Şimdi Ara

Bmw 6.45ci alacağım 2004 Model (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumda garıp tıpler var, adam soru sormuş fake veya degıl bılgın varsa yaz gıtsın o almaz baskası merak eder okur bılgı edınır.

Ben w211 mercedes alacaktım Azerbaycan dan, yaklaşık fıyatı 10000.15000 usd arası degısıyor. Suan 12.000 usd topladım elımde kırık ıphone 3g var, hıcbır sey almıyorum kı araba alabılıyım dıye. Butceyı artırdım 20.000 - 25.000 usd toplayıp 1 sene sonra w212 almak istiyorum, eski arabaya para vermek yerıne daha yenısı ıcın para bırıktırıyorum.

Fiyatlara buradan bakabılırsınız:http://turbo.az/

Param hazır olunca gelıp konu acıcam, bu tıp yorumlar almamak ıcın passport ve paranında ss lerını koyucam sırf bazı kısıler yuzunden. Sankı araba alan bırı son model cep telefonu kullanmak zorunda gıbı saçma sapan yorumlar yazmışlar. Whatsapp ıcın neden pahalı telefon alsın onun yerıne o parayı bırıktırır araba ıcın. Şahsen ben öyle yapıyorum, her masraftan kaçınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 24 Haziran 2016; 15:37:54 >

• dayımda vardı benim plakası da 34 ARM 88'di. çok kral arabaydı mahalle kükrerdi dayım geldiğimde
    bizim kuzen ara sıra kaçırıp yanlardı bahçeşehirde sonra instagrama video atardı
    benzini içmesi dışında bir sorunu yok. 240 filan rahat görüyordu diye hatırlıyorum.
  • Makina dehşet... =))
  • Behlül kasa Bmw ben de bitiyorum bu makınaya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.