Şimdi Ara

BMW 525d xdrıve alacaklar çok dikkat mutlaka oku. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
71.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam adınıza hayırlısı.
    Helal para olduktan sonra her türlü döner dert etmeyin.
    Allah daha iyilerini versin.
    E serisi otomatiğini önce bir deneyin derim.4 maticden zevk alırsanız onun dışında on numara beş yıldız araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam adınıza hayırlısı.
    Helal para olduktan sonra her türlü döner dert etmeyin.
    Allah daha iyilerini versin.
    E serisi otomatiğini önce bir deneyin derim.4 maticden zevk alırsanız onun dışında on numara beş yıldız araç.
    en iyi 4 çeker subaruda var.geçmiş olsun o kadar para veriyorsunuz sonra o araç çöp oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk555897

quote:

Orijinalden alıntı: redstone78

Şaşırmadım desem yalan olur ama Borusan ın milleti bu kadar illallah ettirdiğini bilmiyordum paranla rezil olmak dedikleri bu herhalde.

BMW nin sıkıntısız bir marka olmadığını herkes bilir. Alman devlerinden Mercedes le ne kadar kıyaslansa da şüphesiz en iyisi Mercedestir. Tasarım donanım vs yi katmıyorum onlar göreceli zaten ama sorunsuzluk derseniz Mercedes bütün almanlardan daha iyidir.

quote:

Bence en iyi 4 çeker sistemi Mercedes'de var. 4MATIC isimli sistem gayet iyi çalışıyor. Özellikle E250 4MATIC'de iyi çalışıyor.

4Matic in Symmetrical AWD nin yanında esamesi bile olmaz ama dediğin gibi sence en iyisiyse bir şey diyemem.

AWD sistemli bir sedana binmediğim için bilmiyorum. Ancak AWD bildiğim kadarıyla 4 tekerlekten çekiş sistemi. 4MATİC''de bir AWD sistemi.

All wheel Drive ya da four wheel Drive sonuçta 4x4 demek ama 4matic ve symmetrical awd yi kıyas yapmayın hepsine awd gözüyle bakmayın.
    4x4 lerin hepsi bir değildir symmetrical awd 4çeker sistemi üretenlerin kıyas yaparken referans aldıkları sistemdir Subaru bu işin en iyisidir.

• quote:

quote:

quote:

Şaşırmadım desem yalan olur ama Borusan ın milleti bu kadar illallah ettirdiğini bilmiyordum paranla rezil olmak dedikleri bu herhalde.

BMW nin sıkıntısız bir marka olmadığını herkes bilir. Alman devlerinden Mercedes le ne kadar kıyaslansa da şüphesiz en iyisi Mercedestir. Tasarım donanım vs yi katmıyorum onlar göreceli zaten ama sorunsuzluk derseniz Mercedes bütün almanlardan daha iyidir.

quote:

Bence en iyi 4 çeker sistemi Mercedes'de var. 4MATIC isimli sistem gayet iyi çalışıyor. Özellikle E250 4MATIC'de iyi çalışıyor.

4Matic in Symmetrical AWD nin yanında esamesi bile olmaz ama dediğin gibi sence en iyisiyse bir şey diyemem.

AWD sistemli bir sedana binmediğim için bilmiyorum. Ancak AWD bildiğim kadarıyla 4 tekerlekten çekiş sistemi. 4MATİC''de bir AWD sistemi.

All wheel Drive ya da four wheel Drive sonuçta 4x4 demek ama 4matic ve symmetrical awd yi kıyas yapmayın hepsine awd gözüyle bakmayın.
    4x4 lerin hepsi bir değildir symmetrical awd 4çeker sistemi üretenlerin kıyas yaparken referans aldıkları sistemdir Subaru bu işin en iyisidir.

+1000

• dadasemin kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun. Kazanacağınıza yürekten inanıyorum Yanlız bire bir aynısını vermemeleri ne terbiyesizce bişey.Kardeşim ben sizden ful almışsam siz de yenisini ful vereceksiniz. Var mı böyle dangalaklık E350 süper seçim. Performansı bilmem ama dışardan bakınca çok daha konforlu görünüyor. Üstelik tasarımda bambaşka e serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 9 Şubat 2014; 21:03:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Hocam çok geçmiş olsun. Kazanacağınıza yürekten inanıyorum Yanlız bire bir aynısını vermemeleri ne terbiyesizce bişey.Kardeşim ben sizden ful almışsam siz de yenisini ful vereceksiniz. Var mı böyle dangalaklık E350 süper seçim. Performansı bilmem ama dışardan bakınca çok daha konforlu görünüyor. Üstelik tasarımda bambaşka e serisi
    Arkadasın basına gelenler

7000 km de turbo degısımı.

