Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
589.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Selam arkadaşlar, arabanın klima derecesini gösteren ekrandaki birim Fahrenheit'a dönüşmüş, tekrar Celsius'a nasıl çevirebilirim?

klima üzerinde iki tuşa aynı anda basman gerekiyodu ama hatırlamıyorum şu anda hangileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: felakettin

quote:

Selam arkadaşlar, arabanın klima derecesini gösteren ekrandaki birim Fahrenheit'a dönüşmüş, tekrar Celsius'a nasıl çevirebilirim?

klima üzerinde iki tuşa aynı anda basman gerekiyodu ama hatırlamıyorum şu anda hangileri

Tüm kombinasyonları deniyim madem
  • Arkadaşlar herkese merhaba bende 2004 model 3.16 ti compact var. Aracımda çözemediğim bi kaç özelllik var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    -Yağmur sensörü nasıl çalışıyor.
    -Cd çalarım neden genellikle cd error hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR-26

Arkadaşlar herkese merhaba bende 2004 model 3.16 ti compact var. Aracımda çözemediğim bi kaç özelllik var yardımcı olursanız çok sevinirim.

yağmur sensörünü çalıştırmak için silecek kolunu bir kademe yukarı kaldır kalsın öylece yanlız aracı her çalıştırdığında tekrar kapalı konumdan açık konuma getirmelisin (eğer benimkinde bi arıza yoksa öle çalışıyor )cd error hatasıda kopya cd ise bi çok kez yapar önüne geçebilmenin iki yolu var ya arabanın konsolunu mahvedip çirkin bi cd çalar alacaksın yada bagaj cd si alıp keyfine bakıcaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_ankara

Arkadaşlar yakıt tüketim değerleriniz nedir? Ben bir depoyla 500 km şehir içi yapıyorum. Kullanım olarak ne sakin ne de çok performanslı.
    Aracım: 3.20 dizel

2004 model 320d var bende şehir içinde bir depoyla 700 km görüyor şehir dışında 950 km ye kadar gördüm fakat 140 km hız sabitleme ile birde istanbul kayseri yapmıştım hiç acımadan 220-230 geldim kayseri ye girdim yakıt bitti 700 km yaptı o hızlada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR-26

Arkadaşlar herkese merhaba bende 2004 model 3.16 ti compact var. Aracımda çözemediğim bi kaç özelllik var yardımcı olursanız çok sevinirim.

cd çalarını bir teypçiye söktürüp temizletmelisin, bu şekilde sorun düzelecek.
  • quote:

Arkadaşlar yakıt tüketim değerleriniz nedir? Ben bir depoyla 500 km şehir içi yapıyorum. Kullanım olarak ne sakin ne de çok performanslı.

Aracım: E46 3.18i (2000 cc) 2004 Benzin
    Şehirdışı: 105 km/h sabit hızla 6 LT / 100 KM
    Şehir içi: Bol Dur Kalklı 16 LT / 100 KM

Not: Eskişehir merkezde, sabah ve akşamın en yoğun olduğu zamanlarda kullanıyorum aracımı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibopotam

bluetooth ile teyp ve telefon eşleştirme;
    -öncelikle kontak kapalıyken kol dayamanın altındaki konuşma tuşuna 2/3 saniye basılı tutun,bunu yaparken kontağı 1. dereceye getirin (sadece teybi dinlemek için açtığınız kademe) ve tuşa 2/3 sn. daha basılı tutarak elinizi tuştan çekin,
    -teybin ekranında "BT PAIRING" yazacak, ilkinde başaramazsanız, olana dek deneyin,
    -daha sonra telefondan bluetooth seçeneğini açıp cihaz aratın ve "bmwxxx" görünce eşleştirin, aracınızın kitapçıklarında şifresi olacak onu telefona girin, teybin üzerinde "SUCCED" yazacak, kontağı kapatın ve işlemi tamamlamış olun.
    -silmek içinse; "BT PAIRING" kısmındayken aynı tuşa tekrardan 10 sn kadar, 3 kere bip sesi duyana dek basılı tutun ve kontağı kapatarak işlemi gerçekleştirin.

Bu arada eşleştirme bitikten sonra rehberinizi teybin üzerinden görebilir ve direksiyon üzerinden arama yapabilirsiniz, aynı zamanda telefonun özelliği var ise sesli komut verebilirsiniz.
    Ben Galaxy S2 ile henüz sesli komutu başaramadım ama yapan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Benim htc wildfire s ile her türlü arama ve gelen aramayı cevaplama yapıyorum Fakat HTC one x ile çoğunlukla kopuyor ve aramalara cevap dahi veremiyorum. Yani telefona göre değişiyor.

• quote:

r/t tuşu eğer mobil telefonla aracın bluetooth bağlantısını kurmuşsanız, radyo, cd vs dinlerken telefona geçmenize veya telefondan radyoya vs geçmenize yarar. Eğer araçla mobil telefonunuz eşleştirmemişseniz tuş fonksiyonel değildir.

Bende de 2004 3.20d var, Ankara'da yaşıyorum ve iç plastik aksamı (vites kolunun etrafı ve kolçak altı) yıpranmış durumda. Boyama yapılabileceğini duydum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Vites etrafını değil ama kolçak altındaki plastik aksamı söytüm ve ıslak mendil ile kalkan yerleri güzelce kazıdım. Sert plastik çok daha güzel duruyor. Sökebilsem vites etrafınıda yapacam ama biraz zor.
  • quote:

2004 e46 320d ile şehir içi 650-700 km

şehirler arası 1050 km civarı yaptım. Özellikle birinci silindirin enjektörü değiştiktan sonra yakıt tüketimi daha iyi oldu. Rolantide araba viteste iken titreme hissedilir bir sallantı var ise muhakkak enjektörlere baktırın derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogus17

bluetooth şifresi bagajın sol tarafındaki duvarda. döşemesini kaldırınca görebilirsiniz

Hocam merhaba, bluetooth şifresini bulamadım orada. Fotoğrafla göstermeniz mümkün mü?

Alman amcam gösteriyor.:)

http://www.youtube.com/watch?v=Hyu3kswqp_A
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

quote:

bluetooth şifresi bagajın sol tarafındaki duvarda. döşemesini kaldırınca görebilirsiniz

Hocam merhaba, bluetooth şifresini bulamadım orada. Fotoğrafla göstermeniz mümkün mü?

Teşekkürler hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam

Yardımcı olabildi isem ne mutlu.

Eğer uğrşmak zor gelirse, hata okumak için bilgisayara bağlıyorlar arbayı. Bu kullanılan yazılım ile de bluetooth tanıtımı yaptırabiliyorsunuz. En fazla 20 TL alırlar sanayide. bilginiz olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam

Yardımcı olabildi isem ne mutlu.

Eğer uğrşmak zor gelirse, hata okumak için bilgisayara bağlıyorlar arbayı. Bu kullanılan yazılım ile de bluetooth tanıtımı yaptırabiliyorsunuz. En fazla 20 TL alırlar sanayide. bilginiz olsun.

Bluetooth'un pek aciliyeti yok ama aklımda bulunsun. Teşekkürler.

• Selam arkadaşlar Geçen gün CD çalara koyduğumuz CD'yi çalmadı, sanırım mp3 değil track çalıyor araba? Bu arada bagajda CD changer yok, normal BMW Business CD var arabada.

CD çalmayınca çıkaralım dedik, çıkaramadık, eject tuşuna basmama rağmen vermiyor CD'yi. Ne yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __FrK__

Selamlar
    2000 model e46 sedanımda kumandadan kapıları açıp kilitleyebiliyorum her şey normal ancak sinyaller yanmıyor neden olabilir ??

kapilari kumandadan kilitleme ve acma esnasinda sinyallerin yanip yanmamasini bilgisayara baglayarak anahtar ayarlarindan yapabilirsiniz. ben yapamam diyorsaniz yetkili servise goturun orada ayarlarlar. ben gt1/sss yazilimi ile kendi arabamin ayarlarini kendim degistiriyorum.

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR

bu sekilde sadece ayarlari degistirmekle kalmayip, arabaniz ariza uyarisi verdiginde sebebini kendiniz gorebiliyorsunuz. asagidaki video kendi arabama (2001 e46 330ci) bilgisayar ve usb odb2 kablosuyla bagladigim inpa dan silindir rolanti durumlarini gosteren video. bu ve bunun gibi bir cok degeri gorup mudahale etme imkaniniz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarahumara -- 12 Aralık 2012; 21:55:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarahumara

quote:

Orijinalden alıntı: __FrK__

Selamlar
    2000 model e46 sedanımda kumandadan kapıları açıp kilitleyebiliyorum her şey normal ancak sinyaller yanmıyor neden olabilir ??

kapilari kumandadan kilitleme ve acma esnasinda sinyallerin yanip yanmamasini bilgisayara baglayarak anahtar ayarlarindan yapabilirsiniz. ben yapamam diyorsaniz yetkili servise goturun orada ayarlarlar. ben gt1/sss yazilimi ile kendi arabamin ayarlarini kendim degistiriyorum.

bu sekilde sadece ayarlari degistirmekle kalmayip, arabaniz ariza uyarisi verdiginde sebebini kendiniz gorebiliyorsunuz. asagidaki video kendi arabama (2001 e46 330ci) bilgisayar ve usb odb2 kablosuyla bagladigim inpa dan silindir rolanti durumlarini gosteren video. bu ve bunun gibi bir cok degeri gorup mudahale etme imkaniniz oluyor.

aracı geçen hafta sattım ama teşekkür ederim ilginiz için birşey daha öğrenmiş oldum, selamlar.

• benim bmv e46 318i var ama baya masraf ettim bütün motor parçalarını örendim sorunlarını öğrendim hatta urtayla beraber veya tek başıma bisürü arızaları giderdim parça deyiştirdim bi sayfa açtım videolarımda var resimlerde ..bi göz atmakta fayda var ...
  • Aşağıdaki alet cd changer gibi tanıtılıyor cd calara. 6 tane dosya oluşturup her dosya için en çok 99 tane mp3 atabiliyorsunuz. cd değiştirir gibi dosyalar arasına geziniyorsunuz. Ben memnunum,tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_ankara -- 12 Aralık 2012; 11:39:33 >

• arkadaşlar 2004 318 in 6000 km de 1 lt yağ eksiltmesi normal mi. mobil1 0/40 new life kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.