Şimdi Ara

BMW 4.20d xDrive Araç Alındı - Proje Başladı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
10
Favori
9.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.turbofsi.net/forum/showthread.php?35146-BMW-F80-%28-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9F%C3%BCm-%29-%C3%9Czerine-Modifiyeler-%29

http://www.turbofsi.net/forum/showthread.php?34752-F30-F80-Yapsak-Nas%C4%B1l-Olur-%29

sizden de paylaşım isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanarch -- 3 Ekim 2016; 0:57:42 >

• Buradan anlık paylaşımlar yapacağım. Cumartesi Ankara'da olacağım. Sıkı bir pazarlık yapmak lazım. Parçalar yurt dışından gelecek. Egzoz sistemi önerisi olan varsa değerlendirebilirim.
  • CC ve NBT ekran siparişi verildi. Aksilik olmazsa yarın takılacak. Fotoğrafları ve fiyatlandırmasını buradan size iletirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

CC ve NBT ekran siparişi verildi. Aksilik olmazsa yarın takılacak. Fotoğrafları ve fiyatlandırmasını buradan size iletirim.

Hayırlı olsun, NBT kaça geldi, yeni nesil EVO mu birde?
  • Şu egzozcu dikkatimi çekti. Magicpipe Bursa. Eve de baya yakın aslında. Bir ara gidip bi fiyat alayım benim F20'ye ne yapabilirler, ne kadar olur acaba diye.
  • quote:

CC ve NBT ekran siparişi verildi. Aksilik olmazsa yarın takılacak. Fotoğrafları ve fiyatlandırmasını buradan size iletirim.

NBT Ekranı nerede taktırıyorsunuz hocam? Sizdeki orjinal parçaları alıcaklar mı yoksa sizde mi kalıcak? Birde bu işlem yapılınca araç garanti dışı kalıyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci07

quote:

Hayırlı olsun, NBT kaça geldi, yeni nesil EVO mu birde?

3.750 TL'ye geldi, fakat arka kapak yanlış geldi şansıma. Ekranı taktık kapaksız. Haftaya gelecek yenisi. Mutlaka tavsiye ederim ama çok farklı bir hava katıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Şu egzozcu dikkatimi çekti. Magicpipe Bursa. Eve de baya yakın aslında. Bir ara gidip bi fiyat alayım benim F20'ye ne yapabilirler, ne kadar olur acaba diye.

İşini iyi yapıyor kesinlikle, tavsiye ederim. İsmi Onur. F20'ye, F30'a yaptığı aynı egzozu yapar kesinlikle. Güzel bir ses alırsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

NBT Ekranı nerede taktırıyorsunuz hocam? Sizdeki orjinal parçaları alıcaklar mı yoksa sizde mi kalıcak? Birde bu işlem yapılınca araç garanti dışı kalıyor dimi?

KARACA MOTORS'ta, yeni açıldı. Doğukan var. Orjinal parçaları ben aldım. Onların yardımıyla satacağız. Kodlamada yaptırdım. Garanti dışı kalmaz dedi, muhtemelen de kalmaz.

• Küçük bir rica bol bol resim çekin ilerde before after yaparsınız ,ilham olur belki bazilarina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Küçük bir rica bol bol resim çekin ilerde before after yaparsınız ,ilham olur belki bazilarina

Bol bol fiyatlarıyla birlikte yapılan işlemleri fotoğraflamak istiyorum bende. Herkes neyin ne olduğunu görsün diye. Çünkü bazı yerler piyasada cidden abartı fiyatlar veriyor. En azından referans olacaktır. Ekran değişim olacak, değiştiğinde burada fotoğraflarını paylaşacağım araç içinden.

Ayrıca bu gün M Performance direksiyon gördüm, 4.500 TL fiyatlandırması var. F1'leri çok iyiydi. Benim orjinal F1'li direksiyonu satıp belki ondan takarım ilerleyen zamanlarda. Bakalım önce dışarısını halledeyim. İçerisinde de çok oynama yapacağım. Parlak karbon trimleri de düşünüyorum. 3.000 TL fiyatlandırması var komple, oda bir kenarda bekliyor şuan.

• Recharged kullanıcısına yanıt
    Hocam selam,
    İstanbul Maslak'ta Carbon Design var, sanırım İstanbul'da en iyiler. Malzeme dahil trim kaplama 500Tl yi geçmez.
    Tabi siz trimleri orjinal fabrika çıkışı kaplı almak istiyorsanız orası ayrı.
  • @Recharged

Çok mantıklı bir işe girmissiniz, şahsen M4'ün görüntüsü çok ayrı fakat o vergi dilimi insanı o araca yaklaştıramıyor bile, dolayısıyla sizin proje çok yerinde.

