas bir araç. Bence yeni nesillerden sonra iç tasarımı biraz demode kaldı. Tabi, işçilik ve kalite olarak tatminkar olduğuna şüphe götürmez. Motor, şanzıman ikilisi daha çok konforlu kullanımlar için ayarlanmış, performanslı sürüşlerde fazla tatmin etmez.

Eğer spesifik olarak 418i, ve c180 coupe arasında kaldıysanız yıldızı öneririm.

• C coupe 4 serisine göre daha az bulunuyor ve şahsi görüşüm olarak BMW iç dizaynı premium gelmiyor c coupe seçerdim.
  • C coupe gerçekten görünce bir daha bakıyorsun güzel tasarım var. BMW 4 bariz 3 serisinden bozma olduğunu belli ediyor kendini. Fiyat farkı çok yoksa C coupe seçerdim.
  • C serisi daha iyi yürüyor bu bir gerçek fakat multimedya sistemi benim için tam bir facia. Çok fazla yoldan gözü ayırmak gerekiyor bunu dikkate alın bence.
  • 418i alıştım 1 ay dayanabildim satıp 428i aldım. 4 serisi hafta sonu arabam, günlük kullandığım A3 1.5 bile 418den çok daha seriydi yani 418i’yi kesinlikle tavsiye etmem çok hantal, 4 serisinin hakkı 2000 turbo benzin minimum, dizel bile değil. C180’i sedan kullandım 418 kadar olmasa da o araba da hantal sayılır. Performans önemli değil diyorsanız C180 yeterli olur.
  • Bence,

Görünüş olarak, C180 Coupe. Tasarımı muazzam.

BMW'nin tüm modelleri birbirine benziyor. Mercedes'in de öyle, ama C Coupe ayrı..

Performans olarak, C180 Coupe (yine de çok beklentiye girmemek lazım).

İkinci elde kolay satış için, 4 kapılı otomobil her zaman avantajlıdır, BMW.

Ama asla 3 silindire yaklaşmazdım.

136 bg yeterli olsa bile (ki olmaz belli ki performans peşindesiniz), 3 silindirli motorun sarsıntısı, vuruntusu her şeye bedel. Asla yaklaşmayın derim.
  • C180 coupe sadece tasarımıyla bile 4.18 gran coupe’yi yer. Ben c180 coupe diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.