Bildirim
BMW 5 ve 7 kasanın , Mercedes E Kasanın; yanında sönük kaldığı araba... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sürüş konfor paketli vw her arabayı ezer geçer -
4 ay beklemesinden Vw olduğunu anladım ama modelini anlayamadım E, 5 ve 7 serisi sedan bu da sedan diye passat olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_kullanıcı -- 12 Ağustos 2015; 13:44:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün VW`liler toplanmış konuya -
1.4 TSİ ve koltuğa yapıştırmak çok mantıksız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İDDAA, WOLKSVAGEN Bana kalırsa ilanında böyle yazım yanlışı yapan kişilerden araba alınmaz. Bunlara dikkat etmiyorsa arabasını da hor kullanmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adama attığım mesajın üzerine bana attığı mesajı koyuyorum;
SALİH ÖZKAN
Ben 100.000 TL verip araba alırim, senin gibilerde 100 kişi bir araya gelip sanal ortamda bunu konuşur ;) KEYFİNİZE BAKIN PROBLEM YOK
İlanı güncellemiş sanırım onay sürecinde diyor ahahahhahha, bakalım ne yazacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: NoTingMan
Adam 4 ay bekleyince o kadar havalara girmiş ki sanki tek özel üretimi buna hapmışlar anasını satayım özel üretim diyor ya nası bi ayrıcalıksa
Soyle dusunuyor olabilir... bu disiplinli kaba aksanli alman arkadaslarin bu arac banda girince"tamam beyler girgiri kesin x beyin arabasini yapiyoruz dikkat" mesela ufak bi parca yere dusuyo usta basi" lan dalagini ... dikkat etsene x beyin arabasini yapiyoruz" mesela siparis fabrikaya veriliyor uretim muduru" ne b.k yicez simdi bu rengi istiyo nerden bulupda yapacagiz e sonucta isteyende x bey" araba banddan iniyor butun calisanlar arabanin karsisinda ozel bi araba yaptigi icin agliyor :) cem yilmaz repligiyle " bunun yapan cocugun gozleri kör oldu falan filAn... swn ozelsin araban ozel. Oyle bmw mercedes gibi klasik band arabasi degil bunu yapan ustalar bmw mercedes ustalari gibi eli s.kinde is yapmiyolar...
Bi arkadasim vardi sw bi tempralari vardi nasil becerdiyse arkaya arazi araclarindaki gibi lastik yeri koymustu aracini jip havasi katmaya calisiyodu ve oyle yapinca aracinin jip oldugunu saniyordu ve ovunuyordu...
Enterrsan bi toplumuz. Vw ne ne kadar kizsamda adamlar fena bi algi operasyonu yaptilar. Ama sadece cahil ve bilincsiz halki kAndirabiliyorlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
7 Serisinin içine otursa orgazm olur dünyadan haberi yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: allstar34
Adama attığım mesajın üzerine bana attığı mesajı koyuyorum;
SALİH ÖZKAN
Ben 100.000 TL verip araba alırim, senin gibilerde 100 kişi bir araya gelip sanal ortamda bunu konuşur ;) KEYFİNİZE BAKIN PROBLEM YOK
İlanı güncellemiş sanırım onay sürecinde diyor ahahahhahha, bakalım ne yazacak.
Doğuş'a gidip satış ve pazarlama konusunda keyfî staj yapmak istiyorum.
Stajyerlere verdikleri bütün eğitimlere de bi elimde defter bi elimde kalem ile katılırım.
İnsanları nasıl bu ruh haline sokuyorlar, bu işin incelikleri nelerdir ciddi anlamda öğrenmek istiyorum. Saygı duyduğum bi strateji izliyor adamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
metal yıgınlarına soyut anlam kazandırarak onları aileden biri gibi göme hastalığımız yokmu ..bu arada benım arabam bence en iyisi en değerlisi...ferrarım mercedesım yada bmw alacak param yok olunca onlar en degerli olur.. mantık ve düşüncem basit benimse değerlidir.. hade ergenler bosverın mılletın arabasını işinize bakın -
hayatında hiç bmw,mercedes görmemiş herhalde -
Adamla dalga gecenler, sanirim hayatlarinda hic b8 passat kullanmamis. 7 serisi kadar olmasa da e serisi ve 5 serisinden gayet ustun bir arac.
quote:
Orijinalden alıntı: Father Torque
Aracın sahibi kusura bakmasın ama bugün nerdeyse herkesin altında bir VW varken o araçlar sadece "biz buradayız" diye bağırabilir. "Ben buradayım" demek istiyorsan maalesef yine BMW veya Merso yolları taştan...
dağ taş 1 serisi,3 serisi 5 serisi bmw ,,c180,CLA mercedes kaynıyor ,,,,benim oturduğum evin önünde 1 tane 1.16 , 1 tane c180, 1 tane 5.20d, bir tanede x5 var ,,, bunlardan hariç 1 tane benim mondeo birde B kasa vectra var , biz ambiansı bozuyoruz biraz -
adam haklı, e ve 5 serisinde 3 ay sıra yok -
bu ülkede stepneye işletme diyen adamlar araç satıyor, "wolkvagen" in yazım yanlışı olduğunu bir çoğu anlamaz bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 12 Ağustos 2015; 16:30:24 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cbascan
Adamla dalga gecenler, sanirim hayatlarinda hic b8 passat kullanmamis. 7 serisi kadar olmasa da e serisi ve 5 serisinden gayet ustun bir arac.
Torbacının telefonunu rica edeyim
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
quote:
Orijinalden alıntı: cbascan
Torbacının telefonunu rica edeyim
forumun yeni trollü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X