Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
74
Favori
589.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |Amon|

arkadaşlar birkaç sorum var, bir parça değişti mi yoksa sökülüp takıldı mı ayırt edilebilir mi? macunlu boya anlaşılır mı? aracın yaptığı kazanın büyüklüğünü ustalar anlayabilir mi? satıcı sağ sol ön çamurluk sökülüp takılmış diyor. kaputta da boya varmış. bana önden sağlam kaza yapmış gibi geldi emin olamıyorum.

benim bildiğim kadarıyla sökülüp takıldığı zaman değişmiş diyorlar vidalarda oynama varsa anahtar değmişse değişmiştir diyorlar. eğer parça düzelecek gibiyse sökmeden üzerinde düzelir diye düşünüyorum. macun olun yerde cihazla ölçüldüğü zaman değer çok yüksek çıkıyor onu ölçüm yapan anlar. iyi bir usta kolaylıkla kazanın küçük çaplı mı yoksa büyük mü olduğunu anlar ön panjur değişmiş mi oynama var mı kulelerde şase ayaklarında bir şey var mı anlar. ayrıca orijinal parça iç dış boyalı olur yan sanayi parça siyah gelir onu ustası anlar senin iyi bir kaporta ustası bulup aracı göstermen lazım BENCE

• konuyu hortlatıyorum bmv ye bineceksen tek 318i 1999 model den yukarısı başka yok ..eklemek isteyen arkadaş varmı..
  • sonunda alabildik bi e46 biraz zahmetli oldu ama umarım değer. artık sabahlar olmasın
    gerçi daha tam almış sayılmayız sadece kapora verdik. hafta içi ustaya filan gösterip kalan kağıt işlerinide hallederiz.
     BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR
    edit: bu arada araç 2003 330ci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwifty -- 1 Aralık 2014; 20:59:59 >

• quote:

sonunda alabildik bi e46 biraz zahmetli oldu ama umarım değer. artık sabahlar olmasın
    gerçi daha tam almış sayılmayız sadece kapora verdik. hafta içi ustaya filan gösterip kalan kağıt işlerinide hallederiz.

kaçlira kaç model neyi var dolumu tek tek yazarsan iyi olur ..sanrufsuz bi araba alma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: haydia

quote:

sonunda alabildik bi e46 biraz zahmetli oldu ama umarım değer. artık sabahlar olmasın

kaçlira kaç model neyi var dolumu tek tek yazarsan iyi olur ..sanrufsuz bi araba alma derim

bide arabada 4 kapı olucak hem satarken rahat satıcan rabeti çok olur 4 kapının bide pikniğe gidiyon en az 5 kişi rahat binsin yani..

• haydia kullanıcısına yanıt
    sunroof var hocam. recaro koltuk ve harman kardon hariç herşey var. koltuklar hafızalı ısıtmalı, m tampon, katlanır ayna, led stop vs. ıvır zıvır filan 53.000. coupe'yi spor görüntüsünden dolayı tercih ettim. bi ara cabriolara gitti aklım sonradan vazgeçtim
  • quote:

sunroof var hocam. recaro koltuk ve harman kardon hariç herşey var. koltuklar hafızalı ısıtmalı, m tampon, katlanır ayna, led stop vs. ıvır zıvır filan 53.000. coupe'yi spor görüntüsünden dolayı tercih ettim. bi ara cabriolara gitti aklım sonradan vazgeçtim

kaç model bu araç
    2003 330ci hocam
  • hayırlı olsun ama satmaya satamazsın zor alıcısı yok tek kapıların galeriye bıraksan 15 bin düşüğüne alyo bide sattımı paranı veririm diyo bide 53 bin diyosun ben olsam 2007 bmv 318i alırdım
  • Arkadaşlar aracıma angel halka taktırmayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir marka vardır.birde 10 farklı renk olanları varmış taktıranlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tşk ederim hocam. 2006-2007 3.20d-320i lerede bakmıştım. fakat 330ci gibi değil performansları, ayrıca 4 kapı çok uzun süredir takip ediyorum piyasalarını, şişirilmiş fiyatlar olmazsa rahat satılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydia

hayırlı olsun ama satmaya satamazsın zor alıcısı yok tek kapıların galeriye bıraksan 15 bin düşüğüne alyo bide sattımı paranı veririm diyo bide 53 bin diyosun ben olsam 2007 bmv 318i alırdım

