Şimdi Ara

Bmw e39 5.20 alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gökhan_53

Ben araçta hız arayan biri değilim, öncelikle konfor ve güvenlik peşindeyim, 100 km ye 10-11 sn çıksa yeterli, istanbul da 100 km ye çıkcak yol yok zate trafikten :)

Sen bilirsin.
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Genellikle görülen yazılardan bir tanesi ama onunda bir sebebi var gelişmekte olan ülkeyiz,normalde kıt kanaat geçinip bir yerden masraf çıkmasından korkan ve masraf çıktığında en ucuz nasıl kapatabilir derdinde bir milletiz doğal olarak. Bakalım hayırlısı. Bu kafa ile gidersek çok fazla Km düşürülmüş araç vakası ile karşı karşıya kalırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    tabi 5,25 5,30 uygun fiyata bulabilirsem neden olmasın tamamen akçe meselesi 5,25 ler 40 binden başladığı için
  • 528 var 98 model 309 km hiç tüp takılmamış orjinal ilgilenirsen cevap at detaylı bilgi vereyim.Araç benimdir.Sahibinden de falan ilanım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan_53

2007 3 kasa 45 bine varsa hemen alayim o paraya temiz e46 bile zor

aynen haklısın ben e46 50 satıyordum millet gülüyordu clio 74 bin olunca arabayı satılıktan kaldırdım 50 ye satsakda yerine alacak bişey yok :S sen yinede 2002-2003 model e46 bak 5-6 binde masraf yaz kenara al ömürlük kullan. kazasız olarak 40 bulursun 5-6 masrafda yapar neye bindiğini neyin değiştiğini bilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.