Şimdi Ara

Bmw e30 3.16 karbüratörlü için lpg buji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var yaptıran deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirlermi. Arkadaşlar bende Bmw e30 3.16 araç var m10 motor 1.8 aracım lpg benzinli sürekli lpgde kullanıyorum bujilerim çöktü galiba marşı geç alıyor ve ilk basışta ufak sarsıntı oluyor lpg bujisi almayı düşünüyorum yarın ama benim aracıma göre lpg bujisi varmı ve kullanırsam zararı olurmu eğer lpg bujisi alınca benzinde de çalıştırınca sıkıntı verirmi çok acil bilgi arkadaşlar yarın alıcam...

• Arkadaşlar biriniz yardımcı olun benim araç için Lpg için buji varmı bosch ngk gibi markalarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW e30 3.16 Deşer -- 5 Ocak 2013; 20:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW e30 3.16 Deşer

Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var yaptıran deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirlermi. Arkadaşlar bende Bmw e30 3.16 araç var m10 motor 1.8 aracım lpg benzinli sürekli lpgde kullanıyorum bujilerim çöktü galiba marşı geç alıyor ve ilk basışta ufak sarsıntı oluyor lpg bujisi almayı düşünüyorum yarın ama benim aracıma göre lpg bujisi varmı ve kullanırsam zararı olurmu eğer lpg bujisi alınca benzinde de çalıştırınca sıkıntı verirmi çok acil bilgi arkadaşlar yarın alıcam...

merhabalar;
    Lpg Bujisi veya Lpg motor yağı diye bir şey yoktur !!!! var diyen firmalar Palavracıdır.
    Aracınızı Orjinal bujisi Katologlarda mevcuttur hemen değiştirtin ve Her 15000 km!de (maxımum) 10000 Daha iyidir. Bu periyodu
    takip ediniz. Selamlar

• Öncelikle Teşekkür ediyorum bu lpg bujisini bende yeni duyuyorum yanlız üreten firmalar küçük firma değiller en büyük firmalardan 2si 1.üreten bosch 2.si NGK eğer bu bujiler yaramaz diyorsanız benzin bujisi alıp gazda kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW e30 3.16 Deşer

Öncelikle Teşekkür ediyorum bu lpg bujisini bende yeni duyuyorum yanlız üreten firmalar küçük firma değiller en büyük firmalardan 2si 1.üreten bosch 2.si NGK eğer bu bujiler yaramaz diyorsanız benzin bujisi alıp gazda kullanıcam.

Tabiki bu dediğiniz firmaların ürünlerini pazarlama firmaları alllayıp pullayıp yüksek fiyata satıyorlar .Fakat firma merkezi & ithalatçı bazında incelerseniz sadece lpg li araçlar için olan buji üretimi yoktur. zaten aracınızın orjinal bujileri neyse onu kullanmanız gerekiyor. yani kısacası yakıt ayrımı yoktur.
  • Bende orjinalden yanayım

Bugüne kadar tüm yazılarımdada bunu vurguladım ve vurgulamaya devam edeceğim.
    Yağınızında bujinizide orjinali ne ise öyle kullanın.
    Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.