Şimdi Ara

Bmw body kit montajı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüseyinaydn

Kardeşimm valla hiç aklıma gelmemişti bence çok mantıklı hem e90 ların çoğunun arka tarafı dediğim gibi yani lci model. aracımada alıcı çok bende motor performansı için satmayı düşünüyordum beni tatmin etmedi. ama acaba farlar farklı olduğu için başka parçada değişmesi gerekir mi? ss atayımBmw body kit montajıBmw body kit montajı

e tabi farlar kaput çamurluklar tampon sis farları ızgaralar değişecek.. kalınca bi faturası var ama elindeki parçaları da satarsın para eder.

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=230783

şurada yapan bi arkadaş olmuş ama sene 2009, fiyatları baz alma o yuzden.
    ha ben senin yerinde olsam arabam temizse aynen devam ederim. illa değişeceksen f30 bakmanı öneririm.

• montreal28 kullanıcısına yanıt
    Takıntılarım var baba araç konusunda kullandığım araç istediğim gibi olacak ama yapılacak en mantıklı şey o zaten e90 kasa bir araç arkası zaten öyle araca yapacaklarım far-bodykit-m3 ayna-m3 kaput-çamurluk-splitter-spoiler-akropovic eksoz. iyi bi fiyat çıkar ama napalım
  • quote:

Takıntılarım var baba araç konusunda kullandığım araç istediğim gibi olacak ama yapılacak en mantıklı şey o zaten e90 kasa bir araç arkası zaten öyle araca yapacaklarım far-bodykit-m3 ayna-m3 kaput-çamurluk-splitter-spoiler-akropovic eksoz. iyi bi fiyat çıkar ama napalım

o zaman şöyle idrive lı sunrooflu bi e90 alıp sökmeye başlayabilirsin 2011 sonrası bak ama. farları da e92 lci farı takabilirsin ledli angel daha güzel durur. kolay gelsin
  • Şu bile olduysa o da olur ama değer mi?

Bmw body kit montajı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2011 sonrası e90-e92 kasa yok ama en son üretim 2011 zaten. Ama yabancılar aynen dedigim kadayı yapmışlar yapan çok yani maliyetide çok ucuz olmuş buraya göre. Kalkıp gideceksin abd ye orijinalini alacaksın 20bin dolara istedigi kadar çok yaksın benzin fiyatlarıda çok düşük zaten sür keyfini

• Bunlar çıldırmış dostum onları boşver bizimkisi fakir işi bir proje işte

• quote:

2011 sonrası e90-e92 kasa yok ama en son üretim 2011 zaten. Ama yabancılar aynen dedigim kadayı yapmışlar yapan çok yani maliyetide çok ucuz olmuş buraya göre. Kalkıp gideceksin abd ye orijinalini alacaksın 20bin dolara istedigi kadar çok yaksın benzin fiyatlarıda çok düşük zaten sür keyfini

kardes yapmis dedigin fabrika cikis o arabalar oyle zaten. e90 m3 un on kismi e92 ile aynidir arkasi e90dir diger e90larda (335i dahil) on kisim farklidir. yeni kasada da m3un onu 4 kasa arkasi 3 kasadir gelenek haline getiriyolar. ama normal 3 kasa alip conversion mumkun hatta hazir conversion kitler de mevcut. bu arada e90 2012 yilinda da uretildi son senesidir. ve hatta borusan son sene diye epey dolu araclar getirmişti 2012de idrive standartti sanirim. 2011 sonrasi bak dememin sebebi 320dler 184luk yeni motor o sene geldi o yuzden dedim.

Hayır kardeş fabrika çıkışlı değil bende biliyorum fabrika çıkışın ne olduğunu adam dönüşüm yapmış yani conversion. Ve bildigim kadarıyla 2011 sonrası dedigim kasa yok internettende baktım yok yani bulamadım 2012 itibariyle diger kasaya geçiyor ve zaten 184 lük kasalar 2009 üretimde var 335d mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyinaydn -- 29 Ocak 2017; 0:23:44 >
    Fiyatıda iyiymiş gereksiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.