Şimdi Ara

2007-2010 Honda Civic mi ? 2010-2012 Mazda 3 mü ? (Mazda 3 aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Amerika'da yaşıyorum, bu benim ilk arabam olacak. Bu hafta sonuna kadar bu iki modelden birine karar verip satın alacağım. Hangisini tavsiye ederiniz ? Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 11 Haziran 2022; 5:2:37 >

• Amerika için mazda daha iyi bir tercih olur.alacagin araç tahminimce 2.0 motor ve üstü olacağı için mazda 6 veya accord almanı tavsiye ederim onlar daha çok tutuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Civic 1.8 motor, Mazda 3 2.0 ve 2.5 motor. İnternette yorumlara bakıyorum, mazda 3 daha performanslı ve sürüşü zevkli diyorlar. Accord büyük ve daha pahalı diye eledim. Mazda 3 alırsam HB kasa olanını alacağım. Sedanı'nı beğenmedim hem de HB'nin bagajı daha kullanışlı. Yine de kararsız kaldım. Çok fazla civic ilanı var, Mazda 3 ilanı çok az. Mazda 3 daha ağır basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 3 Haziran 2022; 7:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Teşekkür ederim. Civic 1.8 motor, Mazda 3 2.0 ve 2.5 motor. İnternette yorumlara bakıyorum, mazda 3 daha performanslı ve sürüşü zevkli diyorlar. Accord büyük ve daha pahalı diye eledim. Mazda 3 alırsam HB kasa olanını alacağım. Sedanı'nı beğenmedim hem de HB'nin bagajı daha kullanışlı. Yine de kararsız kaldım. Çok fazla civic ilanı var, Mazda 3 ilanı çok az. Mazda 3 daha ağır basıyor.

Amerika suv ve sedan cenneti benim gördüğüm.alirsin orda sorun yok elden çıkarmak sıkıntı olabilir.e uzun km ler de yapacaksın onu da düşün

ondan sana accord mazda 6 gibi araçları önerdim.

yoksa şu kıyasta mazda ağır basar

bu arada alacağın civic sedan ise elediğin accordla aralarında birkaç cm fark var:)

bütçeyi zorlayabiliyorsan tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Haziran 2022; 7:32:42 >

• en1gma kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Haklısınız burada çoğu suv kullanıyor daha sonra sedan geliyor. HB yok denecek kadar az. Accord'a yine bakacağım ama büyük ve hantal bir görüntüsü var. Bir türlü ısınamadım. Hem yakıt tüketimi daha fazla yanlış bilmiyorsam. Civic alırsam sedan alacağım, sedanı güzel duruyor. Mazda alırsam HB alacağım.

Elden çıkmayı çok dert etmiyorum zaten eski ucuz arabalar. Parasını çıkarana kadar bana masraf çıkarmasa o bile yeter bana.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

tahminimce accord un 2.0 olanla mazda nin 2.0 ve civicin 1.8 olanları aynı yakar

mazda 6 2.0 için de geçerli bu söylediklerim.

toplasan 1 2 litre farkeder ki, kesinlikle değer

• Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toyota Camry ile Türkiye'de olmayan Hyundai modellerine baktınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Baktım ama sıkıcı arabalar. Mazda 3 alacağım hayırlısıyla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amerika'da yaşıyorsan Lexus  

• toyota prius

• Prius çok tipsiz hocam. Bir de temiz bulmak ekstra zor.

2010 mazda 3 aldım. 2.5 167hp manuel. Sürmesi zevkli araba baya seri. Aslında 2.3 turbo 263 hp olanı almak istiyordum ama biri şansıma satıldı bakamadım. Diğeri çok oynanmıştı motor arıza ışığı yanıyordu ondan korktum almaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.