120 ile otoban da Edirne'den gelirken aracın kontrolu kaybedip tretuvarlara gırıp aracı pert etme.
    Soyledigi tekerler kilitlenmiş direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. Ucuz kurtarmışsınız. Kendisi şu an fluence kullanıyor..

• konu için sizi takdir ediyorum diğer insanların aydınlanması için uğraşıyorsunuz. Bende 2000 2006 arası x5 bakıyordum şuandan itibaren bakmıyorum ;) bmw nin motor u problem li olduğunu kulaktan dolma biliyordum servis inin kazıkçı BORUsan olduğunu da biliyordum ama bu kadar para verilmiş malın arkasında durmayacaklarını tahmin etmemiştim. Çok geçmiş olsun sizede mahkeme de hakkınızı alırsınız umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranz -- 9 Şubat 2014; 23:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranz

konu için sizi takdir ediyorum diğer insanların aydınlanması için uğraşıyorsunuz. Bende 2000 2006 arası x5 bakıyordum şuandan itibaren bakmıyorum ;) bmw nin motor u problem li olduğunu kulaktan dolma biliyordum servis inin kazıkçı BORUsan olduğunu da biliyordum ama bu kadar para verilmiş malın arkasında durmayacaklarını tahmin etmemiştim. Çok geçmiş olsun sizede mahkeme de hakkınızı alırsınız umarım.
    BMW ve mercedesin 4 çeker sisteminin Subaru ile kıyaslanması yanlış. BMW ve Mercedes akıllı dört çeker sistem kullanıyor yani hangi lastik yere daha sağlam basıyorsa güç o lastiklerde iletiliyor. subaruda ise olay tamemen farklı. eşit miktarda dört lastiğe güç dagılıtıyor. Subaru mükemmel araçlar üretiyor buna kimsenin lafı yok fakat BMW ve mercedesin üretmiş olduğu dört çeker sistemler subarunun dört çeker sistemleriyle tamamen farklı mantıkta olup rakip olabilecek pozisyonda değiller. Mercedes ve BMW ne zaman Subaru gibi gerçek bir dört çeker sistem üretir o zaman karşılaştırılabilir. subarunun kullandığı boxer motorunda piyasadaki en iyisi olmasında rolü var zaten mesele bu değil. BMW nin motor ve yürüyen aksam problemleri hakkında çokça şikayet var bunu kimse inkar edemez etse gözüne dizine durur zaten. maalesef vaad edilen şehir içi düşük tüketimli yüksek güçlü motorlar pratikte aynı pozitifliği veremiyor. her sistem yenilenir güncellenir BMW güzel araçlar üreten bir markadır ve gerçekten iddialı teknik verilere sahip. böyle bir olayın olması şaşırtıcı üzücü ve insanları yıpratıcıdır. Yeni e350 için geç kaldığınızı düşünüyorum. hayallerini baştan tasarlayacak bir otomobil ve bugün BMW nin 7 kasada bile yakalayamadığı kabin sessizliğini ve konforunu veren bir araçtır. bunun dışında Mercedes performans anlamında pek dile gelmez övülmez ancak sunduğu teknik veriler gayet tatmin edici. zatan BMW ile denk motor ve güçleri karşılaştırdığınız zaman mercedein üstünlüğünü görmemek için kör olmak gerekir.

• Aydınlattığınız için tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadasemin

Aydınlattığınız için tşk
    Subaru en iyi 4 çeker sistemlerden biridir. (Halen; 25 yıldır Mercedes, son 2 yıldır ayrıca Subaru Sahibiyiz. Mercedes Baba'da Subaru bende)

Ancak burda belirtilen bir konuya eklemek isterim. (Yanlış anlaşılma olmasın otomatiklerde her zaman her lastiğe aynı güç gitmez)

Düz vitesli Subaru'larda 50 / 50 aktarma vardır fakat otomatik vitesli olanlarda extra Tork Konvertörlüdür ve

4 çeker sistem iletilen güce ve kayba göre lastiklere farklı tork güçleri göndererek aktarma yapar ve bu sürekli 4 çekeri çok daha iyi kılar.

