Şimdi Ara

Bmw 4.20 D X-drive M Sport Coupe vs Mercedes C180 AMG 7G-Tronic Coupe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 420 nin karşısına c180 koyup karşılaştırma yapmak ne kadar mantıklı c250d den aşağısı karşılaşmayı kurtarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Tasarım ikiside güzel araçlar, ama 7g tronic hantal bir şanzıman bu nedenle bile 4 serisini seçerim. Yol tutuş yönünden 4 serisi daha öndedir 4 çeker olduğu için. Performans olarakta daha iy olduğu aşikar zaten.

C Coupe'de 9G tronic kullanılıyor ve ZF 8 ileriye yakın bir performansı var.
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    7G-Tronic yazıyor kendi sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 1 Nisan 2017; 12:20:50 >
  • 200bin civarına düşük kilometrede bir makyajlı E250 Coupe ikisinden de iyi bir otomobildir. Belki BMW 4 serisi daha eğlenceli bir otomobildir ancak konu konfor ve kaliteye gelince E Coupe bariz daha iyi bir otomobil. Motor desen yeterince güçlü 2.0 211hp benzinli motor var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

7G-Tronic yazıyor kendi sitesinde.

Seden'dan bahsetmiyoruz Coupe'den bahsediyoruz. Lütfen doğru düzgün bakıp da cevap verin.
    http://www.mercedes-benz.de/content/germany/mpc/mpc_germany_website/de/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/c-class/c205/configurator/configurator_c205.html#/p3506

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 1 Nisan 2017; 12:31:3 >

https://store.donanimhaber.com/1c/23/ae/1c23ae4e21b5220365be0ac86858be36.png

Bmw 4.20 D X-drive M Sport Coupe vs Mercedes C180 AMG 7G-Tronic Coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 1 Nisan 2017; 12:29:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

https://store.donanimhaber.com/1c/23/ae/1c23ae4e21b5220365be0ac86858be36.png

Lütfen Türkiye veya Almanya konfigüratörüne girip oradan bakın. Resmi site de olsa her gördüğümüz bilgi doğru olmaz.
    Manuel olanın 0-100 değeri 8.5s iken 9g-tronic eklenince 8.8s oluyor. Türk konfigüratöründe 9g-tronic 8.5 s yazıyor. Onu bile düzgün yazamamışlar. Türk sitesine fazla güvenmeyin.

Türkiye de 9G-Tronic ler satılıyor mu ?
  • Denk motorlu iki model arasından (C220D 2.0 190 HP DİZEL VS 420D 2.0 190 HP DİZEL)
    Mercedes şanzımanı bu motorla birlikte 9G Tronic olarak güncelledi bence bayağı başarılı bir şanzıman karşısındaki ZF8 de aynı şekilde çok başarılı o konuda üstünlük sağlatamadım
    Motorlar aynı güçte o konuda ikisi de üzmez
    Dış tasarım 4 daha güzel ama C nin de hakkı yenmez
    İç tasarım C daha güzel
    Donanım olarak aynı paraya BMW daha dolu bir araba sunar büyük ihtimalle
    Ama konu başlığındaki 2 araç kıyaslanırsa her türlü 4 serisi diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Denk motorlu iki model arasından (C220D 2.0 190 HP DİZEL VS 420D 2.0 190 HP DİZEL)
    Mercedes şanzımanı bu motorla birlikte 9G Tronic olarak güncelledi bence bayağı başarılı bir şanzıman karşısındaki ZF8 de aynı şekilde çok başarılı o konuda üstünlük sağlatamadım
    Motorlar aynı güçte o konuda ikisi de üzmez
    Dış tasarım 4 daha güzel ama C nin de hakkı yenmez
    İç tasarım C daha güzel
    Donanım olarak aynı paraya BMW daha dolu bir araba sunar büyük ihtimalle
    Ama konu başlığındaki 2 araç kıyaslanırsa her türlü 4 serisi diyorum

+1907 fanboy olmayan bmw cileri görmek te güzel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Geçen bir C180 Coupe'ye denk geldim Eskişehir yolunda. 170'e kadar yürüdük benim aynadan anladığım kadarıyla 5-6 boy fark vardı. Bu kasaya bu motor yazık. 4.20d'ye zaten denecek birşey yok, YILAN.

Öyle deme hocam 156lik motor cok atakmis. Sanzimanin da 1200nmye kadar dayanimi varmis. Tam bir spor otomobil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duellist kullanıcısına yanıt
    Sonra annen uyandırdı mi uykudan ahaha

• theimperial T kullanıcısına yanıt
    Güç/ağırlık oranı nedir, dişli oranları nedir, tork-devir eğrisi nedir bilmeyen bir arkadaş daha. Hadi bunları bilmiyorsun, birçok kurum bu araçların 400m-1000m ölçümlerini paylaşıyor, bunları da okumuyorsun. E o zaman niye gelip yorum yazıyorsun kardeşim? MB ya yıldızı yeter değil mi? Git C180 coupe'nin 1000m verisine bak, sonra imzamdaki aracın 1000m verisine bak öyle gel. Bir daha da insan gibi yorum yapmayacaksan mesajımı alıntılama...

• Duellist kullanıcısına yanıt
    Sen apaçi apaçi gez leonunla ancak onunla bununla dene trafik canavarlığı yap:) Senin gibiler binmiyor Mercedes'e.

Apaçi dediğin araç full stok, plakalığı bile yetkili servisin nasıl apaçi oluyor ben anlamadım. Kaldı ki elemanla yürüdüğümüz yol 4 şeritli dümdüz, bölünmüş otoyoldu. Yolu boş bulduk 800-900m yürüdük. C180'in o kasasına o motor yakışmıyor dedim. Sırf yıldızı ve kabuğu için MB alan tayfadansın belli ki. Aracın şekline, kalitesine, sürüş dinamiklerine laf eden yok zaten ama işte kime neyi anlatıyorsun...

2005'ten beri bu forumdayım, senin kadar ezik birini daha görmedim. Hayatındaki en büyük başarın kıçıkırık bir teneke parçasına sahip olmak, başka da bir meziyetin yok yorumlarından ve konularından gördüğüm üzere. İnsanları yaftalamadan önce kendine bak diyeceğim de, sen bana da apaçi dersin şimdi.
  • quote:

Geçen bir C180 Coupe'ye denk geldim Eskişehir yolunda. 170'e kadar yürüdük benim aynadan anladığım kadarıyla 5-6 boy fark vardı. Bu kasaya bu motor yazık. 4.20d'ye zaten denecek birşey yok, YILAN.

Sizin araç kafadan 300 kg daha hafif sınıfının en hafifi sanırım 308 ile bu cok ciddi fark demek.C180'in performansı kötü değil ortalama kasasını taşıyor idare eder denilebilir.0-100 sn 9 sn civarı veriye sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Sizin araç kafadan 300 kg daha hafif sınıfının en hafifi sanırım 308 ile bu cok ciddi fark demek.C180'in performansı kötü değil ortalama kasasını taşıyor idare eder denilebilir.0-100 sn 9 sn civarı veriye sahip.

Hocam elinizde tek kapı, çok güzel görünen, MB amblemi taşıyan spor(olması gereken!) bir araç var. "Motor kasayı taşıyor, idare eder" bence böyle araç için kabul edilemez bir ifade. Aynı şey 4.18i, 2.18i için de geçerli. Hiç değilse F30 3.20i ile benzer performans vermesi gerekirdi diye düşünüyorum, gelen yorumlara göre de tek böyle düşünen ben değilim.

• Performans olarak 4.20d kesinlikle daha iyi ama tasarım olarak Mercedes çok hoş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180 AMG 0-100 8.5 saniye

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.