Şimdi Ara

1997 model otomatik vites ford mondeo 2.0 glx alınırmı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
24.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bde 1998 model 1.6 sx fiat marea var boş kasa klima abs yok aracımda 2 parça değişen tavan hariç boya var ufak tefek kazası var 231.000 km de
    bide 1997 model 2.0 glx otomatik mondeo var 160.000 km de adam 12.000 istiyo bnde 12.000 tl istiyodum aradı başa baş yapalım dedi buluştuk araba hoş temiz çelik jant abs çift airbag klima esp vsvs full bu araçta değişen kaza yok tavan hariç boyalı
    sizce alınırmı kulanan varmı takası yapmalımıyım konforuna özelliklere diyecek yok ama sorularım ise
    1:otomatik vites hasar açarmı otomatikmi düz vitesi alınmalı hangisi tercih ediliyor
    2:çok yakarmı bnm araç km de 25 kuruş yakıyor
    3:bu aracın pyasası nasıl
    4:adam fiat servisindeyi o yüzden snn aracı istiyorum bnm araçta otokoç bakımlı gidelim gster motoru sanzumanı ön takımı%85 90 civarında diyor 150.000 de baskı balata triger vs değişmiş 1000 tl harcamış
    sizce takas yapayımmı acill cevap bekliyurm
    simdiden sağolunn

• janzımanına motoruna kaportasına iyice baktır üstadım iyice içine sinmeden alma çok fena elinde kalabilir. birde modeo da lpg yoksa baya bir canını sıkar yakıtta. 12 lt benzin tüketir günümüz şartlarında varsın siz hesaplayın
  • kardeş satıcı serviste çalışıyomuş ısuzu ve fiat servisi
    ama otokoçta tüm bakımları yapıldı dedi zaten bi alt mahallede oturyomuş araba tmz bnce kapporta ve motor olarak ama sanzumandan anlamam ben ama inandı adama samimi geldi ama sanzumanda çalışınca vites attrınca vuruyo nede olur
  • Bence kendi aracınızın bir sorunu sıkıntısı yoksa değiştirmeyin derim çünkü neticede kendi aracınızı tanıyorsunuz biliyorsunuz Mondeo'ya gelirsek otomatik vites artık yavaş yavaş yorulmaya başlamıştır ve yarın bir sıkıntı olursa bir arıza çıkartırsa gerçekden başınızı ağrıtabilir.Tamiri zor ve bir hayli pahalı,yakıt olarakda 2.0 motor olduğu için sizin aracınızdan fazla yakacağı kesin ancak tabiki artıları olarak yol tutuşu,konforu,performansı tabiki Marea'dan iyi ama otomatik sıkıntı yaratabilir eğer almaya kararlıysanız iyice baktırmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bence kendi aracınızın bir sorunu sıkıntısı yoksa değiştirmeyin derim çünkü neticede kendi aracınızı tanıyorsunuz biliyorsunuz Mondeo'ya gelirsek otomatik vites artık yavaş yavaş yorulmaya başlamıştır ve yarın bir sıkıntı olursa bir arıza çıkartırsa gerçekden başınızı ağrıtabilir.Tamiri zor ve bir hayli pahalı,yakıt olarakda 2.0 motor olduğu için sizin aracınızdan fazla yakacağı kesin ancak tabiki artıları olarak yol tutuşu,konforu,performansı tabiki Marea'dan iyi ama otomatik sıkıntı yaratabilir eğer almaya kararlıysanız iyice baktırmanızı tavsiye ederim.

kardeş ben bu areayı alalı 2 ay anca oldu ama araca ısınamadım değişen parçası felan var 230.000 km de boya istiyo felan adaın aracı temiz baktırdım
    sadece alınırmı bu araç 11.000 12.000 e alıcısı çok varmı satarmıyım satmak itesem

• quote:

Orijinalden alıntı: umitece06

quote:

Bence kendi aracınızın bir sorunu sıkıntısı yoksa değiştirmeyin derim çünkü neticede kendi aracınızı tanıyorsunuz biliyorsunuz Mondeo'ya gelirsek otomatik vites artık yavaş yavaş yorulmaya başlamıştır ve yarın bir sıkıntı olursa bir arıza çıkartırsa gerçekden başınızı ağrıtabilir.Tamiri zor ve bir hayli pahalı,yakıt olarakda 2.0 motor olduğu için sizin aracınızdan fazla yakacağı kesin ancak tabiki artıları olarak yol tutuşu,konforu,performansı tabiki Marea'dan iyi ama otomatik sıkıntı yaratabilir eğer almaya kararlıysanız iyice baktırmanızı tavsiye ederim.

kardeş ben bu areayı alalı 2 ay anca oldu ama araca ısınamadım değişen parçası felan var 230.000 km de boya istiyo felan adaın aracı temiz baktırdım
    sadece alınırmı bu araç 11.000 12.000 e alıcısı çok varmı satarmıyım satmak itesem

Mondeo çok fazla piyasası olan bir araç değil yani satmak istediğinizde satarsınız ama biraz beklemek gerekebilir.

• quote:

quote:

quote:

Mondeo çok fazla piyasası olan bir araç değil yani satmak istediğinizde satarsınız ama biraz beklemek gerekebilir.

11.000 12.000 edermi bu araç bn aracımı 10500 e aldım 11000 verdiler peşin ordan düşünerek???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piyasa olarak 11-13 civarı.
  • quote:

Piyasa olarak 11-13 civarı.

kardeş bu araç 1997 2.0 otomatik glx
    tavan hariç boyalı değişen yok full bakımlı diyor 12.000 istiyor iyimi
  • quote:

quote:

Piyasa olarak 11-13 civarı.

kardeş bu araç 1997 2.0 otomatik glx
    tavan hariç boyalı değişen yok full bakımlı diyor 12.000 istiyor iyimi

Yani arabaya bakıldıktan sonra temizse az bir pazarlıkla alınabilir ama benim şahsi tavsiyem iyice baktırmadan alma derim.
  • bence motora şanzımana baktır, kaporta yürüyen bakımlıyasa alınabilir. bizim ailede var liftback olanı ve çok memnunuz kullanımından. ama masrafsız olması önemli çünkü parça fiyatları biraz pahalı gelebilir. sürüşü çok keyifli ve güzel.
  • Arkadaşıma aldık otomatik vites otomatik klima vs.Çok memnun tüplü yakıtıda iyi nekadar yaktığını bilmiyorum ama ondan da şikayeti yok.Burda tek dikkat edecegin husus aracın gayet düzgün kullanılmiş yıpratılmış olmaması gerekiyor iyice baktır başın cok ağırır yoksa..
  • piyasa olarak 10,5-14 arası olan bir araç,

alınır ama tek tavsiye edebileceğim detaylı olarak baktırın,tam olarak içinize sinsin,sonra alın...
  • çok kıyak safranelar bulursun o paraya..

EDIT:
    Bir amerikancı olarak şunu söylemek istedim.. safrane mondeoyu beşe katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 5 Mayıs 2012; 3:59:54 >
  • mondeo ların 2.eli biraz zayıf hemen alıp satmayı düşünmüyorsanız çok güzel arabadır, yaklaşık 2 sene kullandım hiçbir sıkıntı çıkartmadı, (şanzıman hariç) yakıt olarak derseniz LPG de ortalama 35kr. yakar sert kullanırsanız daha da artar konfor, güvenlik, kalite dersen 10 numara araba fiyat olarak normal gibi görünüyor,
  • herksese tşk ederim bugün iyice baktırcam araç 12.000 stiyor ve bnde mareayı 11000 e aldım şimdi başa baş yapalım diyor işte
    araç temiz bakımlı sadece bgün sanzumanı gstercem tmm derlerse hayrlısıyla alcam
    ama bi sorun var bunun vergisi ne kadar 1997 model 2.0 motor
    km de 25 kuruşu geçmez sehir ç diyo olurmu?
    b,de çalıştırıp 10 15 sn nsnra d ye takarken araç sarsıyo vuruntu gbi bişey var neden olur o marea le tks edilirmi
  • quote:

herksese tşk ederim bugün iyice baktırcam araç 12.000 stiyor ve bnde mareayı 11000 e aldım şimdi başa baş yapalım diyor işte
    araç temiz bakımlı sadece bgün sanzumanı gstercem tmm derlerse hayrlısıyla alcam
    ama bi sorun var bunun vergisi ne kadar 1997 model 2.0 motor
    km de 25 kuruşu geçmez sehir ç diyo olurmu?
    b,de çalıştırıp 10 15 sn nsnra d ye takarken araç sarsıyo vuruntu gbi bişey var neden olur o marea le tks edilirmi

araba temiz değilse girme başın ağrır hastasıysan uğraşıcam diyorsan bilemem

72 doğumlu bir abimize akıl vermek olmadı ama oldu bir kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 5 Mayıs 2012; 10:27:27 >

• arkadaşlar araç 248.000 km de imiş bugün baktım araç ilk çalışınca ufaktan beyaz 2 sn kadar snra 2 sn siyah duman duman atıp düzeliyoneden byle yapar acaba bide ilk çalışmada çok gürültülü bi ses olyor ve dizel gib ses yapıyor 1 kaç dk sonra düzelir gbi olyo
    r ama sanzuman güzeldi aracı alalı 6 ay olmış be 5 aydır muane yokmuş neden dedim 5 aydır zamanı olmadı dedi
    araba boya istiyor bnde vazgeçtim arkadaşlar
    ama ilan hala sahibinden.comda yayında

• eski model araçlarda otomatik şanzuman sorun çıkarabiliyor.illa otomatik olsun diyorsanız honda'dan şaşmayın.ben 92 model civic ex aldım.orjinal 170 binde otomatik klimalı v.s. çok memnunum.hayatımda ilk defa otomatik araç kullanıyorum ve bir daha manuel mi? tövbee.. otomatik müthiş birşeymiş ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

eski model araçlarda otomatik şanzuman sorun çıkarabiliyor.illa otomatik olsun diyorsanız honda'dan şaşmayın.ben 92 model civic ex aldım.orjinal 170 binde otomatik klimalı v.s. çok memnunum.hayatımda ilk defa otomatik araç kullanıyorum ve bir daha manuel mi? tövbee.. otomatik müthiş birşeymiş ya..

kardeş bu araçtan sonra soğudum otomatikten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.