Şimdi Ara

BMW 5 ve 7 kasanın , Mercedes E Kasanın; yanında sönük kaldığı araba... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın durumuna üzüldüm,ilandan anlaşılıyor ki kendi arabasından başka araç görmemeye yemin etmiş.Acilen 7 serisinin yanında temiz sopa atmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 4 ay bekleyince o kadar havalara girmiş ki sanki tek özel üretimi buna hapmışlar anasını satayım özel üretim diyor ya nası bi ayrıcalıksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trollemek için yazmıştır.

gerçek ise yazık !
  • Ondan sonra da diyorlar ki niye vw düşmanısınız. Bu adamlarda nasıl bir kafa var ki passatı 5 kasayla, 7 kasayla karşılaştırabiliyor.
  • Allah akıl fikir versin de gerisi hallolur
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    ahaha daha arabada panaromik cam tavan bile yok neyin kafasını yaşıyorsa.

Edit: Madem bu kadar çok övüyorsun, seviyorsun arabayı da niye satıyorsun diye sorarlar adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 12 Ağustos 2015; 11:35:28 >
  • ilk gelen alırmış. Önce ben gidecem siz alamayacaksınız ahahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Ondan sonra da diyorlar ki niye vw düşmanısınız. Bu adamlarda nasıl bir kafa var ki passatı 5 kasayla, 7 kasayla karşılaştırabiliyor.

Hocam hata bu adamlardan dolayı VW'a düşman olmak, doğrusu ise direkt bu kafaların kendini sorgulamak. Sen de VW veya Doğuş Grubu olsan bu kafadaki adamlara bugünkünden daha farklı mı davranırdın?
  • 36Boys kullanıcısına yanıt
    Kesin ilgiden sıkılmıştır 200 metreden bile gelip inceleyenler vardır.
  • 550.000 TL verip BMW-7 almak isteyenleri uyaralım arkadaşlar.

Burada 100.000 TL'ye 7 sersinin yanında sönük kalacağı bir araba var. 550.000 TL'lerini çöpe atmasınlar.
  • dayım "doğan gibi viraj dönen araba yok" diyor. Üzerine yemin billah ediyor.
    Günde 2-3 paket sigara içer kendisi..
  • Bu kafa güzel begendim. Bu kafayı sadece tok kapı sesi yapabilir başka bişey değil. Tokçularda inecek var😱

• Adam daha doğru düzgün "volkswagen" yazamıyor, ama altında 100bin lik araba..
  • 7 serisi G11'den mesaj, bu bile yeter onun sustalı anahtarlı passatına

BMW 5 ve 7 kasanın , Mercedes E Kasanın; yanında sönük kaldığı araba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 12 Ağustos 2015; 12:36:05 >
  • "IDDAA"

Daha en basit dil kurallarini bilmeyen insanlar nasil bu kadar para kazanabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hug

dayım "doğan gibi viraj dönen araba yok" diyor. Üzerine yemin billah ediyor.
    Günde 2-3 paket sigara içer kendisi..

Sigara kafa yapıyor demek ki

• Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş, adamın hayatında gördüğü tek araba bu galiba hayır şimdi böyle bir arabayı satıp ne alacaksın, böyle dikkat çekecek arabada yok başka. Yazık arabayı alırken parası yetmedi beynini de bırakmış sanırım bayiye.

Edit: Bu arada adama sahibinden com üzerinden konunun linkini attım, belki gelip okurda kendine çeki düzen verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 12 Ağustos 2015; 12:18:14 >
  • Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu demişler adam da inanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Bu kafayı ben de yaşamak istiyorum, ne çekiyorlar bunlar acaba...

Tinerle baliyi karıştırıp çekiyorlar sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.