Şimdi Ara

Bmw body kit montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 serisi e92 araca m3 e90 montajı yapılabilirmi anlatmak istediğim yani arka taraf bagajı falan farları. Yapılabirlirmi montajın maliyeti ne kadar olur bilgisi olan benimle paylaşabilir. Resimler mevcut
    Bmw body kit montajı
    Bmw body kit montajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyinaydn -- 27 Ocak 2017; 22:24:41 >

• Yapilir da e92 m3 yapilir yine :)
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim e92 yi e90 m3 yapmayı diyorum yanlış anladın yani alttaki fotoyu üstteki gibi
  • Coupe karoseri sedan yapmak istiyorsan o farkli bir nokta :-)
  • uğraşmayıp e90 alsan???
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    4 kapı olmasada olur fark etmez ama şu e90 m3 ün arkası beni benden alıyor
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Yok ki baba türkiyede dediğim kasa diyelim ki geldi gelsede fiyatları sende biliyosun montaj işi her halükarda daha ucuza geliyor abd car sale sitesinde orijinal m3 e90 20 bin dolar burda bu kadar ucuza varda bizmi almadık
  • Hüseyinaydn kullanıcısına yanıt
    bmw hakkında çok bilgi sahibi değilim bakalım ne Sonuç çıkacak merak ettim.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    İnş çıkan sonuç fazla maliyetli olmazda ben malatyadayım burda işinin ehli montajcı modifiyeci yani tuningle uğraşan kimse yok araştırdım. İnternettende bayağı baktım bu tarz birşey bulamadım inş biri çıkarda cevap verir
  • Bence olmaz.

Nedenine gelirsek stobun alt kisminin tamponla birlestigi yer e90 da capraz (yani hafif meyilli yatay çizgi) e92 de ise duz çizgi fotoraftan bile anlasiliyor.

Sonucta ayni kasa araclarin makyajlilarinin bile tamponlari birbirine uymayabiliyor. Kaldi ki bunlar farkli kasa araclar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyinaydn

Yok ki baba türkiyede dediğim kasa diyelim ki geldi gelsede fiyatları sende biliyosun montaj işi her halükarda daha ucuza geliyor abd car sale sitesinde orijinal m3 e90 20 bin dolar burda bu kadar ucuza varda bizmi almadık

Sen de e90 m3 mu var hocam? Bana sorarsan e90 m3 cok daha guzel gozukuyor. Eger halihazir da m3 yoksa 3.30i vs bulunur alinir, gerekiyorsa motorla ugrasilir bunun haricinde m3 kit yaparsaniz olur yani. Ama e92 den e90 olmaz cok fark var
  • bana da olmaz gibi geliyor
  • Burada kastedilen şey body kit işi felan değil karoser panellerinin değiştirilmesinden bahsediyorsunuz ki mantıklı değil senin katlanabileceğin birşey zaten değil. Basitçe stop yuvalarını e90 a dönüştüremezsin. Body kit ile tamponu değiştirirsin teker yuvalarına wide kit takıp genişletirsin bagaj kapağını dahi değiştirebilecek pek ürün bulunamaz.
  • Yapilir fakat cok maliyetli olur onun icin fanteziye gerek yok
  • Hocam aracınız gayet güzel fantaziye gerek yok bence
  • Tasarım bir bütündür. E90'nın arkasını E92'ye monte edersen hilkat garibesi çıkar ortaya. E92'nin arkası daha alçak , karoser tasarımı da ona uyumlu. E90'nın daha yüksek olan arkasını ona monte edersen ( kolay bir işlem değil) çirkin birşey çıkar ortaya.
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Aynen bende onu düşündüm stopların düzeni farklı oldugu için biraz umudum yok ama bagajı komple e90 montajı olur o kolay bagaj dışı stoplarada bi montaj yapılabilirmi acep
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    320cd var m3 body kit orijinal m3 karbon ayna üst taraf siyah gready performans koltukları vs herşeyi m3 e benziyor ama arka tarafını sevmiyorum
  • e90 alıp önünü e92 yapmak daha kolay olur bence hemde elinde para kalır
  • montreal28 kullanıcısına yanıt
    Kardeşimm valla hiç aklıma gelmemişti bence çok mantıklı hem e90 ların çoğunun arka tarafı dediğim gibi yani lci model. aracımada alıcı çok bende motor performansı için satmayı düşünüyordum beni tatmin etmedi. ama acaba farlar farklı olduğu için başka parçada değişmesi gerekir mi? ss atayımBmw body kit montajıBmw body kit montajı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.