Şimdi Ara

Bmw 6.45ci alacağım 2004 Model (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guyverland

ciddiysen birkaç kelam yazalım da her zaman dediğim gibi diyeyim buralarda bunlara yazabilecek pek adam çıkmaz bu dünyaya uzak insanlar artı çoğunluk lise üniv. talebesi artık :) yazabilecek olanlarda pek takılmaz.
    6 içerisinde 45ci doğru tercih ama tecrübe dinleyeceksen senin yaşın için 6 doğru tercih değil derim ilgileniyor, cazip görüyor, yönetebilirim diyor olabilirsin ama gençlik dönemi için biraz fazlaca tecrübe olması gerekir. Birşeyler olabilir bazı araçlar denenmiş olabilir ancak hem dikkate değer tecrüben olsa buraya bu tip konu açma hatasına düşmezdin :) batı da okuyorken batılı forumlara giderdin hem de spor dünya için kademe yavaş yavaş arttırılması gerekir sonrası kişiler kabul etmiyor ama ya ölüm yada büyük maliyetler söz konusu oluyor. Bunun örnekleri var malesef bizlerde. Neden böyle diyorum ana sebep şu meraklı bir genç uzun vade de 4 ltlik M3 'ü yürütme kaabiliyetine erişememişse 6 biraz büyük boy gelir şayet maksat toplantıdan toplantıya biraz hız konforuyla gitmek değilse :) o da senin yaşında olmaz malum. Diğer sebep şu BMW'nin 6 serisi 911, Vette gibi nispeten ucuz ağır abilerin sport dünyasına giriş için neredeyse son basamağı teşkil ediyor. Kişi 6'nın yolundan mutlaka geçmeli bu ölümü geciktirir :) Maksat düz gitmek olursa da parası kısıtlı genç biri için 6'nın pek manası yok hem 5.45 de M5 de aynı işi tadınca yapıyor :). Perf. dünyasında ciddi yürütülen herşey elbette para kasar. Böyle olunca bmw 3 ile 6 nın yürütmesi performanslarının olmadığı gibi bir değil maliyetleri yakın bile değil.
    Bize göre yol bmw 3 serisinde hacimleri büyüterek arada s2000, evo gibişeyleri deneyerek 6.45, m6 henüz gelmeden tecrübe ilerletilerek devam eder hem kişinin yarış lisansı derdi yoksa bu dünya ekseriyet için 27-28 yaşına kadar kişiyi keser. Aralarda 911, Camaro gibilerin de kiralamalar ile tadına bakılabilir. Bu arada M4 gibi şeyler de yıllanmış olur.

Araca kısadan gelince 650i fiyatları genellikle yüksek seyretmesinden ve konfor opsiyon kaybı olsa bile hafifliğinden kolay da up lanabileceğinden 6.45ci en doğru tercihtir uzun yıllardır bize göre.
    Bahsedildiği gibi biraz fazla yağ yakar yalnız bu yürütmeyle de ilgili bastıkça yakar. Bunun kontrol altında tutulması önemli. Çok fazla yakıyorsa da artık iyi durumda değildir. Bunlar sanılan masrafların aksine şimdi ki bmw'lerden çok daha sağlam bana göre. Şimdikiler kadar elektronik dolu değiller ama biraz da zorlama ilgisinde direksiyon kutusunda, flybywire da çok sorun yaşayanlar var. Bunun dışında fren diskleri ve pad'leri çabuk biter. Zaten üst dünyaya göre en büyük kötülüğü frenlerinin kapasitesine göre iyi olmamasında eh malum bir noktadan sonra maliyetler uçuyor denge yok. Aslında temel olarak hacimli 5'lerden çok çok farkı yok ama fark psikolojik, piyasa mahsülüdür işçiliklere fazlaca alınır benzer parçalara fazlaca istenir vs vs.
    Manuel doğru tercihtir otomatiklerde torktan sebeple ısınmayı biraz kontrol altında tutmak gerekli yoksa uzun vadede büyük maliyetler devreye girer. Yürüyeni dediğimiz dünyaya göre görece ağırlığından sağlığı önemlidir vs vs. daha yazılabilecek birçok şey var da ciddiyet önemli.
    En doğru yol bilen birilerine rica edip denettirmek bilinmeyen dünyada tongaya düşmek kolay. Eu da bu pek yok galiba ancak ona göre güçlü clup ortamı var bunlara sahip olmadan önce dahil olmak fayda getirir artı seçilen aracın geçmişi de çıkarılabilir belki de.

