Bildirim
*** BMW E34 5 SERİSİ ANA KONU *** (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güle güle kullan. bende de 91 M50 520iA var. -
Düğmeden yapmaması gerekir. Şöyle ki araç S modundan sürülürken 5. vitese çok geç atacağından size 5'e atmıyor gibi düşündürtebilir. Ama S moduna bir şekilde geçse bile kontak kapatılıp yeniden çalıştırıldığında otomatik olarak E modunda başlar şanzıman. Bu nedenle eğer sorun elektrikselse bile sebebi mode düğmesi olmamalı. -
Konu baya sessiz, yeni yılın ilk mesajı olsun, e34 trikleri her e34 sahibinin bilmesi gerekenler şuraya bırakalım.
E34 Trikleri.
-
Selam sabit salınım. Bende 1990 model M20 motora sahip bir 520 var. Otomatik şanzuman 4hp22 tek selenoidli tipten.Geçen gün dağıldı şanzuman. 5HP18 takmayı bende istiyorum. Sizce 5HP18 bu araca uyar mı ? Yeni şanzuman fiyatları ne civarda ? -
İmkansız mı, değil ama malesef büyük işçilik o. 4hp22 toplanacak ya da çıkma bulunacak. En azından makul olanı budur. Düze geçmek de bir seçenek olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: atga76
Selam sabit salınım. Bende 1990 model M20 motora sahip bir 520 var. Otomatik şanzuman 4hp22 tek selenoidli tipten.Geçen gün dağıldı şanzuman. 5HP18 takmayı bende istiyorum. Sizce 5HP18 bu araca uyar mı ? Yeni şanzuman fiyatları ne civarda ? -
-
-
BMW Araçlara Nasıl Carplay Yapılır ile İlgili Bir Konu açtım.
Konu hakkında fikirlerinizi belirtirseniz memnuniyet duyarım.
Aklınızdaki soruları cevaplamaya çalışacağım.
TIKLAYINIZ
https://forum.donanimhaber.com/carlinkit-andream-vs-mmi-kutusu-kablosuz-carplay-ve-android-auto-ana-konu--144810039
BMW Aracıma Nasıl Carplay Yaptım?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X