Şimdi Ara

BMW 5.18 İ ACİL CEVAP!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.20 bintlye kadar araç almak istiyorum bakıyorum bakıyorum r19 lar 15-20 bin lira arası piyasa çok artmış,araştırdım biraz aslında kafama en çokyatan araba 97-2000 model arası vectra 2.0 öncelikle bu araç hakkında yorumlarınızı yaparsanız sevinirim sonrasında bugün gezerken evimizin yakınlarında satılık 91 model 220 bin kmde bmw 5.18 buldum aradım sahibini indi hemen aşağı araçta değişen yok sunroflu tavanda ön kaputta ve bagaj kapağında boya yok yan taraflarda lokal boyalar var arabaya bindim çalıştırdım biraz sürdüm araba hoşma gitti 24 yaşında bir araba ama bizim eski arabamız olan 2005 model olan megane 2 den daha konforlu daha seri ve daha oturaklıydı arabayı çok sevdim fiyat olarak ise 16:500 dedi ama 15 bine anlaştık arabanıntriger seti lastikleri radyatör hortumları baskı balatası fren balataları devirdayım ı hepsi yeni değişmiş döşemelerde yırtık yanık falanda yoktu sizce bu aracı almalımıyım ankarada oturuyorum şaşmaz sanayi yürüyerek 1 dk sürer evimize o avantaşımızda var bunlar göz önüne alınarak yedek parça olsun arabanın ustası olsun bir sorun yaşarmıyım çok aşırı masrafrafları çıkarmı bana bir yardımcı olursanız sevinirim bu arada vectra b hakkındaki görüşlerinizide bekliyorum.

• Şu kadarını söylüyorum, 24 yaşında 5.18i alırsan sanayiye komşu parselden ev tutman farz olur. Bu benim görüşüm. Yine de takdir senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum arabanın sahibi pinpirikli bakımına dikkat eden biri ve ASGARİ ÜCRET ile çalışmıyorsa güven veriyorsa 3-4 ustaya gösterip alabilirsin çünkü BMW ye binmek başka bişey. Yrjinal km olmayabilir. Yanlız fiyat 13 olsaydı daha iyi olurdu.

• sahibi askeri personel bakımlı gibi duruyo araba klima cam otomatikleri vb. elektirik aksamları çalışıyor ufak tefek bakımlar yaparım ben son sahibi olmayada razıyım ama büyük masraflar çıkarmasından korkuyorum
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    şaşmaz oto saniyinin hemen yanında oturuyorum zaten çok mu masraf çıkarır diyosunuz bu paralarada r19 palio brodway e binmekte istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthnozcn40

şaşmaz oto saniyinin hemen yanında oturuyorum zaten çok mu masraf çıkarır diyosunuz bu paralarada r19 palio brodway e binmekte istemiyorum
    Bende 91 model 5.18i vardı.O motor arabayı kesinlikle kaldırmıyor.Arabam çok temizdi.Uzun yolculuklarda inanılmaz rahattı.Gerek yalıtımı olsun gerek konforu günümüz arabalarına eşdeğer kalitede bir araba.Ama dediğim gibi motoru çok zayıf.Eğer aynı temizlikte 520i bulabilirsen al derim.Çok sayıda araba değiştirdim ama BMW'nin tadının başka bir arabada bulamadım.Zaten 5.18i'ler 2 ya da 3 sene üretildi.BMW motorun kasayı kaldırmadığını anlayınca o seriden vazgeçti sanırım.
  • Megane2 den seri demissiniz. Aracin cekisi sizi uzmeyecektir bu sekilde baktiginizda. Bu paralara dogan satiyorlar. İyice baktirin surus testi yapin. İcinize sinerse alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Megane2 den seri demissiniz. Aracin cekisi sizi uzmeyecektir bu sekilde baktiginizda. Bu paralara dogan satiyorlar. İyice baktirin surus testi yapin. İcinize sinerse alin.
    20 senelik falan bmw den kaç kardeşim uzun yolda kalırsın

sürekli arıza verir bende vardı aman aman
  • Baskan1111 kullanıcısına yanıt
    20 bin liraya kadar 2.0 vectra düşünyorum onada sorunlu araba diyolar ne yapacağıma karar veremedim sizde vectra konusunda aynı görüştemisiniz odamı çok sorunluı arabadır bmw çokta hoşuma gitmişti.Son sahibi olmayada razıyım bana çok büyük masraflar açmasın yeter ufak tefek şeyleri pek takmam.
  • Salih kullanıcısına yanıt
    arabayı sürdüm çekişinde pek bir sorun görmedim açıkçası düşündüğüm tek nokta çok sorun çıkarırmı yolda bırakırmı beni.araçta sıralı sistem tüpte takılı.
  • Angara bebeleri iyi yanlamışlardır o arabayla tüplü ve öfkeli olur sonra

İçine sindiyse al da 20 bin demişin kalanıda koy kenarı arıza verirse o parayıda ona harcarsın

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    ya içime sinmesi şu şekilde arabanın üzerinde daha orjinal jantları farları orjinal tamponları dahi orjinal ama bir arıza verdiğinde parça sorunu yaşarmıyım ankarada çok masraflımı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthnozcn40

ya içime sinmesi şu şekilde arabanın üzerinde daha orjinal jantları farları orjinal tamponları dahi orjinal ama bir arıza verdiğinde parça sorunu yaşarmıyım ankarada çok masraflımı olur
    o yaştaki başka arabalar da ne arıza verirse o da verir o kadar, klasiktir bu forumda her yaşlı bmw sorusuna cevap, sanayiye komşu olursun zırvalarını herkes sıralar, araç temizse bir baktır al gitsin, performans merakın yoksa motor gücü de yeter
  • Aşırı performans tutkum yok uzun yolda 120-140 arası gitmeyi seviyorum roll yada Draglara gidecek halim yok

• mthnozcn40 M kullanıcısına yanıt
    120-140a her araç çıkar mühim olan bunu az devir çevirerek motor sesini az duyurarak, az yakarak yapması. 5.18 kullanmadım ama 5 kasaya göre motoru küçük yani belli. Şehir içinde çok hantal kalır sakin bir yerdeyseniz tamam da yoğun trafikte atlarlar önünüze.

• 20 bine 3 18 alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 2 Kasım 2015; 2:57:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

20 bine 3 18 alırsın
    Araba temiz ama bakımsız olursa o da üzer. Çok rahat 1-2 senede 6-7 bin lira harcatabilir. Aklınızda bulunsun.
  • duz vites mi? duz ise daha iyi. palio yerine ben olsam alirdim eger surekli arabaya kulak verip dinlemeye hazirsaniz.
  • Aman o motordan uzak durun deyim, illa E34 almak istiyorsanız minumum 93 model 24valf 150 hplik 520i alın. Söylendiği gibi çok masraflı araçlar değildir E34ler, parça fiyatlarıda uygundur.

• peki 2.0 97 vectramı bmw 5.18! mihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-gormeye-deger-orjinal-240661099/detay buda bmw nin linki bu araç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.