4.28 fikrini verenler olmuş, 258 bg 4.28 ama sizin yerinizde olsam 4.20d alıp araca M Performans Kit takardım, her ne kadar BMW +20bg +40tork araç güçleniyor desede araç dynoda 220 beygir civarı çıkıyor ve 220-230 bg denilen bir çok yazılımlı aracı geçiyor, üstelik aracın garantisi de devam ediyor. 258 ile 220 arasında da çok ciddi bir fark hissetmezsiniz diye düşünüyorum.... En azından aradaki yakıt farkına değmez diyelim.

Ikinci olarak ise yan aynalar için aliexpress'den sadece kapakları alabilirsiniz, böylece o işi çok daha ucuza kapatırsınız, boşuna yan aynalara 2000-3000 tl masraf yapmayın... m4 Ayna Kapağı

Üçüncü olarak ise bence en dikkat çeken nokta çamurluklar, bu olayı kesinlikle atlamayın, M4'ü bence asıl kaslı gösteren o müthiş çamurluklar...

Dördüncü olarak ise iç trimlerin illaki orjinal olmasını istemiyorsanız karbon kaplatın, bu sayede de 2000 tl'ye yakın tasarruf edersiniz...

Size kolay gelsin, haberlerinizi bekliyoruz

• Araç xdrive olduğu için normalden 1-2 cm yüksek. Alçaltma işi için ne planlıyorsunuz? Benim tavsiyem kesinlikle spor yay ile değilde biraz paraya kıyıp coilover almanız. Marka model olarak kw v2 veya kw street comfort öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Araç xdrive olduğu için normalden 1-2 cm yüksek. Alçaltma işi için ne planlıyorsunuz? Benim tavsiyem kesinlikle spor yay ile değilde biraz paraya kıyıp coilover almanız. Marka model olarak kw v2 veya kw street comfort öneririm.

Bende o şekilde düşünüyorum. Yay takmam zaten. Ona en son bakacağız.

quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Hocam selam,
    İstanbul Maslak'ta Carbon Design var, sanırım İstanbul'da en iyiler. Malzeme dahil trim kaplama 500Tl yi geçmez.
    Tabi siz trimleri orjinal fabrika çıkışı kaplı almak istiyorsanız orası ayrı.

Ben biraz daha kalite olsun istiyorum açıkcası. O yüzden orjinal kovalayacağım. Bulamaz isem kaplama yaparım.

quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

@Recharged

Çok mantıklı bir işe girmissiniz, şahsen M4'ün görüntüsü çok ayrı fakat o vergi dilimi insanı o araca yaklaştıramıyor bile, dolayısıyla sizin proje çok yerinde.

4.28 fikrini verenler olmuş, 258 bg 4.28 ama sizin yerinizde olsam 4.20d alıp araca M Performans Kit takardım, her ne kadar BMW +20bg +40tork araç güçleniyor desede araç dynoda 220 beygir civarı çıkıyor ve 220-230 bg denilen bir çok yazılımlı aracı geçiyor, üstelik aracın garantisi de devam ediyor. 258 ile 220 arasında da çok ciddi bir fark hissetmezsiniz diye düşünüyorum.... En azından aradaki yakıt farkına değmez diyelim.

Ikinci olarak ise yan aynalar için aliexpress'den sadece kapakları alabilirsiniz, böylece o işi çok daha ucuza kapatırsınız, boşuna yan aynalara 2000-3000 tl masraf yapmayın... m4 Ayna Kapağı

Üçüncü olarak ise bence en dikkat çeken nokta çamurluklar, bu olayı kesinlikle atlamayın, M4'ü bence asıl kaslı gösteren o müthiş çamurluklar...

Dördüncü olarak ise iç trimlerin illaki orjinal olmasını istemiyorsanız karbon kaplatın, bu sayede de 2000 tl'ye yakın tasarruf edersiniz...

Size kolay gelsin, haberlerinizi bekliyoruz

Açıkcası kapak düşünmüştüm ama takanları gördüm ve hoşuma gitmedi. Muhtemelen aynalar çıkma kameralı M4 aynası olacak. Bir tane bulduk 4.500 TL, pazarlık ediyoruz.
    Yarın Ankara'da olacağım detayları görüşmek için GMG ile. Bakalım net bir fiyatlandırma çıkacak. Parçalar hala gelmedi. Bagaj ve kaput ciddi sorun. Türkiye'de o kadar çok çakal dolmuş ki hepsi bir birine bağlantılı. Bana 3.500 TL dediği kaputu başkasına 3.000 TL diyor, bir başkasına 4.500 TL diyor. Bagaj 1.500 TL'ye de var, 5.000 TL'ye de. Anlayacağınız iş biraz karmaşık.

