Şimdi Ara

bmw e36 kullanan arkadaşlar içeri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 22 yaşında üniversite öğrencisiyim ilk arabamı alıcam e36 kasa bir araç almak istiyorum

3.16i

3.18i

3.18is

3.20i

modellerinin sedan 3 kapılısını almak istiyorum.

1) Bunlardan hangisi beni daha çok mutlu eder; Gerek performans gerek sorun çıkarmama durumunu göz önüne alarak, Çıkarsa Dahi En Uygun Fiyatla Sorununu Çözebileceğim Motor Hangisidir?

2) Söylendiği gibi sanayiden çıkamazsın durumu doğrumu?

3) Bir Arıza Verirse Tutarı Çok Olur Altından Kalkamazsın Durumu Doğrumudur ?

4) Bu Modellerden Birini Alırken Muhakkak Burasına Baktırın Dediğiniz Bir Yeri Varmıdır?

5) Herhangibir Öneriniz Varsa Söyleyebilirsiniz.

• Daha geçen gün bi 36 yolda kalmış gördüm üç kişi itiriyordu, bana kalırsa hepsi bitik o arabaların.Temizini bulmak imkansız gibi, vardır elbet ama onada uçuk fiyatlar isterler.Kronik sıkıntılar çok o dönem bmwlerde yağ yakma yağ kaçakları su kaçakları vanosu vesairesi map sensörlü arka amortisör kulelerinin çatlaması aracın su alması vs gibi felan filan bir yığın daha sayamadığım bir sürü sorunları var.He param var diyorsan al yoksa bulaşma.Bmw alıyorsan hele o yaşta, bir araba parası daha harcamaya razı olman lazım.Bende v8 yüklü e30 kullandım, çok masraflıydı o yüzden vazgeçtim o sevdadan.
  • Aracı Aldıktan Sonra Cebimde 5 Lira Para Kalıyor. Söylendiği gibi Çok Dertliyse Vazgeçmeme Ramak Kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.