Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
74
Favori
589.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Teşekkürler hocam. Performans ile çok işim yok, %90 şehir içi kullanırım aracı. 3 senedir 1.2 i20 kullanıyorum yani 318i bile bana uçak gibi gelir. Kısmetse yarın falan görmeye gidebilirim arabayı ama açıkçası içim pek rahat değil. Memur adamım maddi açıdan beni çok üzmesinden korkuyorum. Yanımda sizin gibi Bmw'den anlayan bir arkadaş olsa biraz rahatlardım.

@haydia sana da teşekkürler hocam.

Öyle uçak gibi falan gelmez baştan söyleyim belki farkı bile anlamazsınız o yüzden dedim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    2003 model makyajlı kasa 325i 210hp headers düz boru kazasız tramersiz hasar kayıtsız lpg li arıza ışığı yakmaz otm. motorunu A dan Z ye kendim bakımladım saat giibi ses sistemi mevcut her 4000km yağı değişiyor M3 alacağım için satılık üstünde 8bin tL ekstrası var navigason mevcut kilitli difransiyelli çift kademe dsc sunroof vs. 0-100 7.6 sn alacak arkadaş gelir dener biner gezer kafasına yatarsa alır fiyat 40bin parazlıksız 3.16 lara bu fiyat yazıyorlar aradığım aracı bulduğum için bu fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Beyaz olması benim için sorun değil hocam, başıma çok masraf çıkartmadığı sürece otomatik olması da sorun değil. İzmir'de yaşıyorum sıcak memleket, açık renk araçlar yazın daha rahat oluyor. Tabi füme, lacivert renk olup içi de bej olsa daha hoşuma giderdi.

Onun dışında araç nasıl göründü size, alternatif İzmir içi ilan öneriniz varsa çok memnun olurum.

Oncelikle merhabalar bazi arkadaslar 318i gitmez vs. Otomatik alma cok yakar gibi ifadeler kullanmislar ama 320 ve 325 in vergi durumunu hic hesap etmiyorlar sanirim.

Benim aracim 2004 318i otomatik lpg li uzun yolda 20 kuruş şehirici 30 kuruş yakiyor ve ben yakitindan ve performansindan gayet memnunum. Sürekli yaris yapmak isteyen biri degilseniz 318i gayet idealdir.

318i ile ilgili kisa bi bilgi vereyim; bilindigi uzere 318i makyajli kasa (2002-2005) 2000 cc 143hp 200 nm tork a sahiptir. Fakat makyajli kasada kendi icinde n42 ve n46 motor diye ikiye ayrilir. 2002-2003 n42, 2004 ve 2005 modellerde ise n46 motor vardir ve yeni nesil motor olarak geçer hali hazirda e90 kasa 320lerde de ayni motor vardir kucuk degisikliklerle motor gucu 150 hp ve 170 hp e cikarilmistir.

• ssgt_06 kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum size motor büyüdükce vergi artıyo 318i 700 tl vergisi 20i 1200tl tabi bu 7 -11 yaş aralığı fiyatları 3000 motor bi arabanın 2500 tl gibi bi vergisi oluyo en ideal 318i performans rahatlık kibarlık makyaj hıza geldimi bi anda 100 120 ye çıkmasada 8 10 saniye alıyo bide ben kıyamıyorum arabama sıkıştırmıyom tümsekten geçerken 10 kere düşünüyorum yani geçenlerde aks ları deyiştim arkateker rulmanları tabla burçlarını amasörleri deyiştim baya bi masraf çıktı tabi motor dan bahsetmiyorum o ayrı bi masraf...
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    rica ederim abi ist da yapabileceğim bişey varsa yaz bana her konuda yardımcı olurum ama benim dediklerimde n dışarı çıkma yın zarar edersiniz ben kimsenin canı yansın istemem ..
    ben bmv işine girerken kimse beni uyandırmadı ama tamirci tamirci dolaşarak araçlarımı yaptırarak çoğu şeyi örendim kendimde elimden geldiği arızaları yapıyorum..
  • haydia kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bişey soracam. şimdi 4 kapılı m3 e 46 kasa bulunmaz mı? sahibinden.comda varsa link atabilirmisiniz? 2002-2005 model aralıgında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaploonbaa

arkadaşlar bişey soracam. şimdi 4 kapılı m3 e 46 kasa bulunmaz mı? sahibinden.comda varsa link atabilirmisiniz? 2002-2005 model aralıgında.
    Bmw de m3 özel bi spor arabadır 3200 motor haçmine sahip tek kapıdır .321 hp 236 kw dır.
    4 kapısı olmaz ama görüntü olarak e46 ya m3 tampon ön ve arka maşpiyeller kapı çıtaları katlanır ayna ince yanak lastik borvet çelik cant camlarada filim çektimi bagaj üstünede spoyler yapıştırdınmı alsana ön ve arkadan m3 görünümlü 4 kapı bmw e46
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydia

Bmw de m3 özel bi spor arabadır 3200 motor haçmine sahip tek kapıdır .321 hp 236 kw dır.
    4 kapısı olmaz ama görüntü olarak e46 ya m3 tampon ön ve arka maşpiyeller kapı çıtaları katlanır ayna ince yanak lastik borvet çelik cant camlarada filim çektimi bagaj üstünede spoyler yapıştırdınmı alsana ön ve arkadan m3 görünümlü 4 kapı bmw e46

Alıntıları Göster
    Yorum yapan herkese teşekkürler arkadaşlar, her görüşe saygım var. Ben niyeti bozdum yapacağım ilk hareket arabamı satılığa çıkarmak olacak. Takastan daha fazla seçenek oluyor nakit para ile.

Özel mesaj yolu ile yada konudan gelişmeleri bildireceğim size. Aklınızda bulunsun İzmir ve yakın illerden 318i bakıyorum takasta olabilir. Kendi arabam 2011 Hyundai i20 1.2 Mode ilk sahibiyim hatasız 36.000 km'de.

Saygılar.

• haydia kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler haydia
  • yusufinanir kullanıcısına yanıt
    hocam aracınızda kilitli diferansiyel varmış.. e46 lara kilit olmuyo diyolar elektronik diferansiyel olduğundan dolayı? bendede 330 var vede kilitli olmadığı için cok fazla oynayamıyorum kontralarda felan nereden aldığınızı yada orjınalin ustune yaptırdıysanız nerede yaptırdığınıı öğrenebilirmiyim? saygılar..
  • Kaploonbaa kullanıcısına yanıt
    tşk bizden bişeyler verebildiysek ne mutlu bize
  • ynsbg kullanıcısına yanıt
    valla kardeş aldığımda öyleydi satmaktan da vazgeçtim üst modellerde 4 silindirleri denedim 6 silindirin zevkini vermiyor şuan bütün sensörleri yeniliyoruz orjinalleri ile çünkü yaş itibari %75 civarı ölçüm veriyorlar sensörleri yeniledikten sonra manuele çevirip 330 üst kapak yapıcaz muhtemelen tadıdan yenmez olacak işlemlerden sonra linkini atarım
  • ynsbg kullanıcısına yanıt
    bu arada arkadaşımda var dsc tam kapalı konumda sincap gibi geziyor yolda oynayamıyorum derken nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufinanir

bu arada arkadaşımda var dsc tam kapalı konumda sincap gibi geziyor yolda oynayamıyorum derken nasıl yani?
    Arkadaşlar 1994 model 318i, e46 sayılıyo dimi. Bizim arabanın orijinal alarm beynini, tamirci yaktı sonra başka bi alarm taktı.Şimdi kendi kendine önce ki alarm çalıyo bazen 1-2 ay susuyo sonra bi başlıyo kafasına göre korna sesi gibi alarmı çok gürültülü mahalleyi uyandırıyodur :D sebebi nedir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutdmr28 -- 26 Ocak 2015; 18:10:18 >
  • Aykutdmr28 A kullanıcısına yanıt
    1994 model ler e36 1998 sonuma kadar 1999 mod ler e46 taa 2005 in sonuna kadar devam diyo ..
    konuya gelelim eski alarm iptal edilmemiş olmasından kaynaklanıyo en yakın elektirikciye git hemen iptal etsin yoksa şase felen yapar yakarsınız arabayı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydia

1994 model ler e36 1998 sonuma kadar 1999 mod ler e46 taa 2005 in sonuna kadar devam diyo ..
    konuya gelelim eski alarm iptal edilmemiş olmasından kaynaklanıyo en yakın elektirikciye git hemen iptal etsin yoksa şase felen yapar yakarsınız arabayı ..