Jant konusunda orjinal takayım dedim. Servis 25.000 TL komple lastikler ve sensörler dahil fiyat verdi. Fazla gibi gözüküyor, değer mi ? Bakacağız. Çıkma jant bulamazsak mecbur 1-2 aylık replika takıp sonrasında orjinale geçeceğiz.

• Arkadaşlar tekrar merhaba,

Yaklaşık 3 gündür ciddi araştırmalar yapıyorum. Açıkcası kaput ve bagaj konusunda ki sıkıntılar devam ediyor. Piyasada çok fazla sıkıntılı ürün var. Aracın kaportasında oynama yapmaktan şuan için vazgeçtim. Yani bir M4 çevirmesinden ziyade çok daha farklı çok daha dikkat çekici bir proje yapacağım. Eğer kafamda ki projeyi yapabilirsem çok ilgi göreceğini eminim. Hafta sonu Ankara'da Mustafa abinin yanındaydım.https://www.instagram.com/p/BLYcigAAvFJ/?taken-by=gmggarage Linkte ki Mustang'i canlı gördüm, o zaman daha kaplama aşamasındaydı. İnce işçilik, renk ve detaylar çok hoşuma gitti. Siz ne düşünüyorsunuz ? Ben carbon detaylar, siyah ve bu rengi düşünüyorum.

• Acikcasi bmw ye cok yakisir askeri yesil renk ve sari detaylar.

• Arkası için şu şekilde bir düşüncem var. Carbon spoiler ve difüzör. 4 çıkış M Carbon egzoz uçları. Downpipe'da yapılacak, sağlam bir egzoz işçiliği olacak.

BMW 4.20d xDrive Araç Alındı - Proje Başladı
  • quote:

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Yaklaşık 3 gündür ciddi araştırmalar yapıyorum. Açıkcası kaput ve bagaj konusunda ki sıkıntılar devam ediyor. Piyasada çok fazla sıkıntılı ürün var. Aracın kaportasında oynama yapmaktan şuan için vazgeçtim. Yani bir M4 çevirmesinden ziyade çok daha farklı çok daha dikkat çekici bir proje yapacağım. Eğer kafamda ki projeyi yapabilirsem çok ilgi göreceğini eminim. Hafta sonu Ankara'da Mustafa abinin yanındaydım.https://www.instagram.com/p/BLYcigAAvFJ/?taken-by=gmggarage Linkte ki Mustang'i canlı gördüm, o zaman daha kaplama aşamasındaydı. İnce işçilik, renk ve detaylar çok hoşuma gitti. Siz ne düşünüyorsunuz ? Ben carbon detaylar, siyah ve bu rengi düşünüyorum.

Zevkler ve renkler ,ben sarıdan yana tercihimi kullanırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

quote:

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Zevkler ve renkler ,ben sarıdan yana tercihimi kullanırdım

Şöyle ki sarı renk için bire bir aynısı yok dediler. O rengin fiyatı 7.000 €, yani ortalama 21.000 TL, değer mi ? Asla.

• Dün GMG Garage'den Military Green renk siparişi verildi, kaplama alındı. Carbon ön lip, difüzör ve spoiler için görüşmeler sürüyor. Orjinal carbon kovalıyoruz şuan. Antalya'da bir yer var. 20" M Performance jantlar içinde anlaşma sağlandı. Haftaya gidip jantları alacağım. Yavaş yavaş topluyoruz. Muhtemelen bir sonra ki ayın 10'unda araç tam anlamıyla istediğim şekline bürünecek ve emin olun yola çıkılan m4 projesinden daha fazla ilgi çekecek.

BMW logolarını ve jant göbeklerini siyah ve carbon logolarla değiştirmek istiyorum. Bu konuda fikri veya önerisi olan yazabilir.
  • Austin Yellow (M4 Sarısı) kaplaması mı 7000€ tutuyor? O zaman gerçek rengin fiyatı ne kadardır? Sırf renk için bi Clio satılır herhalde?

Diğer bir husus, Military Green kaplama için ne kadar ücret ödediniz?

Aracın kaportasını değiştirmek için yurtdışı yoluna başvurdunuz mu? Belki Türkiye fiyatlarından daha uyguna gelir.

İyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.