Bu nedenle SUBARU'nun yeri ayrıdır..

LINK >>http://www.carscoops.com/2014/02/subarus-to-rescue-watch-imprezas-and.html

• yildiz kullanıcısına yanıt
    ÇOK GÜZELMİŞ. DÜŞÜNSENE ERZURUMDA YAŞIYORSUN XDIREV SORUNLU :D
  • Arkadaşlar bmw nin mahkeme sürecini başlattım ve uzun araştırmalar sonucunda 460 bin TL değerinde mercedes CLS 350 CDI 4MATIC AMG modelini özel sipariş ile almış bulunmaktayım :) Mayıs ayı gibi aracım gelecek özellikleri aşağıda belirtiyorum bu arada kardeşime Nisan ayında yeni C almaya kara verdim inş yıldız bize Bmw gibi sıkıntı yaşatmaz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadasemin -- 4 Nisan 2014; 22:27:30 >
  • dadasemin kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel tercih
  • Valla hocam cekilcek cile degilmis sizinkide... avrupayi avrupa rurkiyeyi turkiye yapan sey insanlarin genel ahlaki ve insanlara karsi saygisi. Inanin size olan muameleyi okurken ve alman vatandasin dedigi laftan sonra ben utandim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadasemin

BU MESAJDA YAZILAN HERŞEY BELGELİ RESİMLİ OLARAK BELİRGİNDİR İSTEYENLERE MAİL YOLU İLE GÖNDEREBİLİRİM..

BMW 525d xdrıve alacak arkadaşlar BAŞTAN SONA İYİ OKUYUN

BMW 525d xdrıve YANİ 4 ÇEKER TEKNOLOJİSİNİ 4 EKİM 2013 TARİHİNDE ALMANYADA FABRİKA YANINDAKİ SERVİSİNDEN ALDIĞIM BİR BELGEDEN KAYNAKLANAN BİLGİLERİ SİZİN İÇİN PAYLAŞMAK VE ANLATMAK İSTİYORUM.

TRANSFER KUTUSU YANİ xdrıve kutusu Almanca ismi Verteilergetriebe 29 06 2011 TARİHİNDE 27107629524 SERİ NO İLE ÜRETMİŞTİR .
    VE BU TARİHTEN SONRA xdrıve kutusu sürekli arıza yaptığı için

12 09 2011 tarihinde 27107636486 seri no ile
    30 06 2012 tarihinde 27107636174 seri no ile
    05 07 2012 tarihinde 27107639263 seri no ile
    13 06 2013 tarihinde 27107643757 seri no ile
    10 09 2013 tarihinde 27107649783 seri no ile
    15 10 2013 tarihinde 27107505375 seri no ile

TAM 6 KEZ GÜNCELLEŞTİRİLMİŞTİR . YANİ YENİLENMİŞTİR. ARIZALAR ŞÖYLE BELLİ OLUYUR YOLDA GİDERKEN ARA ARA ARAÇTAN İNCE İNCE SES GELMESİ VE ARADA DİŞLİ BOŞLUĞU GİBİ KÜT KÜT VURMASI.SERVİSE GİTTİĞİNİZDE ARACIN LASTİKLERİNDE SIKINTI OLDUĞUNU DEGISIK MARKA LASTIK TAKILMASINI TAVSİYE EDİYOR :D

ŞİMDİ 08 10 2012 TARİHİNDE ALDIĞIM ŞUANKI YENI DEGERI 135000 EURO OLAN Bmw 525 xdrive TÜRKİYE -TECHNOLOGY-SPECIAL ADITION VE COMFORT PAKETİ ARACIMIN ALDIĞIM GÜNDEN BERİ OLAN ÇİLESİNİ OKUYUN...

Garantisini bedel ödeyerek 4 yıl sınırsız km yaptırdım. Araçta anlaşılmasına rağmen internet fonksiyonu eksik geldi, navigasyon sadece şehir merkezlerini gösteriyor. 2000 km’de ses gelmeye başladı.

