< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sonuna kadar desteklerim. Piyasada bmw gibi dizel motorlarından çok iyi güçler alıp bir o kadarda az yakan bi firma var mı ? 2005 li 2006 lı yıllarda audide bile 140 bandında gezen dizel motorlara karşılık 163 beygirlikle adım attı. 1-2 sene içerisinde 177 lik çıkardı ve çok geçmeden 184 beygir gibi 0-100 ü 7.2 saniye olan dizel motorlar geçti ellerinden. En yakın takip eden audi oldu ama hep geriden geldi. Bmw nin dizel motorlarını çok ama çok başarılı buluyorum.
2009 da makyaj yiyen e90 kasanın 320d leri türkiyede peynir ekmek gibi sattı. Bmwnin dizeli bile kimliğine o sportifliğine sonuna kadar yakışıyor. M550d xDrive F10 kasadan hiç bahsetmiyorum bile :) Mercedesin dizellerinden neden hiç söz etmiyosun diye soracak olursanız mercedesin DİZEL MOTORLARI BİLE hiç bir zaman az yaksın hemde çok kaçsın ekonomik olsun diye bi algıyla yapılmadığı için rakipleri 5-6 litreyle ortalama tuttururken mercedesin dizelleri 7.5 8 litrelerde dolaşır dururdu uzun yolda bile 6 nın altına düşmezdi kolay kolay |
Ne olacakti baska. Tesla sifirdan yuz e 3 saniyede cikti diye hersey elektrikli mi olacakti.
|
Aynı yolu daha pahalıya gitmenin mantığı nedir? Sürüş zevki demeyin. Her lüx araba sahibi petrolhead değil.
Ayrıca tanımadığınız insanlara neden denyo diyorsunuz? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 29 Mart 2018; 16:45:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 29 Mart 2018; 23:24:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:38:17 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|