Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
587.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

dsc ye basınca göstergelerin orda sarı bişey çıkıyo. o açık olunca savrulmayı engelliyo mu? yoksa o kapalıyken mi engelliyo. ben savrulmasını istemiyorum. o dügmeyi nasıl kullanırsam savrulmaz. ?

Dugmeyi hic elleme , o isik yaniyorsa ve traction yaziorsa dtc kapaniyor bi 5 sn daha basili tutunca dsc kapaniyor.Ben daha hic kapamadim.
  • arkadaşlar 1999 2000 model BMW 320İ ler hakkında bilgisi olan varmı ilk defa BMW alcam en çok neyine dikkat edim alırken bide motorundan çok tırsıyorum ve bunlarda turbo varmı?
  • Turbo yok, 1999modelde e36 kasada var e46 kasada yanılmıyorsam hangisini alicaksın..
    Kronik sorunları öntakım,yağ eksiltme,tamponların sarkması bide çok fazla yakması hehehe :)
    MOtordan tırsmaya gerek yok, bakımını ihmal etmezsen 500.000km yapar.
    E36 kasalardan uzak dur e30 kasadan sonra e36larda çöp oldu bir takım kesimin altında e46 ve üstü öneririm ve 1600 - 1800 motor alma en aşşa 3.20 derim mümkünse 3.30 :)
  • 100 bin üstü bir bmw de. Tüm filtrelerin değişimi (polen, yağ, benzin, şanzıman, vs) benzin pompası kontrolü, motor sanzıman kulakları kontrolü, akışmetre, vanos, gaz kelebeği, bujiler, krank ve egzantrik sensör kontrolleri, lambda sensörleri, disklerin ve fren balataların kontrolü, şanzıman yağı filtresi değişimi kontrolü vb gibi şeyleri dikkatlice kontrol ettirmek gerekir.. Bmw turbo üretimine 2012 modellerinde geçti.. E46 larda kronik: direksiyon pompası, far mercekleri şimdilik aklıma gelenler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 18 Aralık 2011; 23:17:30 >
  • yardımlarınız teşekkürler ben bitane buldum araç toplu görünüyo kasası genelde şehiriçi kullanıcam öneriniz otomatik mi manuel vitesmi yakıt olarakta lpg varmmış üzerinde şehir içi 40krş ile 30 krş arası dediler yakıt önemli değil ama dediğim gibi almadan önce servisten geçirmeyi düşünüyorum ama motor sıkıntı yapıyo kafama arıza olursa gibi sonuçta kapalı kutu... BMW daha önceden almadım hiç olacak en çok hoşuma giden 1999 2000 E46 320İA oldu bunlara bakıyorum bütçeyeyi buna göre ayarladım o kadar para vercez o yüzden biraz bilgi sahibi olmak istiyorum sadece yine yardımlarınız için tşklr....[simage][/simage]
  • 3.25 i nin yakıt durumunu nasıl acaba bilen var mı? km de ne kadar yakıyor.. ben arabaya benzin yetiştiremez hale geldim :)
  • 3.20 gibi yakar oda tiptronik şehir içi 14litre, belki 13litreyi görebilirsin..
    3.30ci ler 12-13 yakıyormuş sanırım, para yetiştiremiyorum diyorsan bmwden uzak dur çok yakar,yaktığı kadarda gitmez 3.30 un altındakiler.
  • lpg li 320 ci ler şehir içi şehir dışı kaç lira yakar km de ortalama bir rakam söyleyebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

lpg li 320 ci ler şehir içi şehir dışı kaç lira yakar km de ortalama bir rakam söyleyebilirmisiniz?

