Şimdi Ara

BMW Dizelden vazgeçmeyeceğini açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Atmosferik-turbo 4-5-6 litre motorlar her zaman yaşamaya devam edecektir ha bunların dizeli kalır mı bilmem beni ilgilendirmez lakin benzinli motorlar her zaman kalacaktır yok Elektrik şu kadar beygirmiş 0-100 ü 2 saniyenin altındaymış falan hissiyat nerde ruh nerde elektrikçiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

bmv ve mercedese 200 bin euro veripte dizel alan denyoları hiç anlamıyorum anlamakta istemiyorum.

Katılıyorum, adam Maserati alıyor ama dizel. :) Çok komik. 1 milyona yakın para say, 3 5 litre yakıtın hesabını yap.

• Kanser oluruz ama dizeli yedirmeyiz.

Eğer dizel biterse... Ona o zaman bakarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320d der giderim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli arabalar batarya yüzünden cazip gelmiyor. Bütün teknolojiler şov yaparken bataryaları ısrarla güçlendirmiyorlar. Ulan zaten ruhsuz araba. Bir de menzili de düşük o zaman niye alayım.

Kısaca en uygunu 2.0 , 3.0 benzinli makinelerdir.

Bataryalar çevreci ve güçlü hale getirilmeden elektrikli araba hikayedir.

• Euro 6 normlarını sağladığı sürece dizel motorlara giydirmenin manası yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün iş NOx te bitiyor. Bunun da çaresinin bulunduğu iddia ediliyor.https://forum.donanimhaber.com/dizel-motorlarda-nox-salinimini-yuzde-98-azaltan-teknoloji-bulundu--132070843

Yoksa CO2 salınımı olarak dizeller benzinliye göre daha çevreci. Dizellerin ilk yaygınlaşması zaten böyle oldu CO2 salınımı az diye.
  • Elektrikçiler yasta, tesla iflas açıklar yakında, bu bataryalarla elektrikli otodan bişey olmayacağını anlayan firmalar gerçeklere dönmeye başladı

• Ya BMW sen nasıl bir kralsın ya
  • Dünden bugüne elektrikli otomobiller piyasayı ele geçirmeyecek ama 10 yıl sonra çok farklı bir ortam olabilir.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Aynı yolu daha pahalıya gitmenin mantığı nedir? Sürüş zevki demeyin. Her lüx araba sahibi petrolhead değil.

Ayrıca tanımadığınız insanlara neden denyo diyorsunuz?

• sen bizden geçmesen de
    biz senden geçtik bmw
    o fiyatlar ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

hala manuel vitesciler olduğu gibi hala dizel motor sevenlerde mevcut

bende tamamen dizelin bitmesine karşıyım. dizeli biraz daha çevreci biraz daha kuvvetli yaparlarsa çok daha güzel olur.

Ne alakası var? BMW-Mercedes-Audi vs... gibi üst düzey markalar hariç otomatik vitesler hala çöp ve durma mesafeleri hala düz viteslere göre daha uzun. Ayrıca park ederken zamandan ve fizik hareketlerinden tasarruf ettiriyor düz vites. Herkes kaos şehri İstanbul'da yaşamıyor. Ankara'da günlük ortalama 120-130km araba sürüyorum ve düz vites işkence değil benim için.

Düz vitesin tek kötü yanı, iyi ve pahalı ayakkabılar ile kullanılmaması, ayakkabılar çabuk eskiyor.

dediğimi yanlış anladın sanırım

bende bir manuel vites severim hatta her f30 3.20i'me bindiğimde keşke manuel vites olsaydı diye hayıflanırım

orada bmw-mercedes-audi'nin manuel vitesden ve dizel motordan vazgeçmemesi gerektiğini belirtmek istedim

• quote:

quote:

quote:

bende tamamen dizelin bitmesine karşıyım. dizeli biraz daha çevreci biraz daha kuvvetli yaparlarsa çok daha güzel olur.

Ne alakası var? BMW-Mercedes-Audi vs... gibi üst düzey markalar hariç otomatik vitesler hala çöp ve durma mesafeleri hala düz viteslere göre daha uzun. Ayrıca park ederken zamandan ve fizik hareketlerinden tasarruf ettiriyor düz vites. Herkes kaos şehri İstanbul'da yaşamıyor. Ankara'da günlük ortalama 120-130km araba sürüyorum ve düz vites işkence değil benim için.

Düz vitesin tek kötü yanı, iyi ve pahalı ayakkabılar ile kullanılmaması, ayakkabılar çabuk eskiyor.

bende bir manuel vites severim hatta her f30 3.20i'me bindiğimde keşke manuel vites olsaydı diye hayıflanırım

orada bmw-mercedes-audi'nin manuel vitesden ve dizel motordan vazgeçmemesi gerektiğini belirtmek istedim

Son yıllarda özellikle spor araçlarda manuel vitese bit dönüş var. 510 hp lik Alfa Guliada, Porsche 911 GTS , Camaro, Mustang gibi modellerde talep var manuel vitese. Yeni kasa 5 serisinde bile manuel vites opsiyonu var.

• teslanın iflasının kokusunu aldılar her halde..erteleyen erteleyene...elon a jet fadıl demişlerdi..haklı olmasınlar!!!
  • Benzin parası sorun olmayan memleketlerde tırlar benzinli de olabiliyor bütün kamyonlar tırlar dizel değil. Dizel motorun hiçbir esprisi yok litre cinsinden düşük yakıt tüketimi nedeniyle tüketici baskısıyla üretiyorlar. Bakımı zor tamiri zor ömrü kısa. Üreticiler de şikayetçi. Bmw de talep var napalım diyor.

Pil devrimi yakındır, 2030’a kadar yeni bir enerji depolama yöntemi bulunur ve elektrik motorları dünyaya hakim olur. Bunun alternatifi yok.

Nükleer reaktörlü gemiler denizaltılar varken bu kadar dizeli vazgeçilmez görmenizi anlayamadım. Zaten kısa bir geçmişi var. Son 30 yılın hızlı tüketim ve dayanıksız mal ekonomisine uyduğu için tutuyor. Dönemi çabuk geçecektir.

• kkvan kullanıcısına yanıt
    Hayvani tork değerlerine ulaşan motorlarla Otomatik şanzıman garanti kapsamında yenilendiği için milleti debriyaj manyağı yapıyorlar yoksa o kadar manuel vites fetişi olsalar debriyajsız manuel vites opsiyonu eklerler.

• en son nokia da symbian dan vazgeçmem demişti, en son telefon deviydi, sonra tarihten sildiler.
  • E60 530D sesi benzli kadar güzel olmasada, icratı fena
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BMW'de pek düz vites aranmıyor ZF çok keyifli ama yine de Avrupa'da BMW için düz vites seçeneği var, Borusan getirmiyor.

valla ben her bindiğimde manuel vitesi arıyorum

zf en binek otomobiller için iyi otomatiklerden biri olsada benim için hala manuel vites zevkinden çok uzakta

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.