Hocam kaç kere götürdük yapamıyolar en son kapı sensörü bozulmuş dedi yaptı yine çalıyo bunu o kadar ustalar bilmiyomuki iptal etmeyi anlamadım.

Bide bitane ustanın bilmiyorum yapamıyorum dediğini görmedim adamın beceremiyeceği yüzünden belli bişeyde diyemiyosun kafasına göre bişeyler yapıyolar geçen birine gittik kapıyla ilgili sorun vardı adam kapıyı yapmış üstüne vitesi felan değiştirmiş kafasına göre bide parasını istiyo :D
  • burakdemirci80 B kullanıcısına yanıt
    Sanırım E46'lar hep öyle. Alt takımları çok uyduruk ve özensiz. Tekerin birisi çukura girse direksiyon o tarafa dönüyor. Ben de epey kafa yordum, götürmediğim servis kalmadı. En sonunda E46 ön düzenin böyle olduğuna kanaat getirip biniyorum artık. Oysa bundan önceki aracım Golf 5'ti ve o arabada asla böyle bir şey söz konusu olmazdı.Bilirsiniz Golf 5'in süspansiyonu muazzamdır. O yüzden E46 beni, özellikle bozuk yollarda adrenalin delisi yapıyor :). Yine de sürüş zevki bambaşka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De Niro

Sanırım E46'lar hep öyle. Alt takımları çok uyduruk ve özensiz. Tekerin birisi çukura girse direksiyon o tarafa dönüyor. Ben de epey kafa yordum, götürmediğim servis kalmadı. En sonunda E46 ön düzenin böyle olduğuna kanaat getirip biniyorum artık. Oysa bundan önceki aracım Golf 5'ti ve o arabada asla böyle bir şey söz konusu olmazdı.Bilirsiniz Golf 5'in süspansiyonu muazzamdır. O yüzden E46 beni, özellikle bozuk yollarda adrenalin delisi yapıyor :). Yine de sürüş zevki bambaşka.

Adrenalin had safhada aynen yere sağlam basmıyor gibi geliyor komple ön takımı sıfırladığım halde

• burakdemirci80 B kullanıcısına yanıt
    Hatta asfalttaki yol çizgileri yeni ve biraz dolgunsa, şerit değiştirirken hafif bir kıç atması bile söz konusu olabiliyor. 84 model 5.20d kullanan Alamancı komşumuz, bir keresinde şöyle demişti, "güzel arabadır, tümsek gelince şöyle kafasını bir oynatır, sonra yola devam eder" derdi. Demek ki BMW'nin yeni modelleri hariç ön düzen yere sağlam basmıyor. Belki ağırlık dağılımı daha çok arkaya doğru olduğundandır. Bilmiyorum ama mühendis arkadaşlar daha iyi bilir herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: De Niro

Hatta asfalttaki yol çizgileri yeni ve biraz dolgunsa, şerit değiştirirken hafif bir kıç atması bile söz konusu olabiliyor. 84 model 5.20d kullanan Alamancı komşumuz, bir keresinde şöyle demişti, "güzel arabadır, tümsek gelince şöyle kafasını bir oynatır, sonra yola devam eder" derdi. Demek ki BMW'nin yeni modelleri hariç ön düzen yere sağlam basmıyor. Belki ağırlık dağılımı daha çok arkaya doğru olduğundandır. Bilmiyorum ama mühendis arkadaşlar daha iyi bilir herhalde..

E36 3.20 vardı bundan önce böyle bir sıkıntı yoktu 2 sene sonunda oda yapmaya başlamıştı ki sattım

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.