3.20ci kullanıyorum tiptronik bursa trafiğinde şehir içi 14lt yakıyor benzinli.
    Yazınbiraz daha düşebilir belki yada chip tuning ile %10 azalıyor diyorlar bilemiyorum ama yaktığına değiyor
  • E46 kasa 2000 öncesi 3.20 ler150 beygir 2001 ve sonraso 3.20ler 170beygir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSF_023

Yok mu sorduğum sorudan anlayan arkadaş

118 hp güç facelift öncesi , facelift sonrası 140 hp ...

e46 da kilitli difransiyel olmuyor , arayan kişi az , birisi de sensin sanırım

kilitli difransiyel istiyorsan e36 alacaksın .. veya e46 m3 kilitli difransiyelli bildiğim kadarı ile ..

dsc li bir e46 bakabilirsin güvenlik arıyorsan , bu diğer markalarda esp olarak isimlenir.

• arkadaşlar merhaba, 2003/04 318i bakıyorum. bu araçlarda aux girişi var mı? aux denilen usb girişi mi yoksa farklı bir şey mi? mp3 çalmıyormuş sanırım.
  • 2005 model e8 paket bir e46 ile 2006-2007 model bir e90 arasında 10-15 bin tl fark var sizce 1 model için bu kadar fark verilirmi tip olarak e46 daha çok hoşuma gidiyor 3.16 için konuşuyorum bildiğim kadarıyla e90 ile aynı motoru kullanıyor.
  • bmw alincaksa 2000motor ve üstü alinmali 3.16 ve 3.18e binilmez şahsim adina konuşmak gerekirse.
    Daha önce 3.16i vardı tamam ölüsü bile yeter ama imkan varsa 3.20ve üstü derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

Selamlar, dün 154bin KM de 2000 model 3.20ci aldım, 400km önce yağ değiştiği yazıyordu servis kartında, bursa'da bur-mot bmw-mini-landrover servisi ; ekspertizini yaptırdık araçta sorun cıkmadı lakin bugün 100+km kullandıktan sonra dağ yolundan inerken birden yağ lambası yandı bir süre sonra söndü lakin sonra tekrar yandı ve 5 dakika eve gelene kadar sönmedi, yağ çubuğuna baktığımızda çizginin altında değildi yağ, acaba karterim sürttüm dicem ama mutlaka hissedilirdi çok fazla sürtsem ayrıca karter koruma plakasıda var altında aracın..
    Yarın sabah aracın altına tekrar bakıcam yağına vs. gerekirse aldığım galeriyi arıcam fakat içim içimi yiyior böyle bir sorun yaşamam..
    Birde bu 3.20ci lerin yakıt tüketimi nedir ?
    14lt gösterdi yol bilgisayar bana epey fazla geldi de,ilk fırsatta depoyu fulleyip yapılan KM ye göre bir hesaplamayıda düşnüyorum.
    Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için şimdiden

Yağ pompası

• s.a arkadaşlar bana yardımcı olcak bi vatandaş yokmu_?

ben lpg'li 3.16 i düşünüyorum ama kimse tatmin etmez dedi gerçi hızla işim yok ama 90'lada gezmiorum :D tabi aracımın seri olması önemli... onun için 3.18is, 3.18i veya 3.20 i düşünüyorum(bu 3 modelide lpg'li alıcam veya kendim taktırıcam) 3.20i e 36 sanırım e 46 hangileri oluyor bilgim yok bi yardımcı olursanız sevinirim...
  • öncelikle attığın ilanlara baktım pek iyi araçlar değil.km olarak çok ilerlemişler.heran arıza çıkarmaya hazır araçlar onlar.28 bine alırsın aracı 3-4 milyar masrafa hazırsın demekti bu.bir diger konuda benzinli al tüpü kendin taktır.hangi ilden almayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Özkan

öncelikle attığın ilanlara baktım pek iyi araçlar değil.km olarak çok ilerlemişler.heran arıza çıkarmaya hazır araçlar onlar.28 bine alırsın aracı 3-4 milyar masrafa hazırsın demekti bu.bir diger konuda benzinli al tüpü kendin taktır.hangi ilden almayı düşünüyorsunuz?

ben akhisarda oturuyorum ama çoğu yerden alırım sorun yok izmir ,manisa,eskişehir,uşak,denizli vb... bmw'ye en iyi hangi tüp gider peki bilgin varmı kardeş...?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.