Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
74
Favori
589.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BATTALS

Merhaba,

2001 e46 3.20ci son bakımın ardından 1 yıl ve 12 bin km geçti. Araç ilk çalıştırıldığında yaklaşık 15 saniye sarı renkte yağ lambası yanıyor.

Yağ değişimi mi gerekli yoksa yağ ekleme yeterli olur mu?

Hangi yağı tavsiye edersiniz?

karterde yağ ölçüm sensörü var o arızalanmış .çıkması olmuyo o parçanın sıfır alıcan ama orjinel almazsan 1 yıl sonra yeniden yanar yani çabuk bozulan bi parça tahminen 200 tl civarında .yağ deyişimin geçmiş normalde 10/40 10 bin km diyoruz ama yolda kalmak istemeyenler 8 binde deyişiyo ..catrol veya mobil olabilir ..castrol de yağ eksiltmesi yapıyo 1000 km de 200 gram felen mobilde yapmıyormuş dikkatinize bide motor silk katkı veya bor power arabanın çekişide hızlanıyo ....

• quote:

Orijinalden alıntı: haydia

quote:

Orijinalden alıntı: BATTALS

Merhaba,

2001 e46 3.20ci son bakımın ardından 1 yıl ve 12 bin km geçti. Araç ilk çalıştırıldığında yaklaşık 15 saniye sarı renkte yağ lambası yanıyor.

Yağ değişimi mi gerekli yoksa yağ ekleme yeterli olur mu?

Hangi yağı tavsiye edersiniz?

karterde yağ ölçüm sensörü var o arızalanmış .çıkması olmuyo o parçanın sıfır alıcan ama orjinel almazsan 1 yıl sonra yeniden yanar yani çabuk bozulan bi parça tahminen 200 tl civarında .yağ deyişimin geçmiş normalde 10/40 10 bin km diyoruz ama yolda kalmak istemeyenler 8 binde deyişiyo ..catrol veya mobil olabilir ..castrol de yağ eksiltmesi yapıyo 1000 km de 200 gram felen mobilde yapmıyormuş dikkatinize bide motor silk katkı veya bor power arabanın çekişide hızlanıyo ....

Alıntıları Göster
    aracımın pedallarını değiştirmek istiyorum bunu biz kolaylıkla yapabilirmiyiz yoksa ustaya filan götürmek gereklimi?

• Ilgilenenler baksın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan1871

Ilgilenenler baksın derim
    Bakın derim
     BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR

• quote:

Bakın derim
     BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR

Alıntıları Göster
    2001 11. Ay çıkışlı TR DE TEK DIYE BUNA DENIR FUAR ARACİDİR GİRTLAK DOLUSU BUNDAN DAHA DOLUSU YOK KM 148 binde fiyat 47500

• quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

aracımın pedallarını değiştirmek istiyorum bunu biz kolaylıkla yapabilirmiyiz yoksa ustaya filan götürmek gereklimi?

daha önce değiştiren olmadımı
  • E46 3.20d 2001 150 bg araç kaç litre yağ alır

• burakdemirci80 B kullanıcısına yanıt
    5.5 LT
  • quote:

Orijinalden alıntı: actros v8

5.5 LT

Teşekkürler

• quote:

2001 11. Ay çıkışlı TR DE TEK DIYE BUNA DENIR FUAR ARACİDİR GİRTLAK DOLUSU BUNDAN DAHA DOLUSU YOK KM 148 binde fiyat 47500

Link nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

Link nerde?

Alıntıları Göster
    2001-2003 model aralığında E46 3.20D araç aramaktayım.Bildiğiniz bir araç var mı?
    Forumdan olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.Sahibinden de 30 a da var 50 ye de.
    Daha önce hiç bmw kullanmadığımdan,bu araçların motor ömrü ne olur?Dizel sorun çıkarır mı?
    Benzin ve lpg li almalıyım dizel yerine?

• Psman kullanıcısına yanıt
    Sahibinden 193427758 ilanda gorebilirisin

• rookie7300 kullanıcısına yanıt
    Mrb bence sen e46 kasanın dizeline bakma e90 ve e60 larda dizel cok iyi sen en iyisi motoru yorulmamış km düşük sağlam sıkı bi e46 320 al derim su ilana bak ilgilenirsen görüşelim Sahibinden : 193427758

• quote:

Mrb bence sen e46 kasanın dizeline bakma e90 ve e60 larda dizel cok iyi sen en iyisi motoru yorulmamış km düşük sağlam sıkı bi e46 320 al derim su ilana bak ilgilenirsen görüşelim Sahibinden : 193427758
    Senin aracı görmüştüm,maşaAllah ı var,fakat fiyat beni aşıyor.:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rookie7300

Senin aracı görmüştüm,maşaAllah ı var,fakat fiyat beni aşıyor.:-)

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak.
    2000 model e46 318i aracımda radio kaset calar var ama bagajda cd changer yok.
    Cd changer alıp direk yerine bağlayabilirmiyim, yani bagajda ön hazırlık kabloları standart olarak varmıdır?
    Yoksa CD çalarlı orijinal business anaünite almak dahamı mantıklı?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralyasam

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak.
    Cd changer alıp direk yerine bağlayabilirmiyim, yani bagajda ön hazırlık kabloları standart olarak varmıdır?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar m3 marşpiyel ve m teknik marşpiyel farklımı? adamlar birine 200 birine 150tl dedi. farklıysa ikisininde resmini atabilirmisiniz?

• quote:

bir önceki e46 da changer vardı şuan ki aracımda yok...cd changer olan aracın bagajının sol kısmında kapaklı yeri oluyor şu anki aracımda öyle bir bölme yok ayrıca ben digital music changer taktım kendim teybi çıkarıp yaptım arkasında hazır kablo tesisatı yoktu benim tavsiyem CD çalarlı orijinal business ana ünite ve hazır sökmüşkenhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-digital-music-changer...usb-aux-sd-kart-adaptoru...tum-araclar-190251679/detay ilandaki gibi birşey yapmak (ilan temsili)

• quote:

Orijinalden alıntı: coskun_06

quote:

bir önceki e46 da changer vardı şuan ki aracımda yok...cd changer olan aracın bagajının sol kısmında kapaklı yeri oluyor şu anki aracımda öyle bir bölme yok ayrıca ben digital music changer taktım kendim teybi çıkarıp yaptım arkasında hazır kablo tesisatı yoktu benim tavsiyem CD çalarlı orijinal business ana ünite ve hazır sökmüşkenhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-digital-music-changer...usb-aux-sd-kart-adaptoru...tum-araclar-190251679/detay ilandaki gibi birşey yapmak (ilan temsili)

Tesekkurler. Buda birsecenek.kaset calarli anaüniteme bağlayamazmiyim bu cihazi.

• Bagajin sol tarafinda kapak icinde 2 tane boş göz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralyasam -- 27 Aralık 2014; 17:40:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coskun_06

quote:

Tesekkurler. Buda birsecenek.kaset calarli anaüniteme bağlayamazmiyim bu cihazi.

muhtemelen senin aracın changer ını sökmüşler.. bu bahsettiğim cihazı aracın changer bağlantısı yapılan yerine bağlıyorsun aracına uygun çıkışlısını alıp rahatlıkla bağlayabilirsin benhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-changer-audio-system-1998-2005-bmw-3-seri-e46-teybine-usb-sd-aux-aparati-172410664/detay bunu almıştım tavsiye ederim senin şuan ki teybine uyar değiştirmene gerek yok

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.