Şimdi Ara

Bmw 5.20 i premium mı & passat 1.6 tdi bluemotion highline mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
13.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Snefru

1) 5.20 mi daha geniş passat mı?

2) 5.20 mi daha büyük passat mı?

3) 5.20 mi daha konforlu passat mı?

4) 5.20 mi daha rahat passat mı?

5) 5.20 mi daha güvenli passat mı?

Yukarıdaki soruları yazarken bile kendime güldüm bunlar da soru mu diye. Bu durumda sadece biraz daha yakıtı tasarruflu diye o kadar parayı passata bayılması mantıklı yani bir insanın?

..

iki araç arasında senin kafandaki kadar fazla fark yok..

premium kompleksli insanlarda bu fark açılır..

hele bir de sahip olmadığı ,bilmediği aracı övmeye doyamayan. tipler... allah kurtarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valux -- 25 Mayıs 2017; 16:24:43 >

• webbie kullanıcısına yanıt
    Bide 219 kişi beğenmiş hadi siz bilmiyorsunuz begenenlere ne demeli sen hayatında 5.20 ye bindinmi yada şöyle soruyum BMW ye bindinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Bide 219 kişi beğenmiş hadi siz bilmiyorsunuz begenenlere ne demeli sen hayatında 5.20 ye bindinmi yada şöyle soruyum BMW ye bindinmi

Ne o, ortaokuldan mı bağlanıyorsun? Şimdi sana bindiğim ya da sahip olduğum araçları mı sayayım?
  • FxDentist kullanıcısına yanıt
    Yahu BMW diyen liseli ergen ise herhalde sen ancak anakolu bebesi oluyon ALLAH akıl fikir versin :)
    Saymana gerek yok Passat demen yetiyor zaten
  • Valux kullanıcısına yanıt
    Bizde 525d xdrive var 2 yıldır. 2 ay öncesine kadar 3 yıldır da passat tdi highline da vardı şirket aracı olarak. Yani iki araca uzun süre aynı zamanlarda bindim. 520i ye de bindim ve konfor vs. olarak 525 ile bir farkı yok. Bmw 2013 model, passat 2014 modeldi. Sana şunu söyleyebilirim, burada anlatamayacağım kadar cok fark var aralarında. Malzeme kalitesinden konforuna, sürüşünden rahatlığına, genişliğinden performansına kadar her noktasında dağlar kadar fark var iki aracın.

Ya bir kere aynı segmentte değiller. Biri d segmenti, karşılaştırılacaksa bmw 3 ile karşılaştırılsın. Diğeri e segmenti daha büyük bir araç. Adam bir de daha geniş araç isteyen passat alır demiş şaka gibi.
  • Allahım bu gözler daha ne konular görecek... ZF mi DSG mi sorusnun cevabı bile herşeyi açıklıyor.
  • Ağzına sağlık hocam zaten bunu karşılaştırıp buna yorum yapan bizde suç Passat nerde 5.20 nerde ya :D bizim arkadasta da 5.35 xdireve vardı mercedesede bindim ama Bmw başka
  • Usta düşünme passat al bu forumdakileri çok sallama parana yazık olur.Passat ve bmw x5 türkiyede en az değer kaybı olan araçlardır kasa değiştirseler dahi fiyat kaybı minimumdur.Alacağın f10 benzinli bmw.Şunu unutma benzinli araç yaşlandıkça dizel araçtan daha fazla değer kaybı yaşar bu bir.İkincisi g30 kasa bmw geldi bu da ekstra fiyat düşüşü yaşatacak bmwde, premium sınıfta eski kasaların değer kaybı daha fazladır.3.süde bmwnin tabiki performansı ve sürüş dünamikleri daha iyi ama 5 serisinin malzeme kalitesi iyi değil ayrıca araç modern değil gerçekten sürerken hissediyorsun teknolojisi yetersiz
    tartışmasız segmentindeki en berbat koltuklara sahip resmen sandalyede oturuyor gibisin passat d segmenti olmasına rağmen higline donanım seviyesinde çok iyi koltuklara sahip.Bu f10 5 serisini övenlerin büyük kısmı hayatında 2 aracada binmemiş insanlar higline passatın içi gayet kaliteli artı cam tavan bence düşünmden al paran pul olmasın hem yakıt hem ikinci el konusunda büyük avantaj düşünme bile kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apache32 -- 25 Mayıs 2017; 17:0:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Saymana gerek yok Passat demen yetiyor zaten

Ah be gülüm; okuduğunu anlamış olsaydın, muhtemelen şu anda bu mesajları birbirimize yazmıyor olacaktık.

Halk arasında "Maytap geçmek" olarak nitelendirilen eylemi gerçekleştirdiğimi, mesajımı okuyup da beğenen 219 kişi anlamışken, sen sadece bana değil 219 kişiye daha giydirmişsin.

Dur dur, durumu iyice netleştireyim; Ben Passat ile BMW'nin 5 serisinin aynı sınıfta olmadığını, 5 serisinin üst segment ve aynı zamanda üst kalite bir araç olduğunu anlatmak için, cümleleri tersten kurdum.

Umarım bir daha okuduğun cümleleri anlamaya çalışıp, sonrasında celallenirsin.