25000 km ye kadar oyalandıktan sonra xdrive kutusu değişti(transfer kutusu), aynı zamanda gerçek deri olan cocbit kabardı, 1 ayda değişti gelen cocbit farklı açık renk takıldı. 28000 km de araçtan yine ses gelmeye başladı çünki xdrive kutusu (transfer kutusu) tekrar arıza yapmıştı. lastiklerden dediler 4 tane yeni lastik aldım ses yine gitmedi, 4 ay oyalandıktan sonra şaft arızalı dediler değiştiler ses gitmedi çünki şafta ses giderici takoz takmışlar. Aracı Almanya’ya götürdüm, gidiş geliş 4000 Euro harcadım Almanya’da xdrive kutusu (transfer kutusu) tekrar değişti ve Almanya’da tesbite göre Türkiye’de ilk değişen xdrive kutusu(transfer kutusu) montaj takozları eskisinden kopuk vaziyette sökülerek yeni taktıkları xdrive kutusuna montaj etmişler.

Ayrıca yine Almanya,da cocbit yanlış kod ile takılmış diye yazı verdiler, Türkiye’ye geldim servise ilettim halen daha değişmedi, hız sabitleyici düğmesi koptu yapmadılar. 06.01.2014 tarihinde seyir halinde iken araçta çok büyük bir ses geldi Bmv acil servis çağırdım. aracı servise çektiler volan dişlisi, şanzıman, motor karteri, motor arka kapağı ve marş dinamosu arızası tesbit edildi. aynı zamanda motorda hasar tahmin ediliyor. 1 yıl araca binmek zehir oldu, sebebi 135000 Euro değerinde Bmw almam mı ? Arvento turkcell araç takip sistemi kayıtlarına göre 20 ye yakın servise girmişim, şikayet kayıtlarımı servisler sadece 6 kez işleme almışlar.

Bıktım usandım artık 16 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm sonuç şu, şikayet alındı tarafınıza dönülecektir ne dönen var nede ilgilenen. bu anlattıklarımın hepsi fotoğraflı ve resmi kanıtlıdır, aracımın yenisi ile değişmesini talep edeceğim talebimi tüketici mahkemelerine sunacağım. Bmw satış konusunda çok uzmanlaşmış ama satış sonrası hizmet konusunda resmen ilgilenmiyor. bu işin bir de hayati tehlike boyutu var, korkum şuki bu araç ile devam edersem arkadan gelecek teknik arızalardan dolayı kaza yapıp hayatımı riske atmam. bu üzücü olayın çözüme kavuşturulması dileği ile konuyu saygılarımla sunuyorum.
    Paylaş

iyiki bunu paylaşmışın aklımızda vardı almak bu senın yazdıgını okuyunca caydım gibi bişi oldu

• Vay arkadaş bu kadar para ver ve başına bunlar gelsin.

Bunlar anca Türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde olur herhalde.

Geçmiş olsun ve Allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Vay arkadaş bu kadar para ver ve başına bunlar gelsin.

Bunlar anca Türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde olur herhalde.

Geçmiş olsun ve Allah sabır versin.
    ARKADAŞLAR YAKINDA BAŞIMDAN GEÇEN BU SIKINTILARI KANITLARI VE RESİMLİ HALLERİ İLE SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM...
  • Biz düşünüyoruz da arkadaşın abisi alıp satmış direksiyon çok hissis ve güneşte hemen rezil oluyor koltuk kafalıkları sert falan diyor
  • Secumantry kullanıcısına yanıt
    BMW GÖRÜÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL HİZMETİDE KALİTESİDE 2.SINIF BEN YAŞADIM GÖRDÜM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

kutunun fişini çekince araç 2 çeker oluyor demek ki 4 çekeri bile elektronik yolla hallediyorlarmış. 4 çekerin mekanik bir sistem olması gerekir tabi bunu gel de şark kurnazı firmalara anlat.

Yahu olur mu öyle şey kutu takılarak 4 çeker olsa her arabaya takarlar. O kutu tekerlerin dönüşlerini kontrol eden kutu, Xdrive'da gücün tamamı gerekirse tek tekere aktarılabiliyor, bu kutuda o güç dağılımının elektronik kısmını hallediyor.

Vakit kaybetmeden dava açın derim çünkü bu tür davalar gereğinden çok daha uzun sürebiliyor.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun dostum.

---

bugün gördüm bi tane

BMW 525d xdrıve alacaklar çok dikkat mutlaka oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 21 Haziran 2014; 16:23:32 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.