< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 24 Ağustos 2019; 14:57:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 24 Ağustos 2019; 14:57:6 > |
Ben 32 yaşındayım hani 10 yıldır falan var dsg. Ben de 10 yıldır araç bakarım kullanırım falan filan. Hiç ama hiç dsg bakmadım.
Samimiyim, cvt ye geçsin ciddi ciddi ilgilenirim. Dsgli araçlar değer kaybetmez. Koleksiyonluk dsg ıvır zıvır diyerek çakmaya çalışırlar millete. |
yaw babacanlar ne dsg imi, sevmiyorsan sevme zaten muhtemelen dsgli aracında yok o zaman nedir bu dsg lere sallayıp durmanız
size zorla dsg satmaya mı çalışıyorlar anlamadım paran varsa zaten zf al eat al |
VW bizim pazara Aisin+1.5 TSI kombinasyonuyla girsin Corolla sonrası ciddi ciddi düşünürüm.
|
Bahsettiğin rakamlar ve günümüz akaryakır fiyatları üzerinden yılda 10bin km kullanıldığı varsayılırsa aradaki fark 3 yıl sonunda 8.538 tl oluyor. Oda dizelin bakım masrafları + DSG bakım masrafları derken çıkıyor :) en azından dağ başında kalmaktan korkmuyorsun.
Sanada hayırlı işler ve iyi sürüşler hacı umarım yolda kalmazsın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Ağustos 2019; 15:5:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 24 Ağustos 2019; 15:7:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 24 Ağustos 2019; 15:32:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 24 Ağustos 2019; 17:4:0 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|