fark olarak 2200 motor 20 beygir 20 de tork farkı far ... bu arabanın fiyatı az değil ama (şu an için bildiğim araç yok ama bulursam mesaj atarım size)
Peki yakıtı etkiliyor mu motor gücü, beygir felan artınca ? O arabanın ederi tahminen üc aşşağı beş yukarı ne eder ? Ben focusu verip(33 bin tl) üzerine 3 bin felan verip kapatmayı düsünüyorum. Tabi haber bekliyorum karsıdaki ne kadar fiyat isteyecegini belirtmedi daha.
Öncelikle tesekkür ederim. Beyaz renkli olan fena degil gibi diri duruyor. Ama km'si 217 bin. Babamın kafasına pek yatmicanı düsünüyorum o daha düsük km bak demisti :D Bide bununla irtibata geceyim bakalım fiyat olarak ne söyleyecek :) m54 motor degil dimi bu ?
Öncelikle tesekkür ederim. Beyaz renkli olan fena degil gibi diri duruyor. Ama km'si 217 bin. Babamın kafasına pek yatmicanı düsünüyorum o daha düsük km bak demisti :D Bide bununla irtibata geceyim bakalım fiyat olarak ne söyleyecek :) m54 motor degil dimi bu ?
150likler bunlar. 170lik olanlar daha pahalı malesef. km konusunda ise çok takılmayın 300.000 filansa farklı tabi. ben aracımı aldım 208.000 di. 100.000de 150.000 km düşürülmüş olabilir.bide o km nasıl yapıldı önemli olan o hırpalanmadıysa 200.000 çok değil. ama sağda solda yanlandıysa hep yüksek devirlerde kullanıldıysa 100.000 bile çok
quote:
Orijinalden alıntı: |Amon|
150likler bunlar. 170lik olanlar daha pahalı malesef. km konusunda ise çok takılmayın 300.000 filansa farklı tabi. ben aracımı aldım 208.000 di. 100.000de 150.000 km düşürülmüş olabilir.bide o km nasıl yapıldı önemli olan o hırpalanmadıysa 200.000 çok değil. ama sağda solda yanlandıysa hep yüksek devirlerde kullanıldıysa 100.000 bile çok
Gencler yerine yaslı insanlardan almak mantıklı o zaman =) Kapalı bi kutu simdi alırız bide motor masrafı edersek hic hos olmaz o yüzden temiz bisey olsun 1-2 bin fazla olsun.
Bu nasıl duruyor ? Renk olarakta hos gözüküyor benim fikrim.
Ofozkan92O
kullanıcısına yanıt
fiyatına bakarak iyi duruyor. fakat hasar kaydı kazası nedir işte öyle bişeyde var. bazılarında plakayı-şase numarasını bi sorgulatıyorsun 10 tane kaza geliyor. motor- şanzıman en önemlisi, onlara usta bakacak. iyi usta bulmak lazım onun için. diğer türlü hem yakıtı çok olur hem durmadan sorun çıkarır. yarı otomatik şanzıman bi arıza çıkarsın gitti 2000-3000tl.
Zaten alacagım zaman ekspertize sokup detaylı baktırmadan almam. Simdi kafama yatan olursa sorgulama isine o zaman gecerim. Aracın fiyatının %10 unu geçmedigi sürece hasar sayılmaz diye bisey duydum ne kadar dogru bilmiyorum ama ben biniciyim temiz olsun kafam rahat bineyim. Bi tane daha buldum bu nasıl :))
bende direksiyon takıntısı vardı. mesela bu araçtaki direksiyon olmazsa direk kapatıyordum ilanları. 2001den sonra bu direksiyona geçtiler yanlış bilmiyorsam. antalya-izmir-istanbul arabaları filn az daha ucuz oluyor ankara arabalarına göre. km oynanmamışsa baya iyi, fakat işte ondan emin olamıyorsun. coupe düşündünmü hiç.
M paket diye mi geciyo bu direksiyon olanlar ? Yoksa ötekiyle farkı ne ? Coupe bize gelmez hocam aile arabası olarakta kullanıcaz o yüzden düsünmüyorum sedan 4 kapı terhicimdir.
Ofozkan92O
kullanıcısına yanıt
fonsiyonel spor direksiyon olarak geçiyor. coupe önermemin nedeni 4 kapılara göre genelde daha dolu olmaları. e46 da para eden özellikler belli. harman kardon, recaro koltuk, m tamponlar, direksiyon vs. ıvır zıvır şeylerde varda onlar bunlar kadar önemli değil.
Hım anladım ama maalesef simdi sedan almak zorundayım. O zaman bizde kriterlerimize göre bakalım bu saydıklarınız gibi olmayanı eleriz. Piyasada araba cok istedigin fiyata da bulabiliyosun ama temiz olsun kafamıza uysun :) En son attıgım linkteki gri olan recaro haric ötekiler var heralde. Onunla bi görüseyim ben sase vs alayım sorgu icin felan. Fiyat olarakta ne eder sence ?