Çok teşekkür ederim hocam ahmet edip yazdığınız gibi. Şimdi bir şey diyeceğim. Diyeceksiniz ki her genç söyler diye. Açıkçası bulunduğum yerde hız yapılacak yer yok ayrıca zaten hız yapan birisi değilimdir. Korkarım kısacası. 6.45 ci tercih etmemim nedeni hem goruntu hemde cabrio olması. Aslında çok sorun çıkmasın istiyorum. Dediğiniz şeyleri bende duymuştum. Parçaları çok pahalı. Hele yetkili servisten almak istersen. Açıkçası yılda 2 kere 1500 km gidiş donuş yol yapacağım onun haricinde günlük maks 30km yaparım diye düşünüyorum. Tabi artısı eksisi olabilir. 4.4 motor biraz dediğiniz gibi sport kaçıyor ama bildiğim kadarıyla çok hantal araba. Peki benim gibi birine ne önerirsiniz hocam.? Tekrardan zahmet edip yazdığınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu üst lig BMW lerde beyin ve gösterge paneli arızası da olabiliyor.Servisten başka kolay kolay kimse tamir edemez, çıkma olanı bulmak zordur ve yenisinin fiyatı dudak uçurtur.Satarken alacak kimse da sanayide tamir ettirdiysen göstergelerin titrediğini veya bir bölümünün çalışmadığını görünce kaçar hemen.
    Böyle arabaları ancak yetkili serviste gereken ne ise tümünü eksiksiz yaptırarak binebilirsin. Eski aranın fiyatı ucuz oluyor ama parçalarının fiyatı son model araba parçası fiyatı oluyor.

Benim önerim Doğan görünüşlü Şahin, tekerlekler egzos v.s. modifikasyonları tam yapılmış. Stilin olur ve cebinde de para kalır kız kesmen için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pej

Bu üst lig BMW lerde beyin ve gösterge paneli arızası da olabiliyor.Servisten başka kolay kolay kimse tamir edemez, çıkma olanı bulmak zordur ve yenisinin fiyatı dudak uçurtur.Satarken alacak kimse da sanayide tamir ettirdiysen göstergelerin titrediğini veya bir bölümünün çalışmadığını görünce kaçar hemen.
    Böyle arabaları ancak yetkili serviste gereken ne ise tümünü eksiksiz yaptırarak binebilirsin. Eski aranın fiyatı ucuz oluyor ama parçalarının fiyatı son model araba parçası fiyatı oluyor.

Benim önerim Doğan görünüşlü Şahin, tekerlekler egzos v.s. modifikasyonları tam yapılmış. Stilin olur ve cebinde de para kalır kız kesmen için.

hikayenin sonu kötü bitti

• Rüyadan uyanıp gerçeklerle yüzleşir umarım
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Hız yapılmayacaksa hangisi olursa olsun 6 seriyi sırtta taşımanın manası yok derim :) coupe cabriolet denilince de seçenekler yok değil hani. Mesele çok sorun çıkması değil çıkmayabilir çıktığında karşılayabiliyor olup olamamakta :) gerçekte otomobillerin ömrü Km ile ölçülmez çevirdiği toplam devir, titreşim, akselerasyonu ile ölçülür... Dışı, kokpiti cillop gibi araç elde patlayabilir illallah dedirtebilir dediğimiz gibi bu artık supersport dünyanın giriş ürünü servis ekonomisi beklemek mantıksız. Kaldı ki dert sadece bu da değil bunlar konfor vs farklı yani tonajı, hacim keyfiyle pek öyle az yakan modeller değil bunlar öyle malum alman sportu, amerikanlar gibi de yakmıyor yürüttüğünde içer. Görece e46 m3 çok daha az içer. Hantal mı evet bu ne yav dedirtir çoğu zaman da bu kime göre olduğu önemli biraz da mesele düzlük hızlanmasıysa söyledik hacimli 5 lerde aynı derecede yapıyor zaten bunu bu aracı döndürebilecek kaabiliyette olanına yeterlidir. Fren konusuna da bunun ilgisinde değindik zaten.
    6 büyük boy ise elbette 3.28+ vs önerilir. Her türlü ihtiyacı keser aslında. Büyüğün boşuna binmektense eskinin M ine binilmesini tavsiye ederim. Cabriol. de istenirse bulunabilir malum. Bence ölçekler kısıtlıysa 6 sırta yüklenileceğine 3.30 edinip widebody vs çalışıp keyfi görseli arttırmak daha ucuz bir yoldur. Z series bile olabilir. Dağ yollarında dahi kişi biliyorsa keyif çıkarabilir. Bunun dışında Rx8 olabilir ne ölümcül ne de hissiz az yürütmeye rahatlıkla gelir. Velhasıl Eu da seçenek bol ancak ben orada yaşasam bmw'sinden başka almana arzuyla binilecek birşey görmüyorum başka diyarlara bakılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Hız yapılmayacaksa hangisi olursa olsun 6 seriyi sırtta taşımanın manası yok derim :) coupe cabriolet denilince de seçenekler yok değil hani. Mesele çok sorun çıkması değil çıkmayabilir çıktığında karşılayabiliyor olup olamamakta :) gerçekte otomobillerin ömrü Km ile ölçülmez çevirdiği toplam devir, titreşim, akselerasyonu ile ölçülür... Dışı, kokpiti cillop gibi araç elde patlayabilir illallah dedirtebilir dediğimiz gibi bu artık supersport dünyanın giriş ürünü servis ekonomisi beklemek mantıksız. Kaldı ki dert sadece bu da değil bunlar konfor vs farklı yani tonajı, hacim keyfiyle pek öyle az yakan modeller değil bunlar öyle malum alman sportu, amerikanlar gibi de yakmıyor yürüttüğünde içer. Görece e46 m3 çok daha az içer. Hantal mı evet bu ne yav dedirtir çoğu zaman da bu kime göre olduğu önemli biraz da mesele düzlük hızlanmasıysa söyledik hacimli 5 lerde aynı derecede yapıyor zaten bunu bu aracı döndürebilecek kaabiliyette olanına yeterlidir. Fren konusuna da bunun ilgisinde değindik zaten.
    6 büyük boy ise elbette 3.28+ vs önerilir. Her türlü ihtiyacı keser aslında. Büyüğün boşuna binmektense eskinin M ine binilmesini tavsiye ederim. Cabriol. de istenirse bulunabilir malum. Bence ölçekler kısıtlıysa 6 sırta yüklenileceğine 3.30 edinip widebody vs çalışıp keyfi görseli arttırmak daha ucuz bir yoldur. Z series bile olabilir. Dağ yollarında dahi kişi biliyorsa keyif çıkarabilir. Bunun dışında Rx8 olabilir ne ölümcül ne de hissiz az yürütmeye rahatlıkla gelir. Velhasıl Eu da seçenek bol ancak ben orada yaşasam bmw'sinden başka almana arzuyla binilecek birşey görmüyorum başka diyarlara bakılır.

Teşekkür ederim tekrardan hocam. Ben bakmaya devam edeyim.

• bence makine dehşet, çok beğenirim 6 yı. 1.sorun ama eğer çok araç tecrübesi yoksa ciddi risk içeriyor, hava yağışlı, az fazla gazda kayacaktır, ya çok tecrübe ya da çok dikkat gerekecektir sürekli, 6 öncesi daha az güç veya 4 çeker bakın derim. 2.sorun ise önceki postlarda olduğu gibi bakım fiyatları. 7 serisinin bir altı bir araç, bozulan her malzeme bmw den 0 olarak güzel bir fiyatla gelecektir, 10.000 dolarlar da bu yüzden makul aslında aracın 0 toplam fiyatına bakılırsa. ama tabi para varsa alınır binilir, en kötü iht. servis yapar tekrar gazlanır
  • bu aracın otm. şanzımanı epey sıkıntılı. çalıştığım şirketin genel müdüründe var 2005 6.45ci; borusanda 50 bin lira fiyat çıkardılar şanzımana:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

bu aracın otm. şanzımanı epey sıkıntılı. çalıştığım şirketin genel müdüründe var 2005 6.45ci; borusanda 50 bin lira fiyat çıkardılar şanzımana:S

Acaba manuellerde de aynı sıkıntı var mı hocam.

• Konu ciddi ise özelden telefon numaramı verebilirim.Detaylıca bilgi veririm araç hakkında.İstanbul'da iseniz aracı test ettirebilirim, en yakın arkadaşlarımdan biri konuda bahsedilen modeli kullanıyor.

Kendi söylemek istediklerim;

Sürekli İstanbul içinde ve agresif hareketlerden uzak durarak kullanıyor.Zaten fabrika çıkışına ek olarak en ufak modifikasyon dahi yaptırmış değil, apaçi aracı değil yani ve tüketimi şu anda 22 litre.Trafik bol olduğu için burada malum..

Dediğim gibi apaçilikten uzak kullanıyor olmasına ve aracın şu an orjinal 70 küsür bin km de olmasına rağmen ( bu km de bulmak imkansız gibi birşey şu an ) bazı sıkıntılar çıkardı, çok ciddi paralar harcandı.Yakınen biliyorum.

Ek olarak söylemek istediğim birşey ise şu, bir insanın tek arabası olacak bir model değil.Yani ikinci hatta üçüncü araç olacak, zevk için kullanılacak bir model.Ki arkadaşımın da 3. aracı ve her zaman kullanmıyor.

Büyük maceradır, bütçesi kısıtlı olan insanlar için bulaşılmaması gereken bir modeldir.Hele hele 100 bin km ve üzerindeyse bu araç, nasıl kullanıldığı belli değilse, kendi fiyatı kadar sorun çıkarabilme potansiyeline sahiptir.Her türlü problemi ile başa çıkabilecek maddi güce sahibim diyorsanız sıkıntı yok.

Dediğim gibi, konu fake değil ise telefon numaramı özelden atabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Ben ne zaman alacağımı soylemedim. Dikkat ederseniz satılık laptop ilanım var. Onu sattığın gibi direk gidip alacağım.

Laptop satıp araba alacakmış hacılar.

Halıda gideninden al bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Ben ne zaman alacağımı soylemedim. Dikkat ederseniz satılık laptop ilanım var. Onu sattığın gibi direk gidip alacağım.

E tabi hiç hayatında 8bin tllik laptop kullanmadığım için. Bu tur olaylara cahil kalman normal :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

E tabi hiç hayatında 8bin tllik laptop kullanmadığım için. Bu tur olaylara cahil kalman normal :)

8000 ilk laptop muuuu ! Vay be.

Keşke benim de olsa.

• Kabriyo ihtiyaç tabi

• Fake olsun olmasin bu tur konular iyi oluyor bana gore. Bir kac arkadas guzel bilgiler vermis, ben de ogrenmis oldum. Ayrica ciddi ciddi bu arabayi arastiran biri varsa bu konuyu gorur o da bir seyler ogrenir. Fazla bilgi goz cikarmaz. Konunun fake olup olmadigi verilen bilgilerin dogrulugunu veya yanlisligini degistirmiyor sonucta.

• Masrafı bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Fake olsun olmasin bu tur konular iyi oluyor bana gore. Bir kac arkadas guzel bilgiler vermis, ben de ogrenmis oldum. Ayrica ciddi ciddi bu arabayi arastiran biri varsa bu konuyu gorur o da bir seyler ogrenir. Fazla bilgi goz cikarmaz. Konunun fake olup olmadigi verilen bilgilerin dogrulugunu veya yanlisligini degistirmiyor sonucta.

ya şuna öyle çok katılıyorum ki, bir konu bakıyorsun meraktan, adamlar konu hariç herşeyi konuşmuş. fake se fake kardeşim adama kefil mi oluyoruz sigorta mı yapıyoruz maksat 645ci muhabbeti.
  • Dün böyle bir 6.45ci aldık..

Bakalım neler olacak.. =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Dün böyle bir 6.45ci aldık..

Bakalım neler olacak.. =))

bu saçma horttan dolayı

/>
  • Pert etti sanirim arabayı yada hurdaya ayırdı uğramamış son zamanlarda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.