Alınmış bir maldan gönül kaçırmadan hayırlı olsun diyip geçmek lazım.Kör atın kör alıcısı olur satılmaz diye bir şey yok.Galericilerin çoğu 3 kağıtçı zaten tutulan arabayı da götürsen yine sana piyasanın çok altında fiyat teklif eder.
    Hayırlı olsun aracınız |Amon| hocam,ALLAH kaza bela vermesin.
  • YSF_023 kullanıcısına yanıt
    haydia kullanıcısına yanıt
    |Amon| hayırlı olsun aracın çok güzel bende 2004 üne binmiştim çok güzel bir araç.. kazasız güzel günlerde kullanman dileğiyle..
    haydia .. 330 için tek kapı satılmaz demişsin 318 al demişsin ama.. bana sorarsan 318 hayatta almam bu güne kadar iyi diyen kimseyi görmedim hele 2001 önceki motorlar resmen ölüü... biraz şefkin kırılsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun_06 -- 2 Aralık 2014; 10:52:56 >
  • hepinize teşekkür ederim. bugün ustaya gösterdik aracı bi sıkıntı çıkmadı, bu hafta içi kalan işlemleride hallederiz. birde sorum var, araç sakin kullanımda 13.7-14 lt yakıyor benzinde, iyi bir ortalamamı bu 330 için. tabi az basınca çok daha yükseğe çıkıyor
  • Bende 2001 topaz mavi 320i sahibi olarak aranıza katıldım.Aracın benden önceki sahibi 215/40/18 ebatlarında karpuz diye tabir edilen jant ve lastik takmış.Daha önce bu kadar büyük , yanakları ince kalan bir lastik jant ikilisine sahip arac kullanmadım.Pürüzlü asfaltta arac savurma yapıyor lastiklerden olduğunu düşünüyorum lastikle ilgili bilgisi olan arkadaşlar az bilgi verirlerse memnun kalırım

Aracım otomatik vitesli.Daha önce otomatik araçta kullanmamıştım ilk tecrübem oluyo :) Arac lpg li ve ilk çalıştırmada biraz devir dalgalanıyo neredeyse stop edicek ama kendine yakıştıramıyo heralde Bujilerden olabilir diye düşünüyorum kontrolde fayda vardır heralde.

Aracla ilgili bunlar hariç tek sorunum var.Cd çalar olmaması ve ses sisteminin beklentimi karşılamaması.Diyarbakırdayım , buralarda araştırıyorum internetteki fiyatların 2 katı fazla fiyat cıkartıyolar.Siz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.Hangi sistemleri önerirsiniz bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Teşekürler şimdiden.

• quote:

hepinize teşekkür ederim. bugün ustaya gösterdik aracı bi sıkıntı çıkmadı, bu hafta içi kalan işlemleride hallederiz. birde sorum var, araç sakin kullanımda 13.7-14 lt yakıyor benzinde, iyi bir ortalamamı bu 330 için. tabi az basınca çok daha yükseğe çıkıyor

yakıt normal. bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

Arkadaşlar aracıma angel halka taktırmayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir marka vardır.birde 10 farklı renk olanları varmış taktıranlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

Yokmu kullanan

• Arkadaşlar merhaba,
    Yeni olarak 2000 model e46 aldım. Aracı her açtığımda klima 1. kademede açılıyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: last19

Arkadaşlar merhaba,
    Yeni olarak 2000 model e46 aldım. Aracı her açtığımda klima 1. kademede açılıyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mıdır?

Hayırlı olsun bende aynı dertten muzdaripim

• quote:

Orijinalden alıntı: last19

Arkadaşlar merhaba,

Hocam benin araçtada öyle servis normal dedi sıkıntı yapmayın..Pek cevap yazan yok , aracınızda multimedya ekranınız varmı acaba ? Bende yeni aldım aracımı , kasetçalar var değiştirmek istiyorum bir ekranlada sizde varmı diye ondan soruyorum.selamlar
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.