Şimdi Ara

BMW 525d xdrıve alacaklar çok dikkat mutlaka oku. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
71.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla geçmiş olsun ama ben asıl aracı nasıl kullandığınızı çok merak ediyorum, hız sabitleme düğmesini nasıl tahrip ettiniz ya volan dişlisi falan çok mu agresif kullanıyorsunuz?
  • Satip mercedes alin demek bisey ifade etmiyor. Arkadasin basina gelenler 10 yillik sorento da bile yok.. belliki arac hatali uretim. Daha once tuketici mahkemelerinde hakkini arayanlar yol gosterebilirse cok faydali olur belki yeni arac bile verebilirler.

Ayrica servisin lastik degistirin demesi cok sacma geldi bana.. lastikte sorun varsa 0 araca fabrikada o lastigi takmasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son ÖTV artısından sonra bu konu hükümdüzdür. Uçtu fiyatlar. Süper bir araba. Kapısını kendi kapatıyor.

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    ustadım ötv artışı filan çok önemli değil önemli olan sorunsuz bir araca binmektir benim aracım normal değil adamlar bana deneme aracı verdiler başka aklıma bişe gelmiyor..
  • Tacox kullanıcısına yanıt
    aracım 2000 km de iken hız sabitleyici düğmesi kabuk atmaya başladı servise götürdüm bunda sıkıntı yok dediler zaman geçtikçe yumuşadı belli bir zaman sonra 50000 km de filan iyice deforme oldu.

AGRASİF YAZMIŞSIN AMA ŞU AÇIKLAMADAN SONRA UMARIM BANA HAK VERİRİSİN

1-1995 YILINDAN BERİ ARAÇ KULLANIYORUM VE BU ARACIM 6. SIFIR ARABAM OLUYOR BU ARAÇ HARİÇ HİÇBİR ARACIMDA SIKINTI YAŞAMADIM ÇOK GÜZEL ARAÇ KULLANIRIMARACIMI HİÇ YORMAM.

2-ARACI İLK ALDIĞIM GÜN SATAN ARKADAŞ BANA ARACI ANLATIRKEN ŞÖYLE ANLATTI ARACINIZDA 5 ADET SÜRÜŞ MODU VARDIR

ECO BU MOD ARACINIZIN BELLİ GÖREVLERİNİ KISARAK ARACI DAHA TASARRUFLU YAPAR
    COMFORT BU MOD ARACI NORMAL OLARAK SÜRÜŞE HAZIRLAR
    COMFORT + BU MOD ARACINIZI YUMUŞATARAK MAKAM ARACI KONUMUNA GETİRİR
    SPORT BU MOD ARACINIZI SERTLEŞTİRİP BİR CANAVAR HALİNE GETİRİR
    SPORT+ BU MOD ARACINIZIN BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ DEVRE DIŞI BIRAKIR ARAÇ ADETA BİR YARIŞ ARACI KONUMUNA GEÇER VE BU MOD DA ARACINIZ İLE ÇOK RAHAT DRİFT YAPABİLİRSİNİZ.

BEN HİÇ DRİFT YAPMADIM SERTTE KULLANMADIM AMA SATAN VE ÜRETEN VATANDAŞLAR ARACIN CANAVARLIĞINDAN BAHSEDİYORLAR...

• tniaskrad kullanıcısına yanıt
    cumartesi serviste aracın içinden eşyalarımı alırken fotolarını çektim araç kirli olsaydı arkasına ÇİLEKEŞ yazcaktım :D
  • @dadasemin

COCBİT nedir?

• TORPİTO
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadasemin

TORPİTO

Heee...
    TORPİTO...

• Satış sontası doğuş, borusan v.s. tamamen yolmaya yönelik. Ben yaptıkları bakıma da güvenmiyorum şahsen. 40.000 de diskleri değiştirelim dediler dedim kafayı mı yediniz. Disklere bir baktım daha adam gibi fatura bile oluşmamış kenarlarında sıfır gibi duruyor. İşleri güçleri adam söğüşlemek.

Avrupa hele ki Amerika müşteri memnuniyetinin yüzde 1i bizde yok. Arkadaşın başına gelenler ABD de olsa garanti bitse dahi aracı iyi niyet garantisi altında her türlü bakımını , onarımını yapıp geri verirler.

Gerçekten şanssız bir araç gelmiş başınıza yani bütün sorunların toplandığı aracı almışınız resmen. Aracın değişmesi gerekir her şekilde. Zaten Almanya ya da gitmişsiniz olayın özetini resmi evraklarla , resimlerle , almanya irtibatınızla BMW AG Almanya ile irtibata geçer resmi bir şekilde mağduriyetinizi anlatırsanız dönüş yaparlar , araç değişebilir.
  • bmwnin asıl alman sitesinden mail gönderin derdinizi anlatın. size ulaşabilecekleri numaranızı adresinizi, aracı aldığınız bayiyi falan açık açık belirterek kanıtlarla mail ile yollayın. derdimize çözüm bulunamadı, almanyadaki görevli böyle derken türkiyedeki sorun çıkmadığı söylüyor falan güzel bir dille aktarın. 1 haftaya kalmadan geri dönüyorlar. türkiyedeki müşteri hizmetlerinde sorununu çözebilen var mı ki zaten?

• Benzer bir süreci yaşamış ve araç değişimi almış biri olarak yazıyorum. Araç değişim talebiniz varsa ve henüz size kesin olarak olumsuz cevap verilmediyse, öncelikle bu konuyu silin ve bütün olağan ve yasal yollar tükenmeden hiçbir mecrada da dile getirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

Bmw Almanya'ya borulu bir mesaj döşeyin ve yeni araç talep edin Almanya'dan.

başka bir konudan dolayı 2-3 kere yazdım, cevap bile dönmediler.

Konuyla pek alakası yok ama,
    Volvo için isveçe mail attığımda, problem çözülünceye kadar neredeyse her gün aradı Volvo Türkiye.

Aynen benide nissan aradı hergün
    Ha problem geçmedi daha da ugraşıcaz

• Bi daha da BMW almam! Şaka maka geçmiş olsun. Abdest alın bence. Sankı sorun olan araç BMW değil de LADA gibi geldi okuduklarımdan. Kokpit değişmiş
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    aracın değişimini bukadar çileden sonra kabul etmeseler bile çok kötü bir ülkemiz yok şükürler olsun kanun ve nizam var zaten yaşadığım sorunlar kanıtlı olduğu için resmi olarak kanunen talep hakkım var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Binlerce kişinin kalbine inecek şimdi.

hehe

• kutunun fişini çekince araç 2 çeker oluyor demek ki 4 çekeri bile elektronik yolla hallediyorlarmış. 4 çekerin mekanik bir sistem olması gerekir tabi bunu gel de şark kurnazı firmalara anlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 13 Ocak 2014; 22:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: künefeci

aracınıza 150 bin nakit verebilirim.

şaka şaka:)
    geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum...

kardeşim sen git künefeyi çevir dibini tutmasın,

Yanlış amlamayın ama bir söz vardır ''bmw ye ilk sahibi biner, sonra bmw sahibine biner'', umarım bu olayd çözülür ve ondan sonra bmw ile devam etmezsiniz umarım.

• dadasemin kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun,gerçekten şaşırdım ve hayretler içerisinde okudum yaşadıklarınızı. Bunca yıl çalış,çabala rahat edeceğiniz,başınızı ağrıtmıycağı bir araç seçimi yapıp alın, sonuç hüsran. Benim başıma böyle birşey gelse napardım bilemiyorum. Bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.

Babam için Bmw x3 almayı düşünüyoruz önümüzdeki ay içerisinde,dediğiniz sorunlar acaba bu araçta'da mevcutmudur? Sonuçta bu araçta xdrive teknolojisini kullanıyor. Bahsettiğiniz kara kutu bu araçtada mevcuttur mutlaka.

İnternette satışta olan 2.el x3'ler genelde az km yapmış,acaba bunlardamı sorunlu? demeden edemiyor insan. Arayıp soramıyorsunda araçta sorun varmı diye,adam yok diyecektir eminim,burası türkiye.

Eğer bu tarz sorun,bu araçtada mevcutsa hiç bulaşmıyayım bmw'ye,diğer markalara yönelebilirim.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim,uzun zamandır araçla uğraş halinde olduğunuz için belki duymuşsunuzdur,serviste vs görmüşsünüzdür diye sorayım dedim. Tekrardan çok geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

kutunun fişini çekince araç 2 çeker oluyor demek ki 4 çekeri bile elektronik yolla hallediyorlarmış. 4 çekerin mekanik bir sistem olması gerekir tabi bunu gel de şark kurnazı firmalara anlat.

Yahu olur mu öyle şey kutu takılarak 4 çeker olsa her arabaya takarlar. O kutu tekerlerin dönüşlerini kontrol eden kutu, Xdrive'da gücün tamamı gerekirse tek tekere aktarılabiliyor, bu kutuda o güç dağılımının elektronik kısmını hallediyor.

Vakit kaybetmeden dava açın derim çünkü bu tür davalar gereğinden çok daha uzun sürebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.