Şimdi Ara

Merhaba Bmw 5.20d 2007 arac alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5.20-d-premium-m-paket-masrafsiz-452794664/detay

bu arac alınırmı sizce yorumlarınız nedir ?

• Valla bu model bir bmw sahibi olmadım ancak, herkesin söylediği, eski bmw risktir masraf açar. Triger zinciri bile değişmemişse bir sürü para. 177 lik motor problemli diyorlar bir de. Eğer kenarda 15-20 lira paranız varsa, masraf açarsa yaptırır binerim diyorsanız bu paraya iyi araba. Ama yok zaten 60 liralık araba bakıyorsanız daha düşük kilometreli daha modelli araç almanız daha güvenli bir seçim olur bence. En ağzından başınıza iş açmaz bir arıza yapsa daha uygun paralara halledilir.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Valla bu model bir bmw sahibi olmadım ancak, herkesin söylediği, eski bmw risktir masraf açar. Triger zinciri bile değişmemişse bir sürü para. 177 lik motor problemli diyorlar bir de. Eğer kenarda 15-20 lira paranız varsa, masraf açarsa yaptırır binerim diyorsanız bu paraya iyi araba. Ama yok zaten 60 liralık araba bakıyorsanız daha düşük kilometreli daha modelli araç almanız daha güvenli bir seçim olur bence. En ağzından başınıza iş açmaz bir arıza yapsa daha uygun paralara halledilir.

Saygılar.

44 bin liralık aracımız var onu satıp üzerine kredi cekip alcam malüm yaş genc sizce ne yapmalıyım?
  • ne meraklısınız apaçilerin elinde mundar olmuş arabalara...
    520d 58bin tlye bulunur mu az mantık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

ne meraklısınız apaçilerin elinde mundar olmuş arabalara...

nasıl yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

quote:

nasıl yani.

arabayı görmüyon mu hocam basmış arabayı önü iğrenç duruyor mahvetmiş. o paraya bu araba olmaz. e90 bile yok 58bine
  • quote:

quote:

quote:

nasıl yani.

arabayı görmüyon mu hocam basmış arabayı önü iğrenç duruyor mahvetmiş. o paraya bu araba olmaz. e90 bile yok 58bine

hocam şöyle söyleyim yaş genc bütcemizde fazla yok 520d alasım var yürüyen sıkıntısız falan diyor ama hasar kaydı varmış ama görünüş güzel geliyor bana yorumlarınız icin actım konuyu ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4RedSea kullanıcısına yanıt
    O şekilde alınacak bir araç kesinlikle değil hocam.

Ekonomik dediği en az yakacağı 9 litre.. Hasar kayıtlı diyor hasarın ne olduğuna göre, önden hasarlı, airbag açmış, sütunları Işlem görmüş ise zaten alınmaz. Çok riskli iş. Kapının önüne koyarsınız herkes imrenir dışı konu komşuyu içi sizi yakar.

• Uzak durun. Yazık paranıza. Başka söze gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani.

hocam şöyle söyleyim yaş genc bütcemizde fazla yok 520d alasım var yürüyen sıkıntısız falan diyor ama hasar kaydı varmış ama görünüş güzel geliyor bana yorumlarınız icin actım konuyu ben

görünüş tamam da 20bin tl masraf açarsa karşılayabilir misin?

• forumda bilinen bir söz vardır: "ilk sahibi bmw ye biner, bmw ise ikinci sahibine"

başınıza dert almayın doğru düzgün yaşı daha yeni araç bakın. 60 lira az para değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

O şekilde alınacak bir araç kesinlikle değil hocam.

Ekonomik dediği en az yakacağı 9 litre.. Hasar kayıtlı diyor hasarın ne olduğuna göre, önden hasarlı, airbag açmış, sütunları Işlem görmüş ise zaten alınmaz. Çok riskli iş. Kapının önüne koyarsınız herkes imrenir dışı konu komşuyu içi sizi yakar.

hocam yıktın hayellerimi :) bütcem yokki öyle 100 veriyimde alıyım sıkıntısız arac :D joistik vitesli falan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

forumda bilinen bir söz vardır: "ilk sahibi bmw ye biner, bmw ise ikinci sahibine"

başınıza dert almayın doğru düzgün yaşı daha yeni araç bakın. 60 lira az para değil

hocam aklımda 5.20d falan var böyle bütcemde zorlasam 60-65
  • hacim bence 60-65 e çikabiliyosanız ve illa bmw diyorsanız 320i veya d 2006-2008 model arası veya 116 larada bakabilirsiniz... bu 520 efsane duruyor ama sağlam expertize götürmek gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: ruya35

hacim bence 60-65 e çikabiliyosanız ve illa bmw diyorsanız 320i veya d 2006-2008 model arası veya 116 larada bakabilirsiniz... bu 520 efsane duruyor ama sağlam expertize götürmek gerekir

kardeş adamı aradım diyorki pert hasar kayıtlı ? ama ilanda masrafsız yazıyor kafa karıştı yani
  • 5 değilde 3 serisine bak e46 veya e90 en azından parçaları daha ucuz olur

• 60.000'e 520d bulman imkansız, 320d bile bulamazsın. 318i ve 320ilere bak.

• 4RedSea kullanıcısına yanıt
    sahibindenee masrafli yazani görmedim hiç haci

• Hocam araç pert diyorsa unutun gitsin bi de BMW :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinmaz babandan abinden kalsa binilir keyifle hayat boyuda yenisine para verilmez ama bu araclar tanimadikdan alinmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.