Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
74
Favori
589.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benımde 330 var 2004 model aynı ses dediğin şekilde başladı vede en sonunda sesin şekli değişti ve titreşime döndü sonra anladıkkı şaftın şanzumana bağlandıgı yerde 6 gen şaft takozu vede şaftın kasaya vereceği titreşimleri kesmek için bi takoz daha var onları değiştirdik olay düzeldi... bu parçaların yıpranmasının tek sebebi de tamamen güçden kaynaklı.. rutin ağır bakımlarda örn..150,160 bin km deki bakımlarda değişmesi gereken parçalardan bazılarıymış...saygılar..
  • merhaba arkadaşlar, 2004 3.18i aracım ile bmw kullanıcısı olduk, aranıza katıldım...
    tecrübelerinizden yararlanmak isterim. bmw kullanıcısı olarak aracımla ilgili nelere dikkat etmeliyim, ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
    aracım lpg li, alalı 3 hafta oldu şimdilik bir sıkıntı yok, maşallah.
    ilk sorun aracın bluetooth kodu bilen yok tel ile baglanamıyorum, bluetooth şifresini nasıl öğrenirim acaba. bir iki video izledim bagajda bi yerde varmış baktım benimkinde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkadri

merhaba arkadaşlar, 2004 3.18i aracım ile bmw kullanıcısı olduk, aranıza katıldım...
    tecrübelerinizden yararlanmak isterim. bmw kullanıcısı olarak aracımla ilgili nelere dikkat etmeliyim, ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
    aracım lpg li, alalı 3 hafta oldu şimdilik bir sıkıntı yok, maşallah.
    ilk sorun aracın bluetooth kodu bilen yok tel ile baglanamıyorum, bluetooth şifresini nasıl öğrenirim acaba. bir iki video izledim bagajda bi yerde varmış baktım benimkinde yok.

bagajda solda diyorlar bende baktım yok bilgisayara bağlayınca oradan görebiliyorsun dediler ben daha denemedim
  • mkadri M kullanıcısına yanıt
    Aracın kitapçığı (manual) varsa şifresi yazıyor. Nasil aktif edileceği ise onceki mesajlarrda açıkça belirtilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkadri M kullanıcısına yanıt
    bagajı açtınmı sagda döşemeyi kaldır orada yoksa direksiyon kumandası boştur o özellik yoktur yani..
    yağına suyuna dikkat et ilk çalıştırmada motorun sesini dinle senden başka birine verme.lastiklerinin havalarını kontrol et
    ikamet neresi usta tavsiyem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Selam beyler, konuyu baştan sona takip ediyorum. Cesaret edebilirsem kulaklarımı tıkayıp e46 3 serisi alma niyetim var. 320i en çok tavsiye edilen versiyonu sanırım, 35-37 bin TL civarı 2000 model üstü bir araç bakıyorum.

Şu anda sıfır aldığım Hyundai i20'mi kullanıyorum, dolayısıyla İzmir içi takas tercihimdir.

Değerli önerilerinize ihtiyacım var.

slm lar doru yoldasın e46 318i başka yok nazik kibar ve gösterişli tavsiye ederim
  • alp007 A kullanıcısına yanıt
    bmw de en ideal kasa olarakta e46 motor olarakta m43 motor yani 318i bu model motor sorun çıkartmaz 1999 2001 arası çıkartılmış bütün ustalar gezdiğim bmw servisleri bunu tavsiye etti bide otomatik araçlara girmeyin masraflı manuelde şanzıman yağını takviye yapıyon otomatikte 20 bin veya 50 km de deyiştirmek zorundasın ve arıza çıkarırsa en az binlira
  • haydia kullanıcısına yanıt
    bagajda sol tarafa baktım sağ tarafa bakmadım bi oraya bakayım,
    ilk çalıştırmada motorun sesinden bi sıkıntı olduğunu nasıl anlarım?
    lastik basınçları kaç olmalı?
    ikamet ISPARTA
  • coskun_06 C kullanıcısına yanıt
    olmuşken en iyisi olsun dedik 3600tl verip vialle taktırdık. montaj sırasında manifolda giden boruyu delmişler. araçta tekleme vardı. onu hallettik şimdi motor arıza ışığı yanıyor sanırım gaz ayarından. pişman oldum taktırdığıma. yarım tekrar tüpçüye gideceğim bakalım. umarım halledebilirler sorunu
  • hemen karamsarlığa bürünmeyin vialle iyi bi lpg kiti ama montaj yapan usta iyi kaliteli olucak ben araştırdım kitte sorun yok usta montajı tekrar gözden geçirsin sıcaklık ayarlarına zengin karışımını kıssın ince bi ayarla hallolur sanırsam .veya motor alışma süresi vardır lpg ye oda olabilir belirli müddet lamba yakar sonra söner kendiliğinden .
    Bi bmw servisinede gitmen gerekicek cihaza taksınlar montaj sırasında fişleri çektilerse sistem resetlemek gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskun_06

coskun_06

sagol kardes pekı ne onerırsın_? hangı model olsa ıyı olur? artısı eksısı nelerdır? bıraz tecrubelerınden tavsıyelerde bulunurmusun_?
  • alp007 A kullanıcısına yanıt
    ben 2002 ustu bakıyorum alp kardes. sagolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

olmuşken en iyisi olsun dedik 3600tl verip taktırdık. montaj sırasında manifolda giden boruyu delmişler. araçta tekleme vardı. onu hallettik şimdi motor arıza ışığı yanıyor sanırım gaz ayarından. pişman oldum taktırdığıma. yarım tekrar tüpçüye gideceğim bakalım. umarım halledebilirler sorunu

vialle nasıldır bilemiyorum ben geçen sene 2013 aralıkta İstanbul da 3800 tl ye prins taktırdım bu zamana kadar 1 kere bile arıza ışığı yanmadı ayrıca aracı tüp de sıkıştırın yani araç yüksek devirde sıkıştırınca benzine geçiyor mu deneyin kesinlikle sıkıntılı bir durum var belirli araçlarda arıza ışığı yanıyor mesela focus, opellerde bazen yanıp bazen söner ben bmw e46 da hiç duymadım da görmedim de o yüzden lpg dönüşümünü yapan usta sorunu çözmeli bence

• Z@w○l! taktirdim ne lamba yandi nede bi sorun yasadim allaha şükür. Ama taktirdigim usta çok iyiydi ve arkadasimdi o yuzden sansliyim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssgt_06 -- 19 Ocak 2015; 9:27:50 >
  • coskun_06 C kullanıcısına yanıt
    manuel dusunuyorum. sagolasın coskun kardes
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    beyaz olması kötü, toz, kir, izi, vuruk, çizik ,pas, ı hemen belli eder .
    otomatik olması hem yakıtta fazla yakar hem otomatik şanzıman arızası bakımı pahalı. yamurda karda buzda otomatik olması kötü araba altından gidiyo kontrol edemiyon kayıyo araba hızlandıkca ftes istiyo sanıyo dahada hızlanıyo ama manu el oldumu kayarken ftes ufalt istop etsin kontrol sende.
    tabi senin isteğin önemli
  • Beyaz olması benim için sorun değil hocam, başıma çok masraf çıkartmadığı sürece otomatik olması da sorun değil. İzmir'de yaşıyorum sıcak memleket, açık renk araçlar yazın daha rahat oluyor. Tabi füme, lacivert renk olup içi de bej olsa daha hoşuma giderdi.

Onun dışında araç nasıl göründü size, alternatif İzmir içi ilan öneriniz varsa çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydia

sen yukarıdaki arkadaşa bakma 15 yıllık galericiyim hep dikkat ederim çevre esnaflarada beyaz satılan bi araç deil ama seçim senin ,
    otomatik şanzıman sorun çıkartmaz ama bi çıkartırsa yandın bide bmw .usta sadece kalorifer peteğini sökmeye 500 istiyo ön paneli sökcekmiş öyle kalorifer peteğine ulaşıyomuş .sen şanzımanı sökmeye kaçlira ister acaba bi araştır 3 binlira .karar senin ben sadece gözlemlerimi söylüyorum kimse nin arabasını kötülemiyorum arkadaşların arabası otomatik hemde beyaz olabilir sonuçta burası bi form herkez özgür iradesiyle bilgilerini yorumlarını paylaşmak için özgürdür kişilerin kararlarına yorumlarına saygı duymak lazım aşağılayıcı sözler ayıptır saygılar

manisaya gidersen araba süper bi kaporta motor testi tabitut beyenmezsen istanbula gel musafirimiz ol ist da var onlarında linkini yollarım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-3.18ia-ihtiyactan-satilik-194046192/detay

• Teşekkürler hocam. Performans ile çok işim yok, %90 şehir içi kullanırım aracı. 3 senedir 1.2 i20 kullanıyorum yani 318i bile bana uçak gibi gelir. Kısmetse yarın falan görmeye gidebilirim arabayı ama açıkçası içim pek rahat değil. Memur adamım maddi açıdan beni çok üzmesinden korkuyorum. Yanımda sizin gibi Bmw'den anlayan bir arkadaş olsa biraz rahatlardım.

@haydia sana da teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 19 Ocak 2015; 23:52:57 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.