Ofozkan92O
kullanıcısına yanıt
kaza- boya durumu filan çok önemli, sadece üstündekilere göre yorum yapamıyorum. 4 kapıları hiç araştırmadım piyasaları ne durumda şuan tam bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ofozkan92
quote:
Orijinalden alıntı: coskun_06
fark olarak 2200 motor 20 beygir 20 de tork farkı far ... bu arabanın fiyatı az değil ama (şu an için bildiğim araç yok ama bulursam mesaj atarım size)
Peki yakıtı etkiliyor mu motor gücü, beygir felan artınca ? O arabanın ederi tahminen üc aşşağı beş yukarı ne eder ? Ben focusu verip(33 bin tl) üzerine 3 bin felan verip kapatmayı düsünüyorum. Tabi haber bekliyorum karsıdaki ne kadar fiyat isteyecegini belirtmedi daha.
Detaylı iletisime gecip nasipse bu aracı almayı düsünüyorum. Sase-plaka sorgularını yaptırcam. Bu m54 motor geciyo dimi 2001 olunca ? Eksik veya hatalı gördügünüz yer varsa söyleyin lütfen. Ve can alıcı, sormam gereken soru varsa onları da sorayım ben cok anlamadıgım icin bmw motoru nedir, ne degildir yardım istiyorum sizden :)
Detaylı iletisime gecip nasipse bu aracı almayı düsünüyorum. Sase-plaka sorgularını yaptırcam. Bu m54 motor geciyo dimi 2001 olunca ? Eksik veya hatalı gördügünüz yer varsa söyleyin lütfen. Ve can alıcı, sormam gereken soru varsa onları da sorayım ben cok anlamadıgım icin bmw motoru nedir, ne degildir yardım istiyorum sizden :)
m54 ler 2200cc 170 beygir, m52 ler 2000cc 150 beygir. bu araç 2000cc yani 150 beygir. facebookta e46 grubu var aslında orayada bakabilirsiniz. aracını satanlarda var. onun dışında kafanıza takılan her türlü konuda yardımcı oluyorlar. https://www.facebook.com/groups/1444671512454640/
şasi numarasının son 7 hanesiyle vermiş olacağım siteden bütün özelliklerini görebilirsiniz en garanti yolu http://www.realoem.com/bmw/select.do
m54 ler 2200cc 170 beygir, m52 ler 2000cc 150 beygir. bu araç 2000cc yani 150 beygir. facebookta e46 grubu var aslında orayada bakabilirsiniz. aracını satanlarda var. onun dışında kafanıza takılan her türlü konuda yardımcı oluyorlar. https://www.facebook.com/groups/1444671512454640/
Alıntıları Göster
Gruba katıldım orayı da takip ederim tesekkürler. Ve o gonderdigim linkteki aracta adam orjinal vs dedi 5664 e msj attım 11 bin tl hasar cıktı ve vazgectim. Simdi 2 tane arac var biri 3.20 digeri 3.30. Acaba 330 alsam nasıl olur ? Yakıtı cok farkediyor mu ? Vergisi illaki daha yüksek olacak onu biliyorum. Baska ne gibi olumsuzluklar var bildiklerinizi söylerseniz sevinirim.
ben 330ci kullanıyorum yakıt olarak 320den öyle çok çok fazla değil. normal araçlara göre fazla benzinde 55-60 kuruş yakıyor şu sıralar sakin kullanımda tüpte 40 kuruş. 320 ile 330 arasında performans olarak baya fark var. 330lar 3000cc 231hp, 0-100 6.5 saniye. ben denedim 7 saniyede çıktım ben 330 öneririm. onların km sinin orjinal olma ihtimali daha yüksek. ama hırpalanmış olma ihtimalide daha yüksek.
Arkadaşlar 2000 model m52 motor 203000 KM de 3.20 İA aracımı yeni aldım ve BMW ailesine katıldım. Araçla ilgili bir kaç problemim ve bilgi eksiğim var. Bunlara tecrübe ve bilgilerinizle verecegini cevaplar benim için çok önemli.
Öncelikle aracımın bakım ve sorunlarını devamlı yaptırabilecegim bir ustaya ihityacım var. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum yakın çevre olması tercihim olur. Aracımda LPG sistemi var ve motor ışığı sürekli sarı yanıyor. Bunun sebebi LPG olması mı? Yoksa başka bir sorun mu? Aracı ilk çalıştırmada benzinle biraz ısındıktan sonra LPG ye alırsam sorun yok. Fakat LPG ile marş basarsam bir süre sonra kesintisiz biiip sesi ötüyor benzine alıyorum manuel olarak susuyor. Yani LPG arıza veriyor. Neden olabilir? Aracımda cam suyu ışığı yanıyor cam suyum dolu orda bağlı olan bir soket ve olmayan bir soket daha var karsılıgını bulamadım. Bunu nasıl çözebilirim?? Aracımda 19" jant lastik var ve aracım inanılmaz hantal kalkış ve sürüşü var. sanki 1,4 motor gibi. 4 kişi araçla norma yokusta tıkandı benzindeyken , vites " D " konumundayken (araç triptonik) Birde sunroof yukarı kalkmıyor, biraz uğraşırken deneme yakarken bir kez kalkktı onda da zar zor indirdim. Açılma kapanmada sıkıntı yok sadece yukarı acılmıyor.
Şuanki problemlerim bunlar aracı günlük kullanıyorum çok keyifli bir araç. Ama sıkıntılarını çözmek ve sağlıklı bir şekilde binmek istiyorum.
Yardım ve desteginiz için simdiden teşekkür ederim.