Şimdi Ara

Bmw e39 5.20 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar uzun zamandır almak istediğim e39 5.20 için araştırma yapıyorum.
    2001 model 324,000 km de lpg li,m54 2,2 170 bg motorlu, servotronic direksyon, steptronic vites,hız sabit, hafızalı elektikli ısıtmalı koltuklar, xenon far vs.. donanımlı bir araç buldum.araç metalik gümüş içi siyah deri.Değişen yok tavan hariç boyalı araç.Aracın arka elektrikli perde bozuk, ön camın yanındaki direklerin döşemesi kalkmış ve ön koltuk kontrol düğmelerinin olduğu plastikler yerlerinde sabit değil.Aracın kaput altındaki fabrika etiketleri duruyor. Şanzuman 7,000 bin lira harcanarak yeni yapılmış.
    araç 34,500 tl sizce alınırmı.

• Alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km ye göre fiyat çok yüksek değilmi?
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    piyasa malum ama kaç para eder sizce
  • 324.000 Km aşırı yüksek. ve mesaja bakılırsa araba dökülüyor.
    Km'göre fiyatta yüksek. O arabaya muhtemelen yeni motor gerekecek tekrardan masrafa gireceksiniz.

34 bin az buz para değil. Ben almazdım.
  • alma hocam 45-50 bandına 3.16 vs al güncel 2007 felan bari tertemiz bin.
    o parayı veripte son sahibi olma
  • Yuh o durumdaki arabaya 34. Millet kafayi siyirmis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat banada yüksek geldi ama millet uçmuş dediğimiz gibi

• otomatik bi de
  • Donanımı na gore değişir

• alınmaz
  • ahmtbrk58 kullanıcısına yanıt
    2007 3 kasa 45 bine varsa hemen alayim o paraya temiz e46 bile zor

• e39da 520 alınmaz illa alınacaksa 525 528 modellerine bakılmalı
  • Alınmaz.Tad alamassın alırsanda 6 Ay ile 1 Sene arasında satar 530i felan alırsın.5.30i alanlar bile 540i'ye geçiş yapıyor.E39'un keyfi en az 528-530 ile çıkar.
  • 35 e 1.6 honda satıyorlar. Alınır diyorum kilometreyi sorun etme araç bakımlıysa sıkıntı olmaz. Çabuk motor bitiriyor dedikleri twinspark 420binde maşallah.

• Makyajlı 5.20 bakacağına en az 5.25 bak çünkü aynı vergi diliminden vergisini ödeyeceksin. Biri 170BG birisi 192 BG.

Dediğin aracın kmsi bana göre fazla değil neden. E sınıfı uzun yola mükemmel giden bir araç ve yıllık 21-22 bin km ortalaması var.Bizim Sportage 7.5 ayda 19500 km yaptığını düşünürsek hiç fazla değil :). Şu Türkiye deki km takıntısını bir türlü anlayamayacağım,evet araç kullandıkça yıpranır bu her eşya için aynıdır ama önemli olan nasıl kullanıldığı iyi mi kötü mü.
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    araç 2200 cc 170 bg olduğu halde ruhsatta 1991 olarak geçiyor yani vergi avantajı var :)
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Ben araçta hız arayan biri değilim, öncelikle konfor ve güvenlik peşindeyim, 100 km ye 10-11 sn çıksa yeterli, istanbul da 100 km ye çıkcak yol yok zate trafikten :)
  • gökhan_53 G kullanıcısına yanıt
    Eğer ruhsatta 1991 geçiyorsa 300 lira yıllık kâr edersin. Ama 2.2 olduğu zaman gene aynı oluyor ama gene tavsiyem 5.25 al zevkini yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Makyajlı 5.20 bakacağına en az 5.25 bak çünkü aynı vergi diliminden vergisini ödeyeceksin. Biri 170BG birisi 192 BG.

Dediğin aracın kmsi bana göre fazla değil neden. E sınıfı uzun yola mükemmel giden bir araç ve yıllık 21-22 bin km ortalaması var.Bizim Sportage 7.5 ayda 19500 km yaptığını düşünürsek hiç fazla değil :). Şu Türkiye deki km takıntısını bir türlü anlayamayacağım,evet araç kullandıkça yıpranır bu her eşya için aynıdır ama önemli olan nasıl kullanıldığı iyi mi kötü mü.

Forumdakilere göre, 100 bin km yapmış bir clio. 300 bin km yapmış bmw'den daha iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.