• Yorumlar bomba
  • cahil cahil yorumlar dolmuş taşmış..

adam bmw mi daha iyidir yoksa vw mi diye sormuyor.. bmw yi övmeye doyamıyor millet

adam 2013 5.20 i premium ile 2016 pasat highline i karşılaştırıyo..

demekki ikisi de kafasına yatıyor..

çıkmış biri bmw varken passata mı bakılır diyo..

bu iki araba arasında prestij takıntın yoksa dizel otomatik passat mantıklı olandır

hem yeni.. hem az yakar..yedek parça servis daha ucuz. konforu bmw den aşağı kalmaz
    her bakımdan passat daha mantıklı

haaaa bu kadar para vermişken havam da olsun dersen..

prestijli olsun..premium takıntım var dersen o başka...

bmw nin dezavantajları fazla.. fazla yakıt.. servis -yedek parça pahalı..kasko daha pahalı.. daha yaşlı araç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxDentist -- 25 Mayıs 2017; 17:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxDentist

cahil cahil yorumlar dolmuş taşmış..

adam bmw mi daha iyidir yoksa vw mi diye sormuyor.. bmw yi övmeye doyamıyor millet

adam 2013 5.20 i premium ile 2016 pasat highline i karşılaştırıyo..

demekki ikisi de kafasına yatıyor..

çıkmış biri bmw varken passata mı bakılır diyo..

bu iki araba arasında prestij takıntın yoksa dizel otomatik passat mantıklı olandır

hem yeni.. hem az yakar..yedek parça servis daha ucuz. konforu bmw den şağı kalamz..

her bakımdan passat daha mantıklı

haaaa ben hava basacam..prestijli olsun..premium takıntım var dersen o başka...

bmw nin dezavantajları fazla.. fazla yakıt.. servis -yedek parça pahalı..kasko daha pahalı.. daha yaşlı araç..

Benzinli bir araçla, dizel bir aracın yakıt karşılaştırması olmaz. Bu tür bir karşılaştırmayı düşünmek dahi saçmadır, çünkü sonucu bellidir.

BMW 5 serisi ile Passat'ın yürütme maliyeti ya da yedek parça maliyeti de karşılaştırılamaz. Biri üst segmentin premium olarak nitelendirilen modeli iken, diğeri Türkiye dışındaki tüm ülkelerde orta sınıfta yer alan bir araçtır. Bu nedenle, böyle bir karşılaştırma da saçmadır.

Konfor konusunda ise, beklentiniz koltuk ve direksiyondan oluşuyorsa, karşılaştırmaya 1984 model Murat 131'i de dahil edebilirsiniz, çünkü onda da aynı özellikler mevcut. Aksi halde, premium olduğu dünya tarafından kabul edilmiş benzinli bir araçla, orta sınıfta yer alan dizel bir aracın konforunu karşılaştırmak saçmadır.

Ayrıca, hesaba katılmayan en önemli özellik güvenliktir. Parçalarının önemli bir kısmını 7 serisinden alan 5 serisi ile aynı şartlarda Passat'ın kaza yapma riski ya da yapılan kazada zarar görme riski emin olun ki çok farklıdır.

Her ne kadar toplum olarak kafayı henüz almadığımız aracı nasıl satacağımız sorusuna yöneltmiş olsak da, bazen bir kaza o aracı bir daha satamayacak duruma gelmemize neden olabilir. Bu nedenle, araçtaki konfor, beygir gücü, yedek parça maliyeti gibi konuların hepsinin önünde güvenlik olmalıdır. Dünyanın hiçbir yerinde resmi olarak konfor testleri yapılmazken, neredeyse heryerde güvenlik testleri yapılır.

Tabii kendisi 3 yılda bir doktora görünüp, 3 ayda bir sanayideki ustalara arabalarının kontrolünü yaptırmayı marifet sayan bir toplumun üyelerine bunu anlatmak oldukça güçtür.

Ben okuduğumu anladimda kimseyle maytap yada kafa bulmadigim için öyle anlamışım sen haklısın kusura bakma ;)
  • 5 serisiyle passati karsilastirmak zaten yanlis olur, passat diyenler zaten bmw nin tadini bilmeyendir.
  • Bence passat diyenler trollüğüne demiş. Arabadan anlamayan annaneme bile sorsak bmw der
  • Konu buram buram ironi kokmuş
  • Hocam bu soruyu cahilliğinize bağlıyor ve sizi bu konuda affediyorum yalnız rica edeceğim lütfen bir daha yapmayın.Passat'ı BMW ile kıyaslamak? Allah'ım bazı insanlar gerçekten çok çılgın.

Tabi ki Passat.Çer çöp bile premium bir aracı bir tutamazsınız.
  • Bu ne hadsizlik bu ne cahilliktir..konuyu şimdi gördüm..acilen müdahale etme gereği duydum..Bassat gibi dünya devi bir araçla 5.20 gibi kıytırık bir aracı karşılaştırmaya kalkmışlar..Bassat ın dengi ancak 7 serisi olabilir ..ve onu da burun farkı ile tokatlar
  • bu iki aracın aynı fiyat skalasında olması abes değil de bu arkadaşın bu kıyaslamayı yapması mı abes?
    araç kıyaslamasında bir çok insan için ana kriter fiyat aralığıdır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.