Şimdi Ara

VW ABD pazarında DSG kullanmayı bıraktımı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amerika'da bu kadar benzinli motor satılmasının bir sebebi de şehirlerin ovalara, düzlük yerlere kurulması.Tabi birkaç şehir hariç.Olabildiğince geniş ve düz yolları var adamların.Kim ne yapsın anlık torku? Pickuplarda bile olması gerekenden fazla benzinli motor kullanımı var adamlarda.

Bu arada fındık motorlu DSG neferleri yine bir VW konusunda en iyi arabanın, en iyi şanzımanın ve en iyi motorun kendilerinde olduğunu söylüyorlar.Komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bi haber okumuştum, vw maliyetleri kısmak için dsg yerine aisin kullanacak bir süre diye.

Adamlar paradan kısmamış size dsg sunmuş, hala beğenmiyorsunuz.
    Hahahaha.

• sancar10 kullanıcısına yanıt
    O maliyet şöyle kısılıyor olsa gerek; dsg ler o kadar çok arızalanıp garantiden değişime geliyorki marka artık bunu kaldıramaz hale gelmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFV

O maliyet şöyle kısılıyor olsa gerek; dsg ler o kadar çok arızalanıp garantiden değişime geliyorki marka artık bunu kaldıramaz hale gelmiş.
    Ve gol oldu

• sancar10 kullanıcısına yanıt
    Avrupada eskiden Nedc emisyon verileri geçerliydi. Nedc ye göre dsg manuel ile benzer yakıt tüketiyordu ya da daha az. Wltp ye geçince dsg lerin o kadar ekonomik olmadığı, manuele göre daha yüksek tükettiği ortaya çıktı. Yüksek emisyon demek artık yüksek ceza demek. Eskiden dsg kolay satıyordu ama artık dsg için ekstra ceza ödemesi demek. Şanzımanın kendisi de maliyetli, emisyonu da yükseltiyorsa vw için daha külfetli olabilir. Zaten arıza çıkarıyor, müşteri de kaybediyor. Vag grubu aisine geçerse güzel olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sancar10

Geçen bi haber okumuştum, vw maliyetleri kısmak için dsg yerine aisin kullanacak bir süre diye.

Adamlar paradan kısmamış size dsg sunmuş, hala beğenmiyorsunuz.
    Hahahaha.
    Bu bilgi de yanlış zaten, VW Amerika’da ana akım modellerinin hiçbirisinde DSG kullanmadı, AISIN modeller kullanıldı 2010 sonrası Passat, Jetta, Golf ve Tiguanlarda. Ancak performans modellerinde DSG vardı. Hepsini geçtim, AISIN kullanmanın VW’ye maliyeti çok daha fazla.
  • Gerçekten çok güzel bir konuymuş baştan sonra okudum.
  • Bırakın dsg yi 1-2 milisaniye hızlıymış sarsmazmış bilmemne
    100 bin den fazladır aisin 6 ileri kullanıyorum 10 numara

• amerikada iyi niyet garantisi adında türklerden söğüşlediklerini amerikalılardan söğüşleyemeyeceklerinden satmamışlardır dsg ciler ahkam kesmesin cinde bile 10 yıl garanti veriyor türke geldimi iyi niyet söğüşü yoksa cinde değiştirdiği şanzımanın ücretini kimden çıkaracak

• Abd Volkswagen sitesi
    https://www.vw.com/models/

Golf ve passat resimlerine bakarsak dsg yok bazi merak eden arkadaslar vardi bilmeyenler icin guzel bir kaynak olur 👍

VW ABD pazarında DSG kullanmayı bıraktımı ?
    VW ABD pazarında DSG kullanmayı bıraktımı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.