Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.437
Cevap
74
Favori
589.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımda eml ışığı yanıyor. bunun nedeni nedir? araştırdım ama tam bir sonuç bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskun_06

quote:

Orijinalden alıntı: astralyasam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astralyasam

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak.
    2000 model e46 318i aracımda radio kaset calar var ama bagajda cd changer yok.
    Cd changer alıp direk yerine bağlayabilirmiyim, yani bagajda ön hazırlık kabloları standart olarak varmıdır?
    Yoksa CD çalarlı orijinal business anaünite almak dahamı mantıklı?
    yardımcı olursanız sevinirim.

bir önceki e46 da changer vardı şuan ki aracımda yok...cd changer olan aracın bagajının sol kısmında kapaklı yeri oluyor şu anki aracımda öyle bir bölme yok ayrıca ben digital music changer taktım kendim teybi çıkarıp yaptım arkasında hazır kablo tesisatı yoktu benim tavsiyem CD çalarlı orijinal business ana ünite ve hazır sökmüşkenhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-digital-music-changer...usb-aux-sd-kart-adaptoru...tum-araclar-190251679/detay ilandaki gibi birşey yapmak (ilan temsili)

Tesekkurler. Buda birsecenek.kaset calarli anaüniteme bağlayamazmiyim bu cihazi.

muhtemelen senin aracın changer ını sökmüşler.. bu bahsettiğim cihazı aracın changer bağlantısı yapılan yerine bağlıyorsun aracına uygun çıkışlısını alıp rahatlıkla bağlayabilirsin benhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-changer-audio-system-1998-2005-bmw-3-seri-e46-teybine-usb-sd-aux-aparati-172410664/detay bunu almıştım tavsiye ederim senin şuan ki teybine uyar değiştirmene gerek yok

Yardımın için Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar aracin yol bilgisayarinda dereceyi gosteren yerde normalde kac litre yaktiginida gosteriyor bunu nasil ayarlarim bi yardimci olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

aracımda eml ışığı yanıyor. bunun nedeni nedir? araştırdım ama tam bir sonuç bulamadım

Eml isigi gaz kelebegi sorunudur acil ustaniza gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pro522

Arkadaslar aracin yol bilgisayarinda dereceyi gosteren yerde normalde kac litre yaktiginida gosteriyor bunu nasil ayarlarim bi yardimci olurmusunuz

sinyal kolunda ucunda düğmebasılı tut ekranda sıfırlar bas çek deyişir sıfırlamak istediğine basılı tut..araban neydi onu yazarsan daha çok yardımcı oluruz
  • Dostlar merhaba.scenic kullanicisiym fakat otomatik ariyorum bi arkadas bmv 99 model 3.18i full otmatik teklif etti.aracin bakimini yaptirmis 200000 de suan.ama merkezi kilit aorun varms.merkezi kilit degismeliymis.ne dersiniz arac nekadar eder

• quote:

Orijinalden alıntı: alp007

Dostlar merhaba.scenic kullanicisiym fakat otomatik ariyorum bi arkadas bmv 99 model 3.18i full otmatik teklif etti.aracin bakimini yaptirmis 200000 de suan.ama merkezi kilit aorun varms.merkezi kilit degismeliymis.ne dersiniz arac nekadar eder

otomtik vites alma bi arıza 3 binlira..arabanın dolusuna göre fiyatı deyişir .sanruf. deri koltuk .far yamur sensorleri .otomatik kararan iç dikiz aynası .çelik cant .spor direksiyon. hız sabitleme .direksiyondan teyip kumanda ve bultut. filimli camlar varsa darbeye bakıcan kaç parça boya var önden kazası varmı bide rengi çok önemli kırmızı .yeşil .pembe. mavi .beyaz para etmiyo satamazsın ..ama lacivert, gıri,siyah bunlar para ediyo piyasası 1999 ların 25 den başlıyo 36 ya kadar var ama sorunlu araba alma derim kapılar otomatik kitlenmiysa 500 masrafı var demektir

• haydia kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkur edrim cok faydali.rizede parcalar batum vesilesi ile ucuz bulunabiliyor.aracta saydiginiz tum ozellikler var.en fulu.on sag camurluk kaput boyali kazasi yokmus 600 tl tramer kaydi var.rengi gri.tampon cls sis fari var.dreksiyon fonksiyonlu.km 239.000 de.kararsizim.galerici arkadas 26.000 eder dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: haydia

quote:

Dostlar merhaba.scenic kullanicisiym fakat otomatik ariyorum bi arkadas bmv 99 model 3.18i full otmatik teklif etti.aracin bakimini yaptirmis 200000 de suan.ama merkezi kilit aorun varms.merkezi kilit degismeliymis.ne dersiniz arac nekadar eder

otomtik vites alma bi arıza 3 binlira..arabanın dolusuna göre fiyatı deyişir .sanruf. deri koltuk .far yamur sensorleri .otomatik kararan iç dikiz aynası .çelik cant .spor direksiyon. hız sabitleme .direksiyondan teyip kumanda ve bultut. filimli camlar varsa darbeye bakıcan kaç parça boya var önden kazası varmı bide rengi çok önemli kırmızı .yeşil .pembe. mavi .beyaz para etmiyo satamazsın ..ama lacivert, gıri,siyah bunlar para ediyo piyasası 1999 ların 25 den başlıyo 36 ya kadar var ama sorunlu araba alma derim kapılar otomatik kitlenmiysa 500 masrafı var demektir

bir arabanın beyazının para etmediğini ilk defa duydum hele ki bir e46 nın beyazı

• quote:

quote:

quote:

bir arabanın beyazının para etmediğini ilk defa duydum hele ki bir e46 nın beyazı

Ben deil tüm galericiler söylüyo türkiye istatislikleri gösteriyo beyaz arabanın sıkıntı olduğunu. Bi arkadaş vardı 6 seneden beri satamadım piyasası 30 bin beyaz oldugundan dolayı 25 veriyolar bende vermiyom diyodu. Beyaz tutulmuyo kiri, izi ,darbeyi çiziği ,macunu ,pası herşeyi belli ediyo camları bile lekeli olsun sırıtıyo yaniii. Trafiğe çık akşama kadar kaçtane beyaz araba görücen ,araç fabrika verilerine bak beyaz araba satışlarına veya üretimine bak gri ,siyah ,lacivert ,5000 tane çıkarıyosa beyaz 100 tane yani

• uzun süre ziyaretçi olduğum sayfanıza üye olarak devam etmek istedim herkese slmlar

BMW e46 kasa nın aşk olduğunu düşünüyorsunuz sonrada ne kadar yakıyor diye soruyorsunuz. Kız arkadaşınıza yada sevgilinize ne kadar yiyor diye sormak gibi bişey açıkçası.

2003 model 325i sahibi olarak adanadan mersine bir depoyla git gel yaptığımızda oluyor aracı lpg ye alıp 80 tl ye git gel yaptığımızda.

Performans seven bir adam 320 nin altına düşmemelidir hatta 325 in unutmayın bu araçlar atmosferiktir. 316 ve 318 hatta 320 niz varsa sizde haddini bilmez 1.4 tsi araç sahiplerinin hedefi olabilirsiniz.

Ben sırf bu sebepten önümüzdeki günlerde aracımı manuele çevirip 330 silindir kapağına geçeceğim headers ve egzos sistemim tamam şuan yazılımıda hallettim. Bunlarla ilgili soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Önemli bir konuda BMW ler yağ eksiltir çünkü devirli kullanıyoruz devirli kullanılan her araç yağ eksiltir. Yağ yakma başka bir konu ve sorundur.

Aracınızı seviyorsanız yakıtını düşünmeyeceksiniz tabiki normalin üstünde yakıyorsa krank sensörü-hava akış metresi-egzantirik sensörü-oksijen sensörü gibi parçalarınızı düşünmeden yenileyin orjinalleri ile tabiki.

En kral yağın ömrü 6000km dir Her 5000km de bir yağınızı değişirseniz motorunuzun çok uzun ömürlü ve sorunsuz olacağını görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufinanir

uzun süre ziyaretçi olduğum sayfanıza üye olarak devam etmek istedim herkese slmlar

BMW e46 kasa nın aşk olduğunu düşünüyorsunuz sonrada ne kadar yakıyor diye soruyorsunuz. Kız arkadaşınıza yada sevgilinize ne kadar yiyor diye sormak gibi bişey açıkçası.

2003 model 325i sahibi olarak adanadan mersine bir depoyla git gel yaptığımızda oluyor aracı lpg ye alıp 80 tl ye git gel yaptığımızda.

Performans seven bir adam 320 nin altına düşmemelidir hatta 325 in unutmayın bu araçlar atmosferiktir. 316 ve 318 hatta 320 niz varsa sizde haddini bilmez 1.4 tsi araç sahiplerinin hedefi olabilirsiniz.

Ben sırf bu sebepten önümüzdeki günlerde aracımı manuele çevirip 330 silindir kapağına geçeceğim headers ve egzos sistemim tamam şuan yazılımıda hallettim. Bunlarla ilgili soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Önemli bir konuda BMW ler yağ eksiltir çünkü devirli kullanıyoruz devirli kullanılan her araç yağ eksiltir. Yağ yakma başka bir konu ve sorundur.

Aracınızı seviyorsanız yakıtını düşünmeyeceksiniz tabiki normalin üstünde yakıyorsa krank sensörü-hava akış metresi-egzantirik sensörü-oksijen sensörü gibi parçalarınızı düşünmeden yenileyin orjinalleri ile tabiki.

En kral yağın ömrü 6000km dir Her 5000km de bir yağınızı değişirseniz motorunuzun çok uzun ömürlü ve sorunsuz olacağını görürsünüz.

geçenlerde 1,4 tsi golf kalkışta geçti çok zoruma gitti yaramı deştin şimdii

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben deil tüm galericiler söylüyo türkiye istatislikleri gösteriyo beyaz arabanın sıkıntı olduğunu. Bi arkadaş vardı 6 seneden beri satamadım piyasası 30 bin beyaz oldugundan dolayı 25 veriyolar bende vermiyom diyodu. Beyaz tutulmuyo kiri, izi ,darbeyi çiziği ,macunu ,pası herşeyi belli ediyo camları bile lekeli olsun sırıtıyo yaniii. Trafiğe çık akşama kadar kaçtane beyaz araba görücen ,araç fabrika verilerine bak beyaz araba satışlarına veya üretimine bak gri ,siyah ,lacivert ,5000 tane çıkarıyosa beyaz 100 tane yani

kusura bakma ama istediğini söyle buna beni inandıramazsın...belirli modeller var elbette megan 2 beyazı yada 98-2004 arası passat beyazı yok denecek kadar az ama leon bmw cruz golf focus mercedes serisi audi serisi opel hepsinde beyaz en çok tutulan renktir beyaz hayatta toz göstermez çizik belli etmez onuda geçtim bmw nin ibiş beyazı nam salmıştır resmen GALERİCİ ? :))

• Arkadaşlar 2001 3.20d aracınla yolda giderken kamyon çöküntülerinin olduğu izlere girince direksiyon kafasına göre gidiyor. Ayrıca geçenlerde bu izlerden birine girdim araç şu zencilerin arabalarını yukarı kaldırırken olduğu gibi :) önce sağ yukarı kalkıyor sonra sol derken 5 er kere araba silkelendi. Fikri olan varmıdır.

• Genelde yeni lastiklerde olur asfalttaki iz düşümlerine doğru çekmeler ama aşırıysa direksiyonla tekerler arasindaki mekanik aksamda bosluk olabilir kontrol ettirmek lazim

• coskun_06 C kullanıcısına yanıt
    Kardeş 80km ye kadar pilleri sonra bizim yavrular konuşur:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

Arkadaşlar 2001 3.20d aracınla yolda giderken kamyon çöküntülerinin olduğu izlere girince direksiyon kafasına göre gidiyor. Ayrıca geçenlerde bu izlerden birine girdim araç şu zencilerin arabalarını yukarı kaldırırken olduğu gibi :) önce sağ yukarı kalkıyor sonra sol derken 5 er kere araba silkelendi. Fikri olan varmıdır.

çok normal senin araca özel bir şey değil (bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufinanir

Kardeş 80km ye kadar pilleri sonra bizim yavrular konuşur:)))

vites S deydi boşda şişirip sonra çekmedim. o yüzden geçtiğini düşünüyorum mesafede kısaydı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

Arkadaşlar 2001 3.20d aracınla yolda giderken kamyon çöküntülerinin olduğu izlere girince direksiyon kafasına göre gidiyor. Ayrıca geçenlerde bu izlerden birine girdim araç şu zencilerin arabalarını yukarı kaldırırken olduğu gibi :) önce sağ yukarı kalkıyor sonra sol derken 5 er kere araba silkelendi. Fikri olan varmıdır.

çok normal senin araca özel bir şey değil (bence)

Bundan önceki 2 aracımda bmw idi böyle bişeyle karşılaşmadım. Normal olması imkansız bence ön takımlarıda yeni değiştirdim

• coskun_06 C kullanıcısına yanıt
    325 imi geçti 1.4 golf ile
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.