Şimdi Ara

Bmw 4.20 D X-drive M Sport Coupe vs Mercedes C180 AMG 7G-Tronic Coupe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Denk motorlu iki model arasından (C220D 2.0 190 HP DİZEL VS 420D 2.0 190 HP DİZEL)
    Mercedes şanzımanı bu motorla birlikte 9G Tronic olarak güncelledi bence bayağı başarılı bir şanzıman karşısındaki ZF8 de aynı şekilde çok başarılı o konuda üstünlük sağlatamadım
    Motorlar aynı güçte o konuda ikisi de üzmez
    Dış tasarım 4 daha güzel ama C nin de hakkı yenmez
    İç tasarım C daha güzel
    Donanım olarak aynı paraya BMW daha dolu bir araba sunar büyük ihtimalle
    Ama konu başlığındaki 2 araç kıyaslanırsa her türlü 4 serisi diyorum

+1907 fanboy olmayan bmw cileri görmek te güzel oluyor

Estağfurullah efendim elhamdülillah kafatasçı değiliz

• Bence ikiside değil 0 a yakın E250 CGI Coupe al içi kırmızı döşeme.Ne 4 serisinin içindeki o bıkkınlık vermiş sadeliği yaşarsın ne de C serisi motorunun küçüklüğünü hissedersin.e Coupe bana göre dış görünüşte her iki araçtan daha güzel ve ağzına kadar dolu bir araç alırsın 250 bine E coupe alırsan.Harman,Command,Kör nokta,hafızalı koltuklar vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Bence ikiside değil 0 a yakın E250 CGI Coupe al içi kırmızı döşeme.Ne 4 serisinin içindeki o bıkkınlık vermiş sadeliği yaşarsın ne de C serisi motorunun küçüklüğünü hissedersin.e Coupe bana göre dış görünüşte her iki araçtan daha güzel ve ağzına kadar dolu bir araç alırsın 250 bine E coupe alırsan.Harman,Command,Kör nokta,hafızalı koltuklar vs.

Ben de aynı fikirdeyim. E Coupe bahsi geçen araçlardan çok daha elit ve kalite duruyor. Kasa eski olacağı için 250 değil de 200 altı bir rakam bağlamaya değer bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.