Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
589.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, konu biraz canliligini yitirdi gibi

Bilgili arkadaslar sorum var sizlere, 2000 model bmw 320ci E46 kasa var fiyati cok cok uygun 173.000 KM de ve arac otomatik sanziman. aracin sanzimani 167 bin de degismis orjinal olarak ve 2 sene garantiliymis

Sizce su durumdaki aracin alinasi var midir? fiyat ucuz diye baliklama atlamak istemiyorum yarin oburgun sanayidekilerle akraba olmak istemem acikcasi.

Aracin resimleri

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR

• BMW Basligi tamamen cansiz olmus sanirim

UP olsun bakalim.
  • 1998 model otomotik vites 320i aracım benzinden gaza geçtikten sonra bir süre yol aldıktan sonra teklemeye başlıyor, içeriye gaz kokusu veriyor, gaz beyni donuyor, lpg ustasına götürdüm gaz beynine sıcak suyun gelmediğini, gazda sıkıntı olmadığını, aracın hava yaptığını, motor ustasına götürmemi havasını aldırmamı söyledi, motorcuya gittim, hava yok, lpg de sıkıntı var diyor, bir çözüm bulamadım, benzinde çalıştığında gaz beyni ateş gibi oluyor, gaza geçince sovuyor ve donuyor, ne yapılabilir, araçtan sovudum satmayı da düşünüyorum. tartarin lpg kiti var aracımda sevgiler saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarahumara

quote:

Orijinalden alıntı: __FrK__

Selamlar
    2000 model e46 sedanımda kumandadan kapıları açıp kilitleyebiliyorum her şey normal ancak sinyaller yanmıyor neden olabilir ??

kapilari kumandadan kilitleme ve acma esnasinda sinyallerin yanip yanmamasini bilgisayara baglayarak anahtar ayarlarindan yapabilirsiniz. ben yapamam diyorsaniz yetkili servise goturun orada ayarlarlar. ben gt1/sss yazilimi ile kendi arabamin ayarlarini kendim degistiriyorum.

bu sekilde sadece ayarlari degistirmekle kalmayip, arabaniz ariza uyarisi verdiginde sebebini kendiniz gorebiliyorsunuz. asagidaki video kendi arabama (2001 e46 330ci) bilgisayar ve usb odb2 kablosuyla bagladigim inpa dan silindir rolanti durumlarini gosteren video. bu ve bunun gibi bir cok degeri gorup mudahale etme imkaniniz oluyor.

Hocam, usb odb2 kablosunu nereden ve kaça aldınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogus17

arkadaşlar 2004 318 in 6000 km de 1 lt yağ eksiltmesi normal mi. mobil1 0/40 new life kullanıyorum

0/40 biraz ince gibi. Bununda etkisi olabilir.

İşyerinden bir arkadaşm 2001 318i 136.000 km de var. Bu motorlarda zamanla sertleşen subap lastiklerinden dolayı yağ kaçağı oluyordu ve yaklaşık 1000 km de 1 lt yağ eksiltmeye başlamıştı. 2000 TL civarı işlem sonrası yağ yakma olayı tamamen kesildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

BMW Basligi tamamen cansiz olmus sanirim

UP olsun bakalim.

Hocam aklınızda olsun, bu KM re ve yaşta araba alıyorsanız ve birazda titizseniz ister istemez sanayidekiler ile akraba oluyorsunuz.

Şanzımana 2 sene garantiyi yetkili servis mi vermiş. Açıkcası yetkili serviste değiştirilen bir şanzıman çok çok para tutar. Bence yetkili servise yaptırmamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

BMW Basligi tamamen cansiz olmus sanirim

UP olsun bakalim.

Hocam aklınızda olsun, bu KM re ve yaşta araba alıyorsanız ve birazda titizseniz ister istemez sanayidekiler ile akraba oluyorsunuz.

Şanzımana 2 sene garantiyi yetkili servis mi vermiş. Açıkcası yetkili serviste değiştirilen bir şanzıman çok çok para tutar. Bence yetkili servise yaptırmamışlardır.

Dogru soylediniz hocam.

Aracin gorunusu nasil sizce dirilik sozkonusu mudur yoksa cok mu eski gorunuyor?

Tabi alirsam da ilk is o igrenc direksiyonu M3 direksiyon ile degistirmek olacak

• quote:

quote:

quote:

Selamlar
    2000 model e46 sedanımda kumandadan kapıları açıp kilitleyebiliyorum her şey normal ancak sinyaller yanmıyor neden olabilir ??

kapilari kumandadan kilitleme ve acma esnasinda sinyallerin yanip yanmamasini bilgisayara baglayarak anahtar ayarlarindan yapabilirsiniz. ben yapamam diyorsaniz yetkili servise goturun orada ayarlarlar. ben gt1/sss yazilimi ile kendi arabamin ayarlarini kendim degistiriyorum.

bu sekilde sadece ayarlari degistirmekle kalmayip, arabaniz ariza uyarisi verdiginde sebebini kendiniz gorebiliyorsunuz. asagidaki video kendi arabama (2001 e46 330ci) bilgisayar ve usb odb2 kablosuyla bagladigim inpa dan silindir rolanti durumlarini gosteren video. bu ve bunun gibi bir cok degeri gorup mudahale etme imkaniniz oluyor.

Alıntıları Göster

ebay uk den aldim yaklasik 20tl ye.

• ebay uk den aldim yaklasik 20tl ye.
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar

data kablosunu ebay uk den aldim yaklasik 20tl ye.

• 1998 model otomotik vites 320i aracım benzinden gaza geçtikten sonra bir süre yol aldıktan sonra teklemeye başlıyor, içeriye gaz kokusu veriyor, gaz beyni donuyor, lpg ustasına götürdüm gaz beynine sıcak suyun gelmediğini, gazda sıkıntı olmadığını, aracın hava yaptığını, motor ustasına götürmemi havasını aldırmamı söyledi, motorcuya gittim, hava yok, lpg de sıkıntı var diyor, bir çözüm bulamadım, benzinde çalıştığında gaz beyni ateş gibi oluyor, gaza geçince sovuyor ve donuyor, ne yapılabilir, araçtan sovudum satmayı da düşünüyorum. tartarin lpg kiti var aracımda sevgiler saygılar...
  • Bence gayet güzel duruyor. Zaten bu kasalarda genelde yıpranma iç döşemede oluyor. Resimdeki arabanın iç derisi bence güzel durumda pek yıpranmamış.

Direksiyon değiştirmesi biraz zor olabilir. Bende bir ara niyetlenmiştim ama direksiyonun arkasındaki soketler uyumlu olmayabiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar

data kablosunu ebay uk den aldim yaklasik 20tl ye.

Bir kaç yerde görmüştüm. Adaptör gibi büyükçe bir cihaza kabloyu bağlıyorlar diğer ucununda PC ye bağlıyorlar. Sizin kabloda öyle bir durum var mıdır?

Yani kablonun bir ucunu odb2 ye diğer ucunun PC ye takmak yeterli mi?

•  BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın acar

1998 model otomotik vites 320i aracım benzinden gaza geçtikten sonra bir süre yol aldıktan sonra teklemeye başlıyor, içeriye gaz kokusu veriyor, gaz beyni donuyor, lpg ustasına götürdüm gaz beynine sıcak suyun gelmediğini, gazda sıkıntı olmadığını, aracın hava yaptığını, motor ustasına götürmemi havasını aldırmamı söyledi, motorcuya gittim, hava yok, lpg de sıkıntı var diyor, bir çözüm bulamadım, benzinde çalıştığında gaz beyni ateş gibi oluyor, gaza geçince sovuyor ve donuyor, ne yapılabilir, araçtan sovudum satmayı da düşünüyorum. tartarin lpg kiti var aracımda sevgiler saygılar...

bence gaz ayarı fazla açık hem çok yakıt yakar hemde gaz beyni donar kar gibi olur .bi örnekte gaz beynine sıcaksu gitmemesi su dolaşım larında hata olması benzinde sorun olmuyo diyosunuz ya soğukken benzinde çalıstırın gaza geçince bi bakın yine sorun olrsa gaz beyni kaçırıyo da olabilir contadan .

• gt1/sss yaziliminı nerden temin edebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogus17 -- 25 Aralık 2012; 10:03:18 >
  • quote:

gt1/sss yaziliminı nerden temin edebiliriz

Bu kablo ile beraber gerekli bütün yazılımlarıda gönderiyorlar. Dün gece sipariş verdim. Kısa zamanda gelir inşallah.

http://www.ebay.com/itm/330606867879?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
  • konu epey çökmüş
  • quote:

quote:

gt1/sss yaziliminı nerden temin edebiliriz

Bu kablo ile beraber gerekli bütün yazılımlarıda gönderiyorlar. Dün gece sipariş verdim. Kısa zamanda gelir inşallah.

http://www.ebay.com/itm/330606867879?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.