Şimdi Ara

bmw deri boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 2 hafta önce bmw e39 5.20 aldım.Aracıma dün detaylı temizlik yaptım ama temizlik yaptıktan sonra arka koltuklardaki deri rengini soluk gördüm.Bende derinin boyanması gerektiğini düşünüyorum.Ankarada deri bakımı ve boyası yaptırabilecek bi yer biliyomusunuz? Teşekkürler

• öncesi ve sonrası fotolarını bekleriz.
  • Bunun için kitler vardı sanırım.Ama bu işi yapan illa ki birileri vardır büyük döşemecilere gidip konuşabilirsiniz.
  • Öncelikle merhaba. 2 tane bmw ye sahibim. Koltuk derileri için kitler mevcuttu isterseniz e-bay dan alışveriş yapıyorsanız sipariş vermek için link verebilirim.
    http://www.deriboya.com/market/ buyrun buradan alabilirsiniz. Kendiniz de yapabilirsiniz. Ama oturduğunuz bölgede bunu yapan ustalar varsa boyaları alıp siz gidin yaptırın bence. Kolay gelsin. İyi günler.
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler gölbaşında oturuyorum burdaki ustalara güvenmiyorum zaten deri boyayacak usta yoktur :) eğer ben kitleri alsam ankarada boyatabilecegim tanıdığınız güvendiğiniz bi yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanmert

Öncelikle merhaba. 2 tane bmw ye sahibim. Koltuk derileri için kitler mevcuttu isterseniz e-bay dan alışveriş yapıyorsanız sipariş vermek için link verebilirim.
    http://www.deriboya.com/market/ buyrun buradan alabilirsiniz. Kendiniz de yapabilirsiniz. Ama oturduğunuz bölgede bunu yapan ustalar varsa boyaları alıp siz gidin yaptırın bence. Kolay gelsin. İyi günler.

Buradan alınacak kitde arabanın deri rengi nasıl tutturulacak? Bu şekilde boylarlar orijinal rengin tutturulması bence mucize. Sadece özel bmw araç içi renklerine göre üretim yapan bir firma olması lazım bence.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    biraz geç oldu kusura bakma :)
     bmw deri boyama bmw deri boyama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAT BEYAZ BMW 520i Araç Kaplama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günlük hayatımızda kullandığımız deri döşemelerde güneş, ter ve kulanımdan doğan kirlenmelere bağlı olarak deri içerisindeki doğal yağları ve nemi kaybetmektedir. Bu da deride sertleşme, kuruma, çatlama ve yıpranmalara neden olur.
    Deri bakımının temel amacı deriye kaybettiği nemi kazandırıp ömrünü ve kullanım kalitesini arttırmaktır. Temizlik bakım ürününün uygulanması ayrıca herhangi dış etkiye karşı koruma sağlar (içecek dökülmesi, sürtünme vs.)
    Piyasadaki ürünlerin çoğu normal ev temizlik ürünlerinden devşirilmiş kimyasallardan oluşmaktadır ve anlık temizlik sağlasalar bile deriye ciddi zarar vermektedir.
    Ayrıca deri döşemelerde oluşan yanık, yırtık ve çatlamalar çeşitli özel ürünlerle giderilerek ilk günkü görünüme kavuşturulabilir.

CREA KİMYA olarak biz İzmir'de deri mühendisleri ve İtalyan Liv-on markasının Türkiye distribütörlüğü ile hizmet vermekteyiz. Soru ve görüşlerinize forum aracılığı ile cevap verebiliriz.

• www.dbydetailing.com

Deri boyama yapıyoruz. Ankara'da Turan Güneş Bulvarındayız. Size nispeten yakın sayılır. Müsait bir zamanda uğrayabilirseniz gerekli şekilde yardımcı olmaya çalışırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.