Şimdi Ara

BMW 7 SERİSİ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
7
Favori
58.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emsali-yokk-ultra_temiz_full-ilk-kullanicisindan-297023865/detay/

Herkese merhabalar
    İlandaki 7 kasayı inceleyip her konuda yorumlamanızı rica ediyorum.
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Ben de konu başlığına bir Katkıda bulunayım.

Araç 730i 2016 short. Short olanlar m paket satılıyor sadece. Bana ivmelenmesi gidişi tatminkâr geldi açıkcası. Yol müsaitliğine göre limitöre takıldığında aslında daha fazla da gösterebilir ( 256-257 genelde).

Araç sizin mi hocam

• BMW e38 almak isteyen cebine 40-50bin₺ bir de 20bin 2 yıllık tamir parası koysun. Yoksa 3. Ay satarsınız, alıcı bulamazsınız.

Aracı almadan önce size tavsiyem BMW ETK'dan fabrika çıkış donanımlarını kontrol etmeniz ve araçda bu donanımların görünürde mevcut mu olduğunu kontrol etmeniz.
    bimmer.work
    bimmer.work : VIN Decoder for BMW
    http://bimmer.work
    Adresinden şase numaranızın son 7 hanesini girdiğinizde fabrika çıkışı standart, opsiyonel ve individual donanımların listesini alabilirsiniz.

1999 E38 2012'de 190bin km de aldım, 250bin km de 2 yıl kullanıp sattım. Kilometre orjinal duruyordu ancak Ankara TBS Harun Usta şanzıman kilometresine baktığında 70bin km düşürüldüğünü gördük. Satarken bunu da söyledim, aldığım vatandaş inanmadı. Belki de şanzıman değişmişti, o sebeple km farklı gözüküyordu.

En önde gördüğünüz E38 benim, ortadaki e38 ve arkadaki e65 abimin araçdı. Sattık hepsini, şuan 2 tane e65 745Li var. Deneyimlerimi ya bu posta ya da yenisine yazacağım

BMW 7 SERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinVural -- 18 Ocak 2017; 8:11:28 >

• Selamlar, ilk sahibinden 2002 model kazasiz, e65 kasa, 7.35i satiliktir. Ilgilenenlerin detayli bilgi icin irtibata gecmesini rica ederim. Besyuzotuziki6261288 BMW 7 SERİSİ
  • Slm arkadaşlar 1989 model bmw 750i alıcam ama yedek parça sorunu yaşarmıyım yada tavsiyeleriniz nelerdir araç patlarmı elimde

• Kimse yokmu bişi dicek tecrübesi olan

• Güncel

2017 yaz ortasındayız

Eylül - Ekim gibi e38 düşünüyorum

Sorum şu Sizce hala bu araç alınır mı?

Kullanan arkadaşların ekleyecekleri var mı?

• 2.0 231 hp dizel motor ile 725d de satışa çıktı..830 bin lira

• Ufak bir hort yapalım

740 E38 kullanıcısıyım

Elimden gekdiğince yardımcı olmaya çalışayım.

• E38 hangisi oluyodu, kopuk ucurtma mi:)

• Arkadaşlar aracımın eski hali bu sekilde idi sonrasında daha da kotu oldu gunes yanıkları falan simdi aracımı topluyorum fırsat buldukca paylasayım. tekrar sıfır gibi cıkacak insallah.

BMW 7 SERİSİ
  • Buralar tenha kalmıs :D hey gidi hey arada palasıyım aracımı toparladıkca

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.