Şimdi Ara

Bmw 530d İstanbul-Bodrum yakıt tüketimi (Bodrum-İstanbul eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dizel araba 9 L yakar mı ulen nasıl dizel o ?

530 avusturyadan gelmişti 2001 ya da 2002 model (5000 euro ve alan arkadaş pahalı olduğunu iddia ediyor )

benzinli otomatik : 13.5L sehir içi ve çok deli kullanıyordu .

cahilliğimi maruz görün ama (babam hayatta bmw audi filan takılmadığı için [parasızlıktan değil 320d alacağına gitti sonata aldı 2.0 dizel] tam bilmiyorum lüks arabaların tüketimini) 9L çok fazla geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

Değerler gayet iyi zaten bmw nin 6 silindir dizellerine ayrı bir sempatim var
    Benden de bir paylaşım gelsin madem;
    Biraz önce Edirne'den geldim otobandan(yaklaşık 25 km mecburi şehiriçi) otobanda 130 ,e-5 te ortalama 80-90 ile gittim
    Araç Porsche Cayenne Dizel
     Bmw 530d İstanbul-Bodrum yakıt tüketimi (Bodrum-İstanbul eklendi)

Şuan geri dönüyoruz,8.1'den aşşağıya düşemedik,bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Değerler gayet yeterli.

5.20d ile Trabzon'a 9-10lt yakmıştım, fakat sabit gittiğimi hatırlamıyorum seri gitmiştim.

Uzun yolda yüksek cc başka gerçekten.

bilader sen nerdesin ya
  • Degerler oldukça güzel. Eğer Aydın otobaninda 200+ gitmeseydiniz 6 litreli rakamlar ile gelirdiniz. Ben Antalya-izmir arasını 320d ile klima surekli açık 120 km hızı geçmeden 5,2 litre ile gelmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel değerler bu hacimde ki motora göre bmw şaşırtmıyor artık .
    MB avatar resmi konu bmw
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

gayet güzel değerler bu hacimde ki motora göre bmw şaşırtmıyor artık .
    MB avatar resmi konu bmw

Evet öyle bir gariplik var
    Mercedes'le çıkınca onun içinde konu açıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Degerler oldukça güzel. Eğer Aydın otobaninda 200+ gitmeseydiniz 6 litreli rakamlar ile gelirdiniz. Ben Antalya-izmir arasını 320d ile klima surekli açık 120 km hızı geçmeden 5,2 litre ile gelmiştim.

Aydın otobanında ilk başlarda dediğiniz gibi sabit hızda 120 ile gittik 7.1 litreyide öyle gördük zaten.Ama daha sonra yol açılınca ve birazda sıkılınca basalım dedik

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Degerler guzele benziyor. Sehir icinde kac yakıyorsunuz.

8.3litre ama minibüs yoluna girmiyor,girerse 9 litre'lere gelebiliyor.

Hangi sehrin içi oluyor bu dediğiniz?? Ben 2.0 dizel ve daha hafif 120d ile 9.1 altına pek inemiyorum da. Benim arabada mı sıkıntı var yoksa sizin sehir mı farklı??

Motor'u sıfırdan yapılı,belki onunda etkisi vardır.Mesela şuan baktım ortalama hız 40 km'ye düşmüş,yakıt tüketimi 9.1 litre görünüyor.Sizin ortalama hız kaç ?

100000 km de motor. onun etkisi olabilir. bende hız ortalaması da 40-45 civarı.

iki gün önce istanbul-şanlıurfa gidiş dönüş yaptım araçla. gidişte 6.5 ortalama dönüşte 7.1 ortalama yaptım. Çoğunlukla 150-160 arası gittim. ama ekran 9.5 ten 8.8 e anca düştü. çünkü yola çıktığımda sıfılamamıştım.

Bizim motor daha 13bin km'de.Şuanda 38 km ortalama hız,yakıt tüketimi 9.2 litre.
    6.5 litre çok iyi bir değer,bende görmeyi düşünüyordum ama yollar çok boştu
    Ben yola çıkar çıkmaz sıfırladım.
    2gün sonra yola çıkıcaz inşallah.Daha düşük değerler bekliyorum.

sizin araç 3.0 motor karşılaştırmak pek uygun değil aslında ama uzun yol değerlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şuanda feribot'dayız

http://img593.imageshack.us/i/imagehjjl.jpg/
    http://img641.imageshack.us/i/imagendp.jpg/

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzhaniuM

dizel araba 9 L yakar mı ulen nasıl dizel o ?

530 avusturyadan gelmişti 2001 ya da 2002 model (5000 euro ve alan arkadaş pahalı olduğunu iddia ediyor )

cahilliğimi maruz görün ama (babam hayatta bmw audi filan takılmadığı için [parasızlıktan değil 320d alacağına gitti sonata aldı 2.0 dizel] tam bilmiyorum lüks arabaların tüketimini) 9L çok fazla geldi bana.

Dizel ve ağır bir araba olursa 9 da yakar 10 da sizin sonata ne kadar yakıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

quote:

Orijinalden alıntı: OguzhaniuM

dizel araba 9 L yakar mı ulen nasıl dizel o ?

Dizel ve ağır bir araba olursa 9 da yakar 10 da sizin sonata ne kadar yakıyor?

Bizim de eskiden 13.6 yakıyordu,bakıma girdi motor yapıldı çıktı.Şuanda Maşallah